Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Tudi bi rekla da nism nek večji odvisnik, razen pri kavi in zamujanju, kar ostaja. Cukr/čokolado mam tudi rada, ampak zdržim par dni brez. Sm pa enkrt poskušala se odvadit - neke čudne diete brez cukra,nizek vnos OH in bi rekla d to name nima dobrega učinka k mam nakonc sam še večjo potrebo po cukru.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne rabim cestitk. Samo moz mi je v hecu cestital zjutraj po tem ko se je pritozeval, da nima kosila za na siht
Tvoje mnenje o 8. Marcu?
Tvoje mnenje o 8. Marcu?
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
Nimam ravno nekega mnenja, niti sem se poglabljal v to.
Kakšne opazke ljudi na tvoj račun te najbolj prizadanejo oz. razjezijo?
Kakšne opazke ljudi na tvoj račun te najbolj prizadanejo oz. razjezijo?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Na zivce mi gre, ko si prepotentni ljudje (po moznosti taksni, ki sem jih komaj spoznala) mislijo, da me imajo prebrano kot knjigo.. Najboljsi so tisti, ki to se na glas povejo: ''Saarijarvi, imam te prebrano kot knjigo. Tocno poznam tvoj tip cloveka. Tvoj problem je da: ______ '' In potem delijo nasvete, za katere nisem vprasala.
Ponavljam
Ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Prizadanejo me ne, mi pa dvignejo pritisk...
Malo podobno kot pri saarijarvi, ljudje, ki si domišljajo, da me poznajo. Ki postavijo o meni neko predvidevanje, povedano na način kot da je to dejstvo... Na primer ljudje, ki me vidijo 5x na leto in nimajo pojma o tem kakšna sem in kakšno je moje vsakodnevno življenje. Fu*k off s svojimi trditvami oz. blodnjami in "nasveti".
ponavljam
Malo podobno kot pri saarijarvi, ljudje, ki si domišljajo, da me poznajo. Ki postavijo o meni neko predvidevanje, povedano na način kot da je to dejstvo... Na primer ljudje, ki me vidijo 5x na leto in nimajo pojma o tem kakšna sem in kakšno je moje vsakodnevno življenje. Fu*k off s svojimi trditvami oz. blodnjami in "nasveti".
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Ok na to vprašanje očitno noben več noče odgovarjat.. js sm dokaj občutljiva in me najbrž vsaj malo prizadene ali zbode vse kar je na osebni ravni, sploh če nečesa sprva nisem pričakovala od neke osebe in takšne stvari, ko vidiš da so izrečene s slabim namenom, ne zgolj kot en komentar..
Katere začimbe najpogosteje uporabljaš?
-
hayley - Cosmopsiho
Ok na to vprašanje očitno noben več noče odgovarjat.. js sm dokaj občutljiva in me najbrž vsaj malo prizadene ali zbode vse kar je na osebni ravni, sploh če nečesa sprva nisem pričakovala od neke osebe in takšne stvari, ko vidiš da so izrečene s slabim namenom, ne zgolj kot en komentar..
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Rožmarin, vanilija, cimet, bazilika. Moji top 4 . Praktično ne gre hrana mimo, da nima tega noter.
Najljubša aktivnost pomladi?
Najljubša aktivnost pomladi?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Hm, dolgi sprehodi, ker je idealna temperatura.
greš na kak festival letos?
greš na kak festival letos?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ne, nic nimam v nacrtu. Moram kak manjsi festival klasicne/folk bengalske glasbe izvohat, ker tisti taglavni mi vedno uidejo.
Koliko denarja imas trenutno v denarnici?
Koliko denarja imas trenutno v denarnici?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov