Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
saarijarvi napisal/-a:
Tema na forumu, ki jo vedno preskocis oz. niti ne odpres?
Karkoli z menstruacijo, porodom, splavom, poročnimi oblekami.
Ne vem, nimam teh problemov.
---------------------------------------
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Dobro vprašanje..mislim da stvari,ki mi od daleč niso zanimive, tako avtomatično spustim,da potem sploh ne vem več kaj vse te stvari so.Bi se strinjala s kakšnimi poročnimi,maturantskimi oblekami,kaj povezano z umetnimi nohti in nekatere teme iz mode in lepote pa kaj zelo banalnega v povezavi z najstniškimi ljubezenskimi problemi,besedne igre.
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Potrudim se pocekirati vse (nikoli ne ves, kje pristane se miljonta anketa ali oglas za super poslovno priloznost ).. Edino, kar me res ne pritegne, so te 'od a do ž' ali 'asociacije' igrice.. Pa teme o studijih.
Najhujsa bolecina, ki si jo kdaj utrpel/a?
(fizicno, ne psihicno )
Najhujsa bolecina, ki si jo kdaj utrpel/a?
(fizicno, ne psihicno )
-
hayley - Cosmopsiho
Nič zares hudega v bistvu,najbolj so mi ostali v spominu zelo močni krči v spodnjem delu trebuha,ki sem jih občasno dobila po teku,raztezne vaje za špage nekoč,počena kost pri padcu pri bordanju,skor bi lahko uvrstila zraven še prvi sex oz poskus tega.
ponavljam
ponavljam
-
Slbo sem si dal neprebojni jopič gor, in oprtnik mi je pritiskal na križ, cel dan nekaj plazil in delal prisilne gibe. Naslednji dan se mi je v križu nekaj stisnilo, in sem naslednje tri spal mogoče eno uro na dan, ker sem lahko malo spal na trebuhu, in počel vojaško urjenje. Dobil blokado, in to je bilo to.
ti?
ti?
-
Vnetje obeh uses hkrati. Filing sem imela, da bom oslepela.
.. in vsakic, ko se udaris v mezinec na nogi, itak
se enkrat ponavljam
.. in vsakic, ko se udaris v mezinec na nogi, itak
se enkrat ponavljam
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Bi rekla da kar menstrualni krči ena mal bolj weird pa, ko sem bila čist majhna, sta me sestrični prepričali, da je dobra ideja, da si ene okrasne sladkorne kuglice iz torte zabašem v nos...kako je to bolelo in peklo jao...je ful trajalo, da so dobil ven to iz nosa
Naj otroški spomin?
Naj otroški spomin?
-
Starost ene 7-8, udobje domace dnevne sobe, prvi Playstation z najbolj svetovno igrico na svetu (Spyro the dragon), priprava na bozicne praznike, obisk starih starsev, not a single care in the world..
Se moras opominjat, da cez dan spijes dovolj tekocine, ali imas flasko vedno poleg sebe?
Se moras opominjat, da cez dan spijes dovolj tekocine, ali imas flasko vedno poleg sebe?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Zares preeemalo pijem sicer sem si pred kratkim nabavila novo flaško in se silim, da jo povsod nosim s seboj, ampak pogosto še zmeraj pozabim na njo...
Ti?
Ti?
-
Jaz spijem veliko vode/tekočine čez dan, vsaj ene 5 litrov.
ti?
ti?
-
Tudi jaz precej spijem.. Navajena sem imeti flasko ob roki in ce jo slucajno pozabim, si jo grem kupit, sicer takoj dobim filing suhih ust.
Tvoja preferred oblika kontracepcije?
Tvoja preferred oblika kontracepcije?
-
Kondom, če se greva kaj redno in si zaupava (beri: ni nora bitch), se greva testirati in če ona želi, greva na tabletke.
ti?
ti?
-
hayley - Cosmopsiho
Kondom,edina,ki sem jo kadarkoli uporabljala in po vsej verjetnosti tudi bo ostala edina,ko sem z nekom več časa,pa se prakticira kdaj tudi metoda umika..
ponavljam
ponavljam
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Mah preffered.. nobena katero sm sprobala mi ni idealna . S kondomom mi nekako ni to to, s tabletkami imam stranske učinke tako da ne hvala, z metodo umika imam konstanten strah o predsemenski tekočini.. Sicer pa ja, če z nekom novim pol obvezno kondom, ko imam stalnega npr. s fantom pa metoda umika.
ponavljam
ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov