Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Vcasih sem precej vestno. Sem imela prav aplikacijo na telefonu, imela preracunano, koliko lahko zapravim na dan, teden, mesec. Mi je uspelo privarcevati okoli 25-30% place. Sedaj samo se pazim, da ne zapravljam za brezveze. K sreci z dragim kar dobro stojiva financno in nama na koncu meseca ostane se lep delez za hude case/dopust.
Koliko denarja ocenjujes, da bi rabila za udobno zivljenje s tvojim trenutnim zivljenjskim slogom?
Koliko denarja ocenjujes, da bi rabila za udobno zivljenje s tvojim trenutnim zivljenjskim slogom?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh uh težko vprašanje... neto 1500e bi bilo super, če sem skromna haha?
Želim si takšnega življenja, ko bom imela v lasti stanovanje, ki ga bom lahko opremila po lastnih željah, da mi nikoli ne bo problem plačati položnic, da si lahko tu pa tam privoščim kak fini šoping, masažo; lahko povabim prijatelje na kosilo, grem dvakrat na leto na dopust (kakšne bolj eksotične lokacije).
Ponavljam
Želim si takšnega življenja, ko bom imela v lasti stanovanje, ki ga bom lahko opremila po lastnih željah, da mi nikoli ne bo problem plačati položnic, da si lahko tu pa tam privoščim kak fini šoping, masažo; lahko povabim prijatelje na kosilo, grem dvakrat na leto na dopust (kakšne bolj eksotične lokacije).
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Za tukajsnji standard.. od 2k naprej.
V katerem mesecu si rojen/a?
V katerem mesecu si rojen/a?
-
September
Na tleh najdes bankovec za 500€. Obdrzis ali neses na policijo?
Na tleh najdes bankovec za 500€. Obdrzis ali neses na policijo?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Jaz bi počakala kjer sem jih našla. In če v roku 30 min ne bi bilo nobenega zaskrbljenega lastnika po njih, bi klicala na lokalni radio, da sem našla nekaj keša na tleh in iščem lastnika, pa naj me prepriča s svojo štorijo kako jih je zgubil . Smo pred par leti na podoben način vrnili denarnico polno keša ampak brez dokumentov turistki, tako da sem kr confident da bi uspelo
Če bi nesla na policijo pomojem itak ne bi noben iskal lastnika, ampak bi si policaji razdelili .
Si že kdaj našla denar na tleh?
Če bi nesla na policijo pomojem itak ne bi noben iskal lastnika, ampak bi si policaji razdelili .
Si že kdaj našla denar na tleh?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
največ kar sem našel je bilo 10 evrov
--------------------
ti'?
--------------------
ti'?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Manjši izlet včeraj, ko smo vandrali po celi ljubljani s kolesi. Res je blo kul
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Pomoje je bil Bohinj nazadnje.. pa en dan sva se sprehodila po nama neznanem delu mesta, v katerem trenutno ziviva
Najbolj annoying clan sorodstva?
Najbolj annoying clan sorodstva?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov