Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Mhm. Diplomirala sem, pišem magistrsko, sem neodvisna, potujem (kolikor mi življenje dopusti..), ogromo berem.
Sicer pa tko, če gledam na sebe iz perspektive desetletne Exit, sem totaln fail. Sem imela totalno nerealne predstave...
Ponavljam
Sicer pa tko, če gledam na sebe iz perspektive desetletne Exit, sem totaln fail. Sem imela totalno nerealne predstave...
Ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
No, ko sem bila mala, sem si želela bit frizerka .
Tako da ja . Sem totalno razočaranje za past-me.
Ostalo pa ne vem. Ja, mislila sem da bom mela otroke pri 20 (haha ) in da bom imela bjondastega moža (ehehe).
Ponavljam!
(OT: moj nono je odkar obstaja ta moderna delitev na "regije" vedno pizdil, da ni on zastonj v italjansko šolo hodil, da mu bodo zdej kravatarji iz Ljubljane "notranjc" rekli . Tako da kulturno gledano zaradi rapalske meje in potem priključitve Primorske pivška kotlina še paše zraven )
Tako da ja . Sem totalno razočaranje za past-me.
Ostalo pa ne vem. Ja, mislila sem da bom mela otroke pri 20 (haha ) in da bom imela bjondastega moža (ehehe).
Ponavljam!
(OT: moj nono je odkar obstaja ta moderna delitev na "regije" vedno pizdil, da ni on zastonj v italjansko šolo hodil, da mu bodo zdej kravatarji iz Ljubljane "notranjc" rekli . Tako da kulturno gledano zaradi rapalske meje in potem priključitve Primorske pivška kotlina še paše zraven )
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Yeah..."ko bom velika bom lahko pila kavo" , pa alkohol, kadila - to dvoje se mi je zdelo bolj zato, ker je bilo prepovedano- Nisem kadilka, si pa lahko privoščim kj alkoholnega brez da bi mogla osebno kazat, lol.
Drugače pa niti ne... študijsko in službeno sem v čisto drugi smeri kot sem hotela bit kot otrok (želela sem bit medicinska sestra)... Mislila sem, da bom do 25. leta že poročena in imela otroke. Poročim se sicer čez dva meseca, tako da to recimo da je malo z zamudo Otrok še ni na sporedu.
Aja, pa z najboljšo prijateljico sva sanjarili, da ko bova odrasli, da bova živeli skupaj s svojima družinama kar v isti veliki hiši ali pa vsaj vrstni. No, iz tega ne bo nič.
Najlepši trenutek tvojega življenja?
Drugače pa niti ne... študijsko in službeno sem v čisto drugi smeri kot sem hotela bit kot otrok (želela sem bit medicinska sestra)... Mislila sem, da bom do 25. leta že poročena in imela otroke. Poročim se sicer čez dva meseca, tako da to recimo da je malo z zamudo Otrok še ni na sporedu.
Aja, pa z najboljšo prijateljico sva sanjarili, da ko bova odrasli, da bova živeli skupaj s svojima družinama kar v isti veliki hiši ali pa vsaj vrstni. No, iz tega ne bo nič.
Najlepši trenutek tvojega življenja?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jih je bilo vec. Recimo ko sem sedela and vzpetino nad Machu Picchujem s cudovitim razgledom, ki sem ga prej celo zivljenje obcudovala samo na slikah. Ali ko me je moj zaprosil (ceprav ni bilo ravno presenecenje). Kaj pa vem, tezko je izbrati enega
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Veliko jih je bilo.. morje kot otrok; novica o sprejemu na zeljen faks z zelo omejenim stevilom mest; nocna kopanja z najboljsimi kolegi; prvi poljub z enim fantom na katerega sem takrat imela bolan crush; sedenje pod mostom v prazni Pragi in gledanje soncnega vzhoda; odlicno splaniran surprise party za moj rojstni dan (potocila kaksno solzo ); voznja z odprto streho skozi nocni Berlin; Radiohead pod zvezdnatim nebom; zimska stiskanja s fantom in macko; vsa nocna lumpanja po Ljubljani; prvi let z letalom; nepozabno silvestrovo v zakotni kafani v Beogradu; , itd.. imam res veliko lepih spominov, mi je kar toplo pri srcu.
model telefona, ki ga uporabljas?
model telefona, ki ga uporabljas?
-
Exit - Cosmofrik
Huawei p8lite.
Je sicer malo starejši model, ampak sem res zadovoljna. Scer pa mi ne pade na kraj pameti, da kar zamenjam model, ker sem v zadnjem letu zamenjala tko 3 telefone... neodgovorna
ponavljam
Je sicer malo starejši model, ampak sem res zadovoljna. Scer pa mi ne pade na kraj pameti, da kar zamenjam model, ker sem v zadnjem letu zamenjala tko 3 telefone... neodgovorna
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sony Z1, imam ga že 3 leta in pol , stroj. Moram zamenjati, ker mi baterija zdrži ob oreng uporabi, ene 2 uri , plus konstantno mi šteka.
letošnji dopust?
letošnji dopust?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nic nimam stoposto splanirano, najverjetneje se bo spet improviziralo zadn hip kaj, nekaj idej pa je ze nekaj casa, in sicer Iran, za katerga bi mogla it ta teden po vizo, ce se odlocim pridruzit, pa letalsko cimprej, druga opcija surfanje na katerega sm tud ze cel lajf hotla it pa se nikol do zdaj nism, potem nekaj dni s fantom v Istri na vikendu, ce bova uskladila vse med nama..diplome,prakse,diferencialne izpite, konec poletja par dni Portoroza s festivalom...
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nimam pojma, bom vidla sproti, tako kot lani. konec meseca grem v London in malo domov + k babici, za septembra so kupljene karte za Turcijo. Avgust mam se prazen.
Si kdaj bil/a v kaksnem casopisu / na tv?
Si kdaj bil/a v kaksnem casopisu / na tv?
-
Exit - Cosmofrik
Ni hrane, ki je ne jem rada. Odvisno od dneva, ampak mislim, da razn tistih basic meeh jedi (vampi itd) vse rada jem.
sem čustveni jedec, hrana mi predstavlja vir sreče
ponavljam
sem čustveni jedec, hrana mi predstavlja vir sreče
ponavljam
-
Exit - Cosmofrik
Poslušam glasbo (predvsem kak dnb), da se spravim v mood. Napišem si to-do list, ker uživam v tem, ko obkljukam stvar, ki jo naredim.
Pa v glavi vizualiziram cilj, kok to nardim, pa kako bo razočaranje, če tega ne dosežem.
Nekak mi ni težk stvari nardit, ker sn grozno stroga do sebe, pa mi je vsak failure res živa katastrofa (dramaaa).
ponavljam
Pa v glavi vizualiziram cilj, kok to nardim, pa kako bo razočaranje, če tega ne dosežem.
Nekak mi ni težk stvari nardit, ker sn grozno stroga do sebe, pa mi je vsak failure res živa katastrofa (dramaaa).
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ali pride samo od sebe, al pač tolikokrat failam, da od tega dobim neko agresijo,paniko (zelo pogosta varjanta najbrž)..in je to to. Precej tudi tako, da 'poberem' motivacijo od ljudi iz okolice, nekaj, nekdo ali več ljudi te mora inspirirat... tudi ni vseeno s kakšnim folkom si obdan.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov