Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Kaj vem,po moje sem tak tip, da sploh ne uporabljam toliko raznih izdelkov. Za obraz še največ čistilni tonik. Pozimi pa še občasno obično vlažilno kremo za obraz in od neutrogene za suho kožo za telo. Mi je pa bla ful všeč ena krema od niveje z goji berry, ki naredi bolj svež videz, v primeru pomanjkanja spanca, je pa za bolj zrelo kožo in sem zato samo nekajkrat uporabla.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Za obraz- Bubchen pena za čiščenje, Muellerjev odstranjevalec make up-a, Vichy micelarna in arganova krema za obraz iz Hiške zelišč. Za telo pa mandljevo olje oz maslo za telo po navdihu, katero mi bolj disi.
Ponavljam
Ponavljam
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
0
Uporabljam balzam in vosek za brado če se to šteje, občasno si nardim čiščenje por z limono in to je to. Biti moški je preprosto.
ponavljam
Uporabljam balzam in vosek za brado če se to šteje, občasno si nardim čiščenje por z limono in to je to. Biti moški je preprosto.
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nič specifičnega, še vedno iščem princa na belem konju za mojo kožo. Edino kar mam res stalno na zalogi je Bepanthen losjon, ki ga stavim povsod.
Izdelek, ki ga imaš vedno v hladilniku?
Izdelek, ki ga imaš vedno v hladilniku?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Limone. Ker so del moje jutranje rutine. Drugače pa nism dosti doma tko d tud temu primeren hladilnik.
Pri katerih letih si želiš(si si želela) imet otroke, če si jih?
Pri katerih letih si želiš(si si želela) imet otroke, če si jih?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Včasih sem govorila, da hočem biti kar mlada mamica itd. No, dejansko pa se mi zdi zdaj kar ta pravi čas-ki je prišel s pravim partnerjem, ne starostjo. Tako da, očitno-27 let.
Katera država te že na začetku odvrne in ne bi niti zastonj potovala tja? (če se da, odmisli terorizem).
Katera država te že na začetku odvrne in ne bi niti zastonj potovala tja? (če se da, odmisli terorizem).
The world is as you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Zahodne dežele v katerih je standard višji od našega in ista kultura, nekako mi ne prinesejo nič novega
ponavljam
ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Uh dobro vprašanje... hm hm hm. Izjemno težko mi je odgovoriti kr me itak firbec do amena matra za vsako državo. drgač pa mislim, da bi rekla kr savdska arabija.
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Mamo pa mačke.
Mama je edina oseba, ki ji lahko 100000% zaupam, ki me ne bo izdala, ki je tu za mene, na katero se lahko zanesem. EDINA! imam tudi zelo dobre prijateljice, ampak mama je le mama.
Mačke pa zato, ker jih res obožujem. Topla puhasta mehka bitja. nenormalno me pomirja že to, da vidim kako mačko tko zuni, ka šele, da se pocartama. prov čutim kok "posesajo" negativno energijo iz mene čudovita bitja <3
močno dvomim, da obstaja kdo, ki bi lahko spremenil to... mogoče otroci (ampak nisem nekk naklonjena ideji, da bi imela otroke)... partner pa neeh. ker bi lahko bila res skupaj 100 let, pa bi mi lahko vsak dan dokazoval, da sem edina, pa mu ne bi zaupala
ponavljam
Mama je edina oseba, ki ji lahko 100000% zaupam, ki me ne bo izdala, ki je tu za mene, na katero se lahko zanesem. EDINA! imam tudi zelo dobre prijateljice, ampak mama je le mama.
Mačke pa zato, ker jih res obožujem. Topla puhasta mehka bitja. nenormalno me pomirja že to, da vidim kako mačko tko zuni, ka šele, da se pocartama. prov čutim kok "posesajo" negativno energijo iz mene čudovita bitja <3
močno dvomim, da obstaja kdo, ki bi lahko spremenil to... mogoče otroci (ampak nisem nekk naklonjena ideji, da bi imela otroke)... partner pa neeh. ker bi lahko bila res skupaj 100 let, pa bi mi lahko vsak dan dokazoval, da sem edina, pa mu ne bi zaupala
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov