Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Definitivno poletje nič ne rečem, imajo vsi letni časi svoje čare, a zame (ki me zebe že pri 20 stopinjah), ga ni čez poletje vročina me nikoli ne moti, dnevi se mi zdijo bolj sproščeni in manj stresni, da o dopustu niti ne začnem medtem ko se recimo pozimi rajši zavalim v toplo posteljo pod tri odeje s čajem in dobro knjigo, lahko poletje preživim na svežem zraku, grem kampirat, se zapeljem kam na izlet,... vizualno pa je po mojem mnenju verjetno res najlepša jesen
ponavljam
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hja, vsak po svoje. Poletje ker je lepo in toplo, pa lahko oblečeš samo oblekico in si redi za kamorkoli. Jesen ker so nore barve. Zima ker mam rada sneg in sprehode in smučanje in praznike (in sploh vse razen mraza in centra Lj). Pomlad pa ker se potem končno lahko lotiš henganja zunaj brez bund in žalostnih ostankov na dnu rostfrajastih sodčkov, ki jim v Lj rečejo "kuhanček".
Česa si se danes lotil/a z največ muke/odpora?
Česa si se danes lotil/a z največ muke/odpora?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Imam, pod Žnj. Taka fajn kratica, ki mi pove, da se ne oglasit, po drugi strani pa vsebuje začetne črke njegovega imena in priimka - če slučajno pozabim, kdo to je
Na avtobusni postaji zagledaš fest tipa. Zanima te, kdo to je, rada bi zvedela vse o njem. Kaj narediš (če sploh kaj, ali samo sama pri sebi ugibaš, kdo to je in kaj počne)?
Na avtobusni postaji zagledaš fest tipa. Zanima te, kdo to je, rada bi zvedela vse o njem. Kaj narediš (če sploh kaj, ali samo sama pri sebi ugibaš, kdo to je in kaj počne)?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Z veseljem bi zatrdila, da bi pristopila do njega, a resnica pač ni taka - verjetno bi le skušala ujeti njegov pogled, se mu nasmehnila in upala, da stopiva na isti avtobus. Če bi se to res zgodilo, bi se usedla na sedež blizu njega in mu dala možnost, da bi on ogovoril mene, če bi želel (sama pa po vsej verjetnosti ne bi upala kar tako začeti pogovora).
Ponavljam
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
uvožen praznik, ne
Njaljubši fast food?
Njaljubši fast food?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Boli me k. itak nosim kavbojke, itak sem si sam kriv če ne gledam, plus sem gost, nimam pravice bitchat.
ti?
ti?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Odvisno koliko imam rada žival in njenega lastnika. Bi pa v vsakem primeru grdo gledala
Kaj meniš o ljudeh, ki hodijo okoli po svetu polni dlak svojih ljubljenčkov?
(šefica v elegantni črni obleki polni belih dlak npr)
Kaj meniš o ljudeh, ki hodijo okoli po svetu polni dlak svojih ljubljenčkov?
(šefica v elegantni črni obleki polni belih dlak npr)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Bila bi čisto navdušena haha sotrpinka!
js sn ponavadi vedno polna dlak in me to nič ne moti, pač morjo moje mucike še izražat na ta način pripadnost do mene haha
ponavljam
js sn ponavadi vedno polna dlak in me to nič ne moti, pač morjo moje mucike še izražat na ta način pripadnost do mene haha
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Ja imam občutljiv ego, in če se kdo pošali na moja račun, se moram malo držati nazaj, ker imam hitre možgane in oster jezik. Če se šalim iz nekoga in mi vrne, vzamem to kot del igre, če me nekdo špikne, mu pa vrnem konkretno porcijo.
Sekiram se pa res redko, ne da sem brezskrben, samo pač...boli me k., življenje, gre gor, dol, je lepo in grozno...lahko samo uživam v tem kar imam in kam želim iti.
------------------------------------------
Zadnji res dober film ki je prišel ven v zadnjemu času?
Sekiram se pa res redko, ne da sem brezskrben, samo pač...boli me k., življenje, gre gor, dol, je lepo in grozno...lahko samo uživam v tem kar imam in kam želim iti.
------------------------------------------
Zadnji res dober film ki je prišel ven v zadnjemu času?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 6:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]