Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Ja dobra stran tega, da je mami slaščičarka amm v glavnem čokoladno ali sadno, če pa uporabljam kakšne njene paste in recepte pa lahko tudi še kaj drugega
naslednji film, ki si ga boš šel definitivno pogledat v kino?
naslednji film, ki si ga boš šel definitivno pogledat v kino?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Danes igram Nathan Drake collection, jutri se učim in snemam cel dan, zvečer pica z frendom, v nedeljo pa rekreacija z eno kolegico pa knjigo bom dokončal.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Včeraj delala cel dan, padu party (NORO)
danes bluzenje s kolegi, potem bluzila sama, nažrla mekdonaldsa za pet let vnaprej.
jutri spim ležim berem cel dan, zvečer pride kolegica.
ponavljam
danes bluzenje s kolegi, potem bluzila sama, nažrla mekdonaldsa za pet let vnaprej.
jutri spim ležim berem cel dan, zvečer pride kolegica.
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Uceri work + padu party (NORO) ( ), dans spanje, pospravljanje fleta, fasnga, v pricakovanju na netflix & chill. Perfect weekend so far.
Najbolj annoying hisno opravilo?
Najbolj annoying hisno opravilo?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Čiščenje. Kakršnokoli.
tvoje?
tvoje?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Am v bistvu mi nobena določena stvar ne pade na pamet, ampak dejansko, ko sem utrujena/lena, se mi manj da kuhat kot pa čistit,pospravljat.
Si že imel/a cimro,ki je imela navado,da je fant (samo)spal pri njej,ko si tudi ti tam spala ali si ti to počel/a in tvoje mnenje o tem
Edit: bilo mišljeno samo spal,brez sexa
Si že imel/a cimro,ki je imela navado,da je fant (samo)spal pri njej,ko si tudi ti tam spala ali si ti to počel/a in tvoje mnenje o tem
Edit: bilo mišljeno samo spal,brez sexa
Zadnjič spremenil hayley, dne 21. Nov. 2016 8:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Hmmm nisem nikoli dejansko doživela te situacije... načeloma ne bi imela nič proti, bi bila pa ekstremno jezna, če bi slišala, da sek*, medtem ko sem jaz v isti sobi. pač. u just don't do that. totalno nespoštovanje. bi mi blo bolš, da mi reče cimra: hey, ej a bi blo ok, da sma midva zdej popoldan sama dve urci, pač da sma mal skup.
ne bi mela nič proti, bi razumela, valda, da hočeta bit sama. da se mi pa onegavita, medtem ko sem jaz v isti sobi. znorela bi.
ponavljam.
ne bi mela nič proti, bi razumela, valda, da hočeta bit sama. da se mi pa onegavita, medtem ko sem jaz v isti sobi. znorela bi.
ponavljam.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Cisto odvisno, kakor pac pride tisto leto.. pade kaksna malenkost, ko se pac vidimo z najblizjimi, ni pa da bi se nekaj gorzno obdarovali.. niti z druzino.
Ena lastnost, ki te zivcira pri partnerju (ali simpatiji/bivsemu, ce nisi v zvezi)?
Ena lastnost, ki te zivcira pri partnerju (ali simpatiji/bivsemu, ce nisi v zvezi)?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Pasivnost.
Zadnji stavek, ki si ga izrekla?
Zadnji stavek, ki si ga izrekla?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov