Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 23. Sep. 2016 14:10

Se bojim velikih agresivnih psov (npr. Bullmastife, Pitbulle, Rotvajlerje ipd.), sploh pa popizdim ko jih lastniki nimajo na povodcu. Zakaj? Ker nikoli ne vem kdaj se bo takšnemu psu kaj premaknilo v glavi... pa saj veste kako naprej.

Se hitro razjeziš?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 23. Sep. 2016 14:25

Ne, moj prag je mnog0 višji kot pri drugih ljudi, mogoče se res razjezim 3x na leto...takrat pa beži.

ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 23. Sep. 2016 14:56

nevem,sem čustvena,ampak največkrat to ni jeza,če pa že, je bolj med domačimi..

ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
LisičkaZvitorepka11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2016
Kraj: Jesenice

Neprebrana objavaNapisal/-a LisičkaZvitorepka11 » 23. Sep. 2016 19:57

Doma kar hitro, v družbi pa se mi zdi da zelo odvisno od tega, kako blizu sem si z nekom in kako dobro me kdo pozna. Bi rekla da se kar dolgo zadržujem in da želim izpasti nekako ''skulirana'' med ljudmi, ki me ne poznajo dolgo.
Ker pa sem po naravi perfekcionist, mi zna odnesti pokrov za največje malenkosti, tako da naprimer v razredu pogosto poslušajo moje vpitje, ko gre za kakšen projekt, organizacijo.

Pogosto jočeš?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 25. Sep. 2016 22:25

Ne. Ko pa, je pa terapevtski občutek :)

Kaj od kozmetike trenutno uporabljaš v smislu nege kože?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Sep. 2016 22:40

zadn čas nič, včasih sem čistilni tonik za obraz 1-2 dnevno

ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Sep. 2016 9:22

Tudi jaz sem zadnje čase bolj lenček.
Najbolj nujna zame je kvalitetna labela in kristaliziran med, za denve, ko se mi luščijo ustnice, za nego ostale kože pa mam piling s kislinami, nežno peno za umivanje, tonik, različne maske in q10 kremo za stare mame :D.
Uporabljam pa po smislu/potrebi, nimam ustaljene rutine, ampak kak dan ko se mi zazdi koža "umazana" oz da mam več odmrle kože nabrane naredim piling, drugače pena in tonik, kremo dam gor ko se mi zdi koža suha. Nisem ravno strikten uporabnik :)

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Sep. 2016 9:22

Tudi jaz sem zadnje čase bolj lenček.
Najbolj nujna zame je kvalitetna labela in kristaliziran med, za denve, ko se mi luščijo ustnice, za nego ostale kože pa mam piling s kislinami, nežno peno za umivanje, tonik, različne maske in q10 kremo za stare mame :D.
Uporabljam pa po smislu/potrebi, nimam ustaljene rutine, ampak kak dan ko se mi zazdi koža "umazana" oz da mam več odmrle kože nabrane naredim piling, drugače pena in tonik, kremo dam gor ko se mi zdi koža suha. Nisem ravno strikten uporabnik :)

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Sep. 2016 9:41

Zjutraj in zvečer je isto- najprej dvofazni odstranjevalec ličil, umivanje s peno Bubchen, micelarna vodica, arganova krema. Pilinga se zadnje čase bolj redko poslužim.

Kako pogosto se ličiš?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
LisičkaZvitorepka11
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 2. 2016
Kraj: Jesenice

Neprebrana objavaNapisal/-a LisičkaZvitorepka11 » 26. Sep. 2016 10:05

Se pravzaprav skorajda ne. Ne uporabljam maskare, eyelinerja, šminke,..., le občasno korektor, če se mi zdi kak mozolj res ogromen in bi ga rada skrila.
Edini obvezni kozmetični izdelek v moji torbici je labela (pa še to ne vem če šteje :lach: )

Ti?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 26. Sep. 2016 10:32

Za v službo skoraj vsak dan, količina uporabljenega materiala pa zavisi od razpoloženja in časa, ki ga imam. Ponavadi samo maskara ali tanek eyeliner + maskara + neko senčilo v naravnih odtenkih. Ko sem na volji dam gor še bb kremo ali light tekoči puder (kar pa je res redko). Se mi je koža kar popravila in ne vidim potrebe, da bi jo mazala.

Ti?
Uporabniški avatar
cauliflower
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 12. 2014

Neprebrana objavaNapisal/-a cauliflower » 26. Sep. 2016 15:17

Vsak dan za v službo oz. preden grem od doma. BB krema, korektor, maskara in eyeliner. Tudi čez vikend se naličim, preden grem od doma, ker se mi zdi, da mi nekaj manjka, če se ne. Je pa zanimivo, poleti recimo se nikoli ne ličim in se povsem odvadim, tako da tudi, ko se nenaličena pogledam v ogledalo, nimam občutka, da sem "prazna". Med šolskim letom se pa sama sebi zdim čudna, če se pogledam v ogledalo in nimam maskare :) Edino za športne aktivnosti se pa nikoli ne naličim ... se mi zdi res smešno, ko vidim do zadnjega laska urejene in nališpane ženske nekje v hribih / kolesu / teku / aerobiki ...

Ti?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.

(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 26. Sep. 2016 16:00

Skoraj nikoli. Za večerna druženja občasno vržem gor šminko in maskaro. Celotno fasado res samo za žurke in poroke.

Katero serijo mi priporočaš, da začnem gledat? :D
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 26. Sep. 2016 18:52

Tyrant :D

Ponavljam
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Sep. 2016 19:42

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:55, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov