Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sarissima, anti-cepiva telebani?
S Koreja.. hja, ne bi rada zalutala tja zgrozena in hkrati fascinirana, da sistem uspeva. Kar se pa sedanjih eksperimentiranj tice.. ce bo slo kaj narobe, si zgleda ze zasluzimo.. Osel gre le enkrat na led, clovek si bo nanj za nalasc metal kamne (the Hound style).
Si kdaj bil/a na pub quizu?
S Koreja.. hja, ne bi rada zalutala tja zgrozena in hkrati fascinirana, da sistem uspeva. Kar se pa sedanjih eksperimentiranj tice.. ce bo slo kaj narobe, si zgleda ze zasluzimo.. Osel gre le enkrat na led, clovek si bo nanj za nalasc metal kamne (the Hound style).
Si kdaj bil/a na pub quizu?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Mah, ne, na njih sem se že privadila. To govorimo o "gospodična ne boš ti meni" gospodih in gospeh, ki serejo po tebi pred drugimi ljudmi. Fy.
Drugače ne, nisem bla še nikoli, ampak zgleda kot zadeva, ki bi bla meni všeč . Ful novega folka, pivo in malo tekmovalnosti, what's there not to like?
Najljubša aktivnost na deževen dan? (iščem ideje za danes popoldne )
Drugače ne, nisem bla še nikoli, ampak zgleda kot zadeva, ki bi bla meni všeč . Ful novega folka, pivo in malo tekmovalnosti, what's there not to like?
Najljubša aktivnost na deževen dan? (iščem ideje za danes popoldne )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Oh rainy days <3
Branje ob skodelici dobrega čajčka ali kavice, peka (po možnosti česa novega, kar je malo okrasiti treba -npr. kakšni piškotki), slikanje, ogled filma, klepet s prijateljem/ico, ko si lepo zabubljen pod odejo na kavču.
Ponavljam.
Branje ob skodelici dobrega čajčka ali kavice, peka (po možnosti česa novega, kar je malo okrasiti treba -npr. kakšni piškotki), slikanje, ogled filma, klepet s prijateljem/ico, ko si lepo zabubljen pod odejo na kavču.
Ponavljam.
-
morsko dno - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2017
Imam rada jesen zaradi čudovitih barv in pečenega kostanja. Nimam je rada, ker se dnevi začnejo krajšati in so na koncu res kratki.
V kateri trgovini s hrano najraje kupuješ in zakaj?
V kateri trgovini s hrano najraje kupuješ in zakaj?
-
Lidl / hofer, ker za isto ceno dobis veliko vec, kot kje drugje.. pa blizu sta mi. Edino po zelenjavo grem do poljaka cez cesto, ker je neprimerno okusnejsa. Doma mi je bil Spar kr kul, Mercator sovrazim, najbolj cuden mi je pa Tus. Sem kaj izpustila? Aja, LeClerc mi ima kul stvari, ampak cene..
Si kdaj delila stanovanje s cimri (druzina ne steje)? Tvoji plusi in minusi?
Si kdaj delila stanovanje s cimri (druzina ne steje)? Tvoji plusi in minusi?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja (samo stanovanje v študentskem)
En tak brainstorming bi biu..
+ : maš družbo, ljudi za se pogovarjat, ko prideš domov, si lahko posojaš razne stvari, ko kaj zmanjka, itak bolj cenovno ugodno kot, če bi bil sam, čiščenje se razdeli, tako da ne rabiš ves čas vsega sam čistit, čajček meetingi zvečer, igranje družabnih( nepivskih ) iger
- : si se prisiljen družit, srečevat ljudi v kuhinji, tudi ko ti ne paše, ne moreš nag kuhat kave zjutri al rendom nag/v spodnjem perilu it iskat nekaj v drugo sobo, ne smeš vabit ljudi ob poznih urah/ponoči, ker zbudiš cimre, ne smeš žurat v flatu(za moj primer), imaš cimre,ki sploh nikoli ne marajo žurat in ne pijejo alkohola(bil moj primer, ..priznam, da po drugi strani bi mi bil še večji minus met preglasne/prežurerske cimre), ne moreš it lulat ko te ful tišči, ker so cimre v kopalnici, moreš pazit, da se sam ne predolgo zadržiš v enem kosu v kopalnici, če si samski in maš random kolege,ki pri tebi prespijo ponoči nimaš toliko intimnosti, ker maš vedno neke očividce, ki to spremljajo, če te že ne zalotijo zjutraj ko odhajaš, pa po čevljih..
Zdej tko na prvi pogled zgleda, ku da je ful več minusov ampak ni tolk hudo.
Ponavljam
En tak brainstorming bi biu..
+ : maš družbo, ljudi za se pogovarjat, ko prideš domov, si lahko posojaš razne stvari, ko kaj zmanjka, itak bolj cenovno ugodno kot, če bi bil sam, čiščenje se razdeli, tako da ne rabiš ves čas vsega sam čistit, čajček meetingi zvečer, igranje družabnih( nepivskih ) iger
- : si se prisiljen družit, srečevat ljudi v kuhinji, tudi ko ti ne paše, ne moreš nag kuhat kave zjutri al rendom nag/v spodnjem perilu it iskat nekaj v drugo sobo, ne smeš vabit ljudi ob poznih urah/ponoči, ker zbudiš cimre, ne smeš žurat v flatu(za moj primer), imaš cimre,ki sploh nikoli ne marajo žurat in ne pijejo alkohola(bil moj primer, ..priznam, da po drugi strani bi mi bil še večji minus met preglasne/prežurerske cimre), ne moreš it lulat ko te ful tišči, ker so cimre v kopalnici, moreš pazit, da se sam ne predolgo zadržiš v enem kosu v kopalnici, če si samski in maš random kolege,ki pri tebi prespijo ponoči nimaš toliko intimnosti, ker maš vedno neke očividce, ki to spremljajo, če te že ne zalotijo zjutraj ko odhajaš, pa po čevljih..
Zdej tko na prvi pogled zgleda, ku da je ful več minusov ampak ni tolk hudo.
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Samo po fb-ju
Se poleti soncis ali isces absolutno samo senco?
Se poleti soncis ali isces absolutno samo senco?
-
Pakiranje, pakiranje, pakiranje.. cez 14 dni se seliva v nov flet, jaz pa ravno sedaj letim domov, tako da bo ubozec vse sam moral preseliti konec meseca.. ce nic drugega, lahko vsaj svoj srot zapakiram po skatlah. Ob 4:00 pa pocasi proti letaliscu. Mogoce se kak goodbye henki-penki, ker se cel mesec ne bova vidla
tvoji?
tvoji?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Bom pridna in bom predelala par poglavji mojih online tecajev, ker sem malo v zaostanku.
Kaj bo za vecerjo?
Kaj bo za vecerjo?
-
riz in riba
kupujes po malem, ko 'kaj vidis' ali se odpravis v vecje shoppinge (govorimo o cunjah) ?
kupujes po malem, ko 'kaj vidis' ali se odpravis v vecje shoppinge (govorimo o cunjah) ?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov