Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
A, ker bi ga pustila in sla za sebe in imela super dopust. Ce ze moras dozivet razocaranje v ljubezni, je bolje, ce imas vsaj razgled na Himalajo
Ajde, se en naj pove svoje mnenje
Ajde, se en naj pove svoje mnenje
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Jaz se strinjam z zgoraj napisanim.
Raje takoj izvem stvari, da so zadeve jasne in razčiščene sproti. In res sovražim zavajanje in neko nategovanje.
Da grem z njim na dopust in kasneje to izvem, mi to uniči vse lepe spomine, vezane na to potovanje. Tako da grem tudi raje sama in tam že v miru prebolevam.
Zadnja stvar, ki te je resnično razjezila?
Raje takoj izvem stvari, da so zadeve jasne in razčiščene sproti. In res sovražim zavajanje in neko nategovanje.
Da grem z njim na dopust in kasneje to izvem, mi to uniči vse lepe spomine, vezane na to potovanje. Tako da grem tudi raje sama in tam že v miru prebolevam.
Zadnja stvar, ki te je resnično razjezila?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vecno vprasanje.. na koncu itak vsi obupamo in se dobimo v Pritlicju. Alter mi je kr kul, ceprav je malo za hodit, poleti pa itak karkoli ob ljubljanici ali pa na spici. Centralna mi gre na k*.
Si vodo kupujes sproti / tocis v flasko / ... ?
Si vodo kupujes sproti / tocis v flasko / ... ?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Obožujem planerje. Imam ga v klasični obliki, vse si vestno zapisujem noter, uporabljam jih tko že od leta 2006 - tko da dejansko vem kaj sem delala 2.10.2006. prav tako še imam eno beležko, ko si notr zapisujem citate, svoje misli, to do liste, kaj hočem prebrat bla bla
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uffff, načeloma neki "solata style", torej kar mam raznorazne v hladilniku (od bučko do zelja, do vloženih atričok in zamrznjene mešane zelenave) + nek instant ogljikov hidrat zraven (suh kruh na kockice, kuskus, prepečenec, ostanki riža/pašte od prejšnjih obrokov...) + neki beljakovinskega (tuna, sardele, ostanki mesa, jajce, sir itd) vrženo v skledo, in okisano.
Če pa rabim bolj comfort food pa si nahitro zamesim trgance (sol + voda + moka) skuham (vzame 2-4 minute) in čez dam kar pač mam. Ko se mi ful ful mudi kako skušo z zelenjavo pa žlico jogurta.
Ti?
Če pa rabim bolj comfort food pa si nahitro zamesim trgance (sol + voda + moka) skuham (vzame 2-4 minute) in čez dam kar pač mam. Ko se mi ful ful mudi kako skušo z zelenjavo pa žlico jogurta.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
mesano solato (podobno kot zgoraj napisano), torej zelenjava iz hladilnika in feta sir, ki ga imam vedno na zalogi. Ali pa tuna vrzena cez.
Kozmeticni izdelek, ki ga imas vedno?
Kozmeticni izdelek, ki ga imas vedno?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Olivno trdo milo.
-------------------------------------
Serije ki so trenutno na downloaded torrent listi?
-------------------------------------
Serije ki so trenutno na downloaded torrent listi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Got (vcasih mi zapase kak star del), Peaky Blinders ki me se caka, Modern family ki ratuje vse slabsi a ga iz xy razloga zelim koncati, Rick and Morty zadnji deli, South Park samo prvi del, njegov Expanse ki ga je bingal, itd.
ponavljam
ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Deuce.
Rick and Morty.
Last week tonight.
South Park.
Curb your Enthusiasm (čakal leta da se je spet vrnil )
Ponavljam?
Rick and Morty.
Last week tonight.
South Park.
Curb your Enthusiasm (čakal leta da se je spet vrnil )
Ponavljam?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ray Donovan
Wallander
This is us
Bron/Broen/The bridge
The missing
in pa Fear the walking dead (sicer šit, ampak mi je v tej sezoni zanimiv za gledat en lep sociopat, ki upam, da bo na koncu pospravil vse glavne karakterje, ker so vsi po vrsti tako zelo unlikable).
Ponavljam
Wallander
This is us
Bron/Broen/The bridge
The missing
in pa Fear the walking dead (sicer šit, ampak mi je v tej sezoni zanimiv za gledat en lep sociopat, ki upam, da bo na koncu pospravil vse glavne karakterje, ker so vsi po vrsti tako zelo unlikable).
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov