Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf, mislim, da v različnih obdobljih v različne lastnosti
Edine stalnice so smisel za humor, razgledansot na res zelo različnih področjih in vedoželjnost.
Fizično pa celotna *khem* zadnja stran in najbolj izrazne zelene oči, kar sem jih kdajkoli vidla
Mi pa reproduktivni organi poskočijo ko se cel kosmat in ogromen stisne s tamalimi nečaki ali našo krščenko in zavriskajo pa ga cukajo za brado in lase in vse ostalo
Zadnja fotka na telefonu?
Edine stalnice so smisel za humor, razgledansot na res zelo različnih področjih in vedoželjnost.
Fizično pa celotna *khem* zadnja stran in najbolj izrazne zelene oči, kar sem jih kdajkoli vidla
Mi pa reproduktivni organi poskočijo ko se cel kosmat in ogromen stisne s tamalimi nečaki ali našo krščenko in zavriskajo pa ga cukajo za brado in lase in vse ostalo
Zadnja fotka na telefonu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja, ko se mela 5 let,psa, samo je bil še vedno tata glavni skrbnik,kar se tiče hranjenja, vzgoje, obiskov veterinarja.. pa najprej sm hotla met 'lesija' pol je pa tata zbral nemškega ovčarja. Aja pravzaprav niti ni bila samo moja želja, ampak od obeh ali mogoče najprej njegova..
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Ja, s sestro sva najprej imeli kanarčka in zlato ribico (ko sva bili tam, 3-5 let stari)
Pa ogromno mačkov smo imeli, dokler se končno ni ugotovilo, da sem jaz kar precej alergična.
Ko sem imela pa kakšnih 9 let, smo pa dobili tudi prvega kuža, krasno zlato prinašalko Ampak je bila tudi že to davno prej očetova želja, tako da ni kupoval psa za otroke, ampak prej zase.
Kaj te trenutno v življenju najbolj veseli?
Pa ogromno mačkov smo imeli, dokler se končno ni ugotovilo, da sem jaz kar precej alergična.
Ko sem imela pa kakšnih 9 let, smo pa dobili tudi prvega kuža, krasno zlato prinašalko Ampak je bila tudi že to davno prej očetova želja, tako da ni kupoval psa za otroke, ampak prej zase.
Kaj te trenutno v življenju najbolj veseli?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Jaz, ukvarjanje z jazom, večje stvari od mene.
-------------------------------------
Recimo, da ti je všeč en fant iz domače grude, ki je pol planeta stran...in ti obiščeš tega fanta pol planeta stran da gresta na daljše potovanje, in točno na dan tvojega prihoda ta fant spozna eno žensko in se zacopa...in zamuti.
A: Tip ti pove takoj, ti imaš pokvarjen dopust in vse pade v vodo.
B: Tip ti ne pove takoj, ti imaš dober dopust, ampak zveš čez nekaj mesecev ko ona pride na domačo grudo.
? (zelo specifično vprašanje, vem )
-------------------------------------
Recimo, da ti je všeč en fant iz domače grude, ki je pol planeta stran...in ti obiščeš tega fanta pol planeta stran da gresta na daljše potovanje, in točno na dan tvojega prihoda ta fant spozna eno žensko in se zacopa...in zamuti.
A: Tip ti pove takoj, ti imaš pokvarjen dopust in vse pade v vodo.
B: Tip ti ne pove takoj, ti imaš dober dopust, ampak zveš čez nekaj mesecev ko ona pride na domačo grudo.
? (zelo specifično vprašanje, vem )
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja pač A, ker kako mam dober dopust, če je pol un tip najbrž neki zacopan in v mislih pri uni ženski, v katero je zacopan in nič ni tako kot mora bit? Če sm js sploh vse to prav razumela?
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
sem svetoval za A
ponavljam
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]