Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
V mojemu domu je trenutno en stol ki še komaj drži mojo težo ko stojim na njemu, tako da vse .
Če pa resno, imam eno lepo kuhno ampak ima zlate kljuke, cela kuhinja je lepa, ampak kljuke so pa ogabne, ogabne,motijo me toliko da ne morem gledat. Bleh, tako da to bo prva menjava zdle.
..................................................................
Zadnja prebrana knjiga, ocena in kaj ti je bilo najbolj všeč na njej?
Če pa resno, imam eno lepo kuhno ampak ima zlate kljuke, cela kuhinja je lepa, ampak kljuke so pa ogabne, ogabne,motijo me toliko da ne morem gledat. Bleh, tako da to bo prva menjava zdle.
..................................................................
Zadnja prebrana knjiga, ocena in kaj ti je bilo najbolj všeč na njej?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vi in vase knjige
Orange is the new black: my year in a woman's prison. Vsec mi je bila ze po defaultu, ker je serija po njej narejena in jo imam ful rada in ker je easy branje, sicer pa nic life changing.
na koliko porokah si bil/a?
Orange is the new black: my year in a woman's prison. Vsec mi je bila ze po defaultu, ker je serija po njej narejena in jo imam ful rada in ker je easy branje, sicer pa nic life changing.
na koliko porokah si bil/a?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
saarijarvi napisal/-a:Vi in vase knjige
Na nobeni? Moja generacija oz. moj krog ljudi se še ne poroča.. Sorojencev nimam, bratranci in sestrične tud še neporočeni,( čeprav ena sestrična je že enih 7 let v zvezi, od 16 leta..jezus!)
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Na eni v otrostvu in na eni od kolega. Pa na eni sem bila del pevskega zbora, sicer pa tudi se cakam, da se folk zacne porocat
Se enkrat ponavjam, nimam inspiracije
Se enkrat ponavjam, nimam inspiracije
-
hayley - Cosmopsiho
Hm..ja če bi tko mela možnost izbirat oz. bi izbirala,( se mi sliši malo nesramno do drugih pasem, sej rada mam drugače vse pse) ma ne bi zbrala nič, razen nemškega ovčarja (sem ga imela kot otrok), ker je moja naj pasma. Drugače so mi pa veliki psi na splošno ušeč, nekih majhnih rajši ne bi mela, mam rajši mačko potem in kaki hrti mi tudi niso preveč všeč.
Zadnji pogledan film?
Zadnji pogledan film?
-
Hrte kr meni posljite, kdor jih ne mara
Eeeeeeemmm.. hm. Film. Slumdog millionaire sem z enim ocesom spremljala po tv (mi je res lep film in ga lahko veckrat gledam), sicer pa wonder woman.
ti?
Eeeeeeemmm.. hm. Film. Slumdog millionaire sem z enim ocesom spremljala po tv (mi je res lep film in ga lahko veckrat gledam), sicer pa wonder woman.
ti?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh. Dejansko se zelo težko spomnem. Mislim, da Jacob's Ladder? Kok dolg že nisn pogledala nobenega filma, groza
Po čem sklepaš, da je bil prvi dejt dober?
Po čem sklepaš, da je bil prvi dejt dober?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Hm..ne vem js sploh nimam neke navade na zmenke hodit in hvalabogu, ker mi je blazno tečno. Sem se vedno nekako zapletla z ljudmi skozi skupne dejavnosti, pri tistih, s katerimi sem bila v zvezi.
Najbrž je dober, če ti je tista oseba zabavna, se maš fajn v njegovi družbi, najdeš neke skupne točke in se želiš še videt, čutiš,da je obojestransko..
Ponavljam
Najbrž je dober, če ti je tista oseba zabavna, se maš fajn v njegovi družbi, najdeš neke skupne točke in se želiš še videt, čutiš,da je obojestransko..
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma, lahko povem kako vem da je bil prvi outing s potencialnimi novimi frendi dober - cela sem giddy in takoj moram vsem povedat kako smo se res kul imeli in kaj je rekel uni, in zakaj je smešno kar je rekel drugi in kaj tretji študira in zakaj mislim, da dva od njih neki mutita, in.....*ramble on, brez da bi vmes dihala*.
Kje/kako si spoznala svojo žensko bf in moškega bf
Kje/kako si spoznala svojo žensko bf in moškega bf
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Moski bf nimam, so bolj kolegi iz faxa oz. je ponavadi to moj fant,tudi na faxu, zenska...z mojo dolgoletno bf sva se sicer malo oddaljile, sploh odkar ma to tanovo resno zvezo(in moj fant ni bil navdusen nad druzenjem z njima), spoznale sva se baje na prvi dan osnovne sole(sosolke), drugi dve od bolj bliznih prijateljic eno v gimnaziji(sosolka), eno v pevskem zboru.
Ti?
Ti?
-
hayley - Cosmopsiho
Ma glavno, da je muzika bolj živahna in da se menjuje, ker se hitro naposlušam enega in istega, čene glede zvrsti niti nimam nekih preferenc zdej.. pa radio mi je tudi kul poslušat, da malo ulovim kaj novega alpa kak nov komad najdem....
Kje bi ti blo tko idealno delat in živet oz. kje bi si želel/a, če se še šolaš: v kraju od kjer si, v Ljubljani oz. kraju študija,v kraju od koder je partner, nekje v tujini..?
Kje bi ti blo tko idealno delat in živet oz. kje bi si želel/a, če se še šolaš: v kraju od kjer si, v Ljubljani oz. kraju študija,v kraju od koder je partner, nekje v tujini..?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
V tujini, sem mnenja da masovno profitiraš dolgoročno, če si kratkoročno nekje v tujini. Odvzeta ti je identiteta države, bližina družine, tvojih socialnih krogov ni več, zdaj pa izplavaj...
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov