Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Kaj pa vem...sem nehala sanjat V bistvu imam svoje strasti izven službe, tako, da je to tisto kar me bolj žene v lajfu... Kar se tiče službe sem pa študirala različne smeri in področja, torej s tega vidika, če ne bi opravljala službe, ki jo imam danes, bi bila najbrž delovna terapevtka.
ponavljam
ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Neki mojega. Sam da mi ni treba za druge delat. Imam nekaj sanjaških nepraktičnih idej, ki bi se verjetno v dandanašnjem svetu potopile hitreje kot 10 kil cementa
Najbolj nenavadna, neumna, smešna prigoda, vprašanje itd z razgovora za službo?
Najbolj nenavadna, neumna, smešna prigoda, vprašanje itd z razgovora za službo?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kaj sem bila za pusta in koliko mi je v veselje (projekt kreativne narave)
Ponavljam
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Bila do zdaj samo na enem proper razgovoru, ki je bil z obeh strani kr profesionalen .
Sem pa na enem od razgovorov s potencialnimi mentorji za mag nalogo doživela slabo 10 min pridigo o tem kako on išče EKSCELENCO in IZJEMNOST na državni ravni, da on se s povprečnimi študenti ne ubada itd. Ironično je, da je to pomojem eden od manj sposobnih in strokovno podkovanih profesorjev. Je pa sam očitno resničen presežek v samohvali, so he's got that going for him which is nice.
Najbolj produktiven del dneva?
Sem pa na enem od razgovorov s potencialnimi mentorji za mag nalogo doživela slabo 10 min pridigo o tem kako on išče EKSCELENCO in IZJEMNOST na državni ravni, da on se s povprečnimi študenti ne ubada itd. Ironično je, da je to pomojem eden od manj sposobnih in strokovno podkovanih profesorjev. Je pa sam očitno resničen presežek v samohvali, so he's got that going for him which is nice.
Najbolj produktiven del dneva?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Podoben odgovor, ceprav vem, da ce bi mi danes sporocili, da stvari lahko naredim zvecer, bi jih brez pomisleka takrat.
locujes odpadke?
locujes odpadke?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Ne, čeprav vem, da bi jih mogla. Je pa res, da bi trenutno težko prisilila svoje študentske cimre v kaj takega, tako da bi verjetno hitro obupala, tudi če bi zdaj začela.
Ponavljam + ali se ti zdi to pomembno/nujno potrebno ?
Ponavljam + ali se ti zdi to pomembno/nujno potrebno ?
-
Hmmm samo na grobo.. npr steklo vedno spravim za kanto 'steklo', papir tudi.. Ce vidim, da je v vreci samo embalaza, jo vrzem v embalazo - sicer dam vse v veliko crno kanto.
Laptop ali stacionarc?
Laptop ali stacionarc?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Laptop. Ga ni čez deževen dan v postelji z računalnikom
Je pa cena za iste specifikacije za stacionarce neprimerljivo boljša, tako da bo naslednji nakup stacionarec za mojega in se tako ni treba odpovedati zmogljivemu za gejmanje ali praktičnemu z dobrim ekranom za film v postelji
Za kaj v življenju porabiš po tvojem mnenju preveč časa, in bi se takoj odkrižala, če bi se le dalo?
Je pa cena za iste specifikacije za stacionarce neprimerljivo boljša, tako da bo naslednji nakup stacionarec za mojega in se tako ni treba odpovedati zmogljivemu za gejmanje ali praktičnemu z dobrim ekranom za film v postelji
Za kaj v življenju porabiš po tvojem mnenju preveč časa, in bi se takoj odkrižala, če bi se le dalo?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Da se komp zazene in odmrzuje. Resnicno rabim novega.
Naj dogodek/dan v prvem mesecu tega leta?
Naj dogodek/dan v prvem mesecu tega leta?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]