Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Jul. 2017 16:50

Berlin :cool: v planu je zacetek naslednjega leta, potem pa se bo videlo, kako in kaj. Nekako imam filing, da bom se velik del zivljenja leteca, preden se bom nekje ugnezdila. Ali pa ne, se bom pustila presenetiti :) drugace bi najraje izkusila nacin zivljenja povsod, od avstralije do new yorka in francoskih vasic, svet je ful raznolik, jaz pa pohlepna, kar se tega tice :lol:

ponavljam
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 29. Jul. 2017 18:49

Uh... iskreno. ne vem. jaz sem celo življenje bolj ali manj leteča, živela sem že v petih državah. v sloveniji živela v treh različnih mestih...
ampak sem ugotovila, da sem bolj konzervativna kar se tega tiče, raje se držim znanega, kjer poznam okoliš, imam svoje prijatelje, svojo mamo (lol). mi pa po drugi strani hitro presede pa hitro ratam živčna, in začutim potrebo po tem da pobegnem.
tko da sem čist 50/50, kar se tega tiče. se pa pustim presenetit, sem obupno impulzivna oseba, in lahko v roku enega dneva sprejmem neko odločitev, pa se preselim nekam v božjo mater :D

ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 30. Jul. 2017 16:26

Trenutno mi je idealno tako kot je. Živim v okolici Ljubljane in se vsakodnevno vozim v glavno mesto – mi lahko kdo še očita slovenskost.
Za prihodnost pa ne vem. Samo zaradi denarja se mi selitev ne izplača, glede na to da gre za poklic, ki ni vezan na eno samo lokacijo. Za ostalo pa ne vem so plusi in minusi. In se strinjam z LZ, da s selitvijo v tujino profitiraš samo dolgoročno, ampak iz nekih drugih razlogov.

Zadnje dejanje, ki ga resnično obžaluješ?
CherryBe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a CherryBe » 02. Avg. 2017 11:54

Da nisem zgrabila priložnosti za en hud job.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 09. Avg. 2017 23:41

Da sem probala Dr. Pepperja, je kot zobna pasta, pomesana z radensko.

Za koga 'navijas' pri Got in kdo ti gre najbolj na zivce?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Avg. 2017 9:49

Navijam za Jona. Prvo sem bila totalno navdušena nad Dany, ampak mi greta ona in njen BEND THE KNEE, totalno na živce. Plus oredo je, zmaje maš, prebol -.-'
Hja najbolj mi pa gre na živce valda Cersei.

Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Avg. 2017 10:32

Uf, ne gledam serij, ampak iz knjig:
Top shiat mi celotna Lannisterska ekipa, najbolj Cersei, ker je res una prava "kraljica", me je kupila s svojo *shame cincin* sceno, ko je sposobna it po celem mestu z dvignjeno glavo, obrita, naga in polna gnile zelenjave. Respekt. Potem pa uni zadnji moment preden gre nazaj v grad, ko se zlomi mi jo naredi ful človeško :hearts:.
Jaime - heartthrob, poskuša naredit kar najboljše more za svoj familijo, potem pa kak odnos si napleteta z Brienne in uni moment ko jo gre iskat k medvedu - :hearts:
Sansa - frajerka. Na začetku še idiotska deklica (svojo familjo zatoži Joffreyu, wtf?), na koncu pa dama z zadevami v svojih rokah.

Na drugi strani pa mamo Jona Snowa, ki literally ne ve nič. Cait Stark, ki je neka histerična ljubosumna ženka. Pa Dany in moj love hate relationship do nje, čeprav večinoma hate. Ful sem jo začutila, ko osvobodi svoje prvo mesto (Yunkai?) in vzpsotavi nov režim, kot se njej zdi "fer" - ko se potem sužnji obrnejo proti gospodarjem in so še biljonkrat hujši kot so bili oni prej in stoji nad mestom v takih metaforičnih ruševinah in ugotovi da nima za burek.

Ponavljam!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 11. Avg. 2017 21:05

Moj GoT hero je itak Tyrion :D Brez njega serija (oz. knjige) ne bi bila pol toliko zanimiva, Tyrion ftw :D In Arya. Arya je zakon, cel mali assassin. Pa Brienne imam tudi rada. In njeno flirtanje s Tormundom :D

Najbolj na živce mi gre trenutno Bran. Creepy as f.

Najbolj prijeten in najbolj neprijeten dogodek tega poletja?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 12. Avg. 2017 20:34

najbolj prijetno: moj dopust
najbolj neprijetno: celodnevne smene v službi
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 14. Avg. 2017 6:45

Najbolj prijetno: Ko sem videla morskega psa med snorklanjem.
Najmanj prijetno: nesreca z motorjem

Kako si danes? :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Avg. 2017 11:19

Anksiozna, nervozna.

ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 16. Avg. 2017 15:18

Zbruhan, utrujen

-------------------

si pogledala leakan šesti del GOT?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 16. Avg. 2017 19:59

LIH DOL VLEČEM. od postaje do doma sn laufala pa sam si gvrila got got got. še date, ki ga mam, sem prestavla. j* ga. prioritete

ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 18. Avg. 2017 22:47

Sem, awesome.

Sparas? kako pogosto das kaj 'na stran'?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 18. Avg. 2017 23:29

Ne. Kr mam v p* plačo, in bi pomen, da si ama NIČ ne morn prvoščit, če bi hotla kj pršparat.

ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov