Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
emanuela napisal/-a:Ti si poročena?
10 dni, ja
Predbozicno slavje upam da pri kolegu, ce bo res organiziral, na bozicni dan sva pa na eno poroko povabljena. Pomanjkanje kristjanov
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
cestitke, patchouli
___
Za bozic grem k babici na morje.
ti?
___
Za bozic grem k babici na morje.
ti?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Oooo čestitke!!!!!!
Za božič grem k svoji mamici. Planiram ležanje na kavču, prenajedanje, mučenje mačk, pogovore z mamico, da čeknema kak film.
KOMI KOMI KOMI ČAKAM!
ponavljam
Za božič grem k svoji mamici. Planiram ležanje na kavču, prenajedanje, mučenje mačk, pogovore z mamico, da čeknema kak film.
KOMI KOMI KOMI ČAKAM!
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Na božični "večer" imamo najprej kosilo z možem in mojo družino, potem imava večer samo zase (okraševanje smrekice, hiše in okolice), potem pa verjetno gledanje kakšnega božičnega filma in sprehod čez mesto v lučkah. Prav na božič pa imava midva preko kosilo, pogledat si bova šla jaslice, zvečer pa verjetno na predstavo.
Kaj pa novo leto, kako bo zgledalo?
Kaj pa novo leto, kako bo zgledalo?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Dejansko se nism še nič ubadala z novim letom. Naslednji teden se končno uspem videt z mojimi puncami in se bomo zmenle tudi glede tega. Najverjetneje bo spet Ljubljana,najprej žurka pri nekomu doma,potem pa malo ven. Komi čakam res,mi že ful manjka druženja in malo zažurat.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Odlocam se med koco na madzarskem, partijem v ljubljani in partijem v rijeki. Nimam pojma, kam se bom na koncu dala, najbrz bo prva opcija, ker smo se ze 'zmenili'..
ponavljam
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Verjetno spet couples night v Lj. Pride pa prijateljca z Beograda naslednji teden in smo vabljeni z njo na neko privat žurko v Avstrijo. Pa me ne mika najbolj. Ostalo sem pa že skenslala.
Tvoja večerna rutina cca 1 uro pred spanjem (npr tuš, muzika, telovadba, toplo mleko itd)
Tvoja večerna rutina cca 1 uro pred spanjem (npr tuš, muzika, telovadba, toplo mleko itd)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tuš, zobje, youtube, rock glasba, pobožati grem psa
...............................................
Anime serija ki si jo pogledala v celoti?
...............................................
Anime serija ki si jo pogledala v celoti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
če sploh šteje, glede na to, da sem zaspala vmes
http://www.imdb.com/title/tt1481572/
__
kako navadno preganjaš dolgčas?
http://www.imdb.com/title/tt1481572/
__
kako navadno preganjaš dolgčas?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
nevem več kaj je to. Če sem že sama je to zavestna odločitev ker rabim premor. Trenutno bi lahko rekla da ga preganjam na cosmo frumu in fb, ampak to je zame bolj trenutna sprostitev. Če vprašanje preoblikujem v to kaj me sprošča, je to tek, pilates, surfanje po netu in dooolgi sprehodi in seveda potovanja.
Kaj te sprošča?
Kaj te sprošča?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov