Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
emanuela napisal/-a:Katero mesto (ne štej tega, v katerem živiš) bi se ti zdelo najboljše za tvoj stil življenja?
V Slo samo trenutno, v tujini sta mi bila zaenkrat najbolj domaca Zurich ali pa Dunaj bomo videli, kam bo zapihal veter.
Tebi?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ljubljana, ima vse kar rabim, je varna, narava je blizu, gore in morje je blizu, in je ravno tako majhna da sem potem malo zakompleksan in hočem iti drugam.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Berlin ali pa Bangkok Tel Aviv mi je bil tudi kul. V Sloveniji pa bolj ali manj samo Ljubljana.
Ob katerih urah po navadi jes oboke?
Ob katerih urah po navadi jes oboke?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ženska, ki popolnoma zmeša in ohromi še totalnega ženskarja. Ki je umirjena, ženstvena in ve kaj hoče. Se ne igra igric in ko manipulira to počne z razlogom. Moškemupusti da je moški, ampak vseeno je na koncu vse po njeno (čeprav moški misli da je bila njegova ideja ... )
Ponavljam.
Ponavljam.
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Vizualno nekaj takega
Drugače pa zelo ženstvena a močna, neodvisna. Ne plazi za moškimi ampak moški plazijo za njo. Poleg lepote in zapeljivosti tudi inteligentna, premišljena, kar zna uporabit v svojo korist... V glavnem ženska s karizmo, ki pusti močan vtis na ljudeh.
ponavljam
Drugače pa zelo ženstvena a močna, neodvisna. Ne plazi za moškimi ampak moški plazijo za njo. Poleg lepote in zapeljivosti tudi inteligentna, premišljena, kar zna uporabit v svojo korist... V glavnem ženska s karizmo, ki pusti močan vtis na ljudeh.
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Po videzu nič določenega, ok urejena,skrbi za svoje zdravje,ampak se ne obremenjuje s tem kako bi morala izgledati,ima svoj stil in je zadovoljna sama s sabo. Po osebnosti,drzna,svobodna,ve kaj želi in si upa to vzeti. Živi svoje sanje,je srečna,zna uživati,ljubi brez zadržkov,dobra oseba,posledično ima pozitivno energijo,karizmo in z njo privlači ljudi. Samozavestna. Inteligentna,razgledana,kritična.
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Tudi jaz si jo predstavljam kot temnolasko, na vzven je bolj hladna in zadržana, je ekstremno inteligentna in razgledana, močna in neodvisna ženska. Je samozadostna, ve kaj hoče in si to tudi vzame, zato včasih izpade sebična. Zelo ženstvena, elegantna in samozavestna... Če bi bila žival, bi bila mačka.
ponavljam
ponavljam
-
Prijazna in topla oseba. Do tebe bo 'sladka kot breskev', ne sprejme pa bulsita od vsakega, ki ima 5min casa. Sebe postavlja na prvo mesto, si je zvesta. Uporablja izkljucno ob tampone, pa to.
Film/serija, ob katerem si nazadnje jokal/a?
Film/serija, ob katerem si nazadnje jokal/a?
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Dejansko nazadnje ob seriji NCIS že od nekdaj nagnjena k temu, da mi je res hudo, če se starim ljudem v seriji/filmu/knjigi kaj zgodi... pa je bila ravno taka epizoda...
pa ti?
pa ti?
-
Meh, ne vem. Sklepam, da ni wifija? potem telefon odpade. Hm.. kitaro, najljubso osebo in kriznke.
Kaksno glasbo poslusas?
Kaksno glasbo poslusas?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Hm...težko povedat, ker imam obdobja. Več ali manj poslušam slovensko glasbo. Pride čas, ko mi sedejo bolj udarni ritmi in si nabijam NIET-e, Siddharto, Jardier, Hamo in Mi2, ko mam "slabo" obdobje, sem čist nora na Pliš, Papir, Indigo ipd., vmes še malo Jacka Johnsona, Sigurja Rossa, U2, Dire Straits, Coldplay od tujih. Pa na čase, ko mi zasede primorsko narečje si zavrtim Mlakarja ... skratka vse sorte Vedno iščem nove izvajalce, pred kratkim sem odkrila Eni od sedmih milijard in Jakoba Kobala. Najpogosteje pa so na playlisti Čedahučiji, teh se pa ne morem naposlušat
Če veš, da bo lep sončen dan in si cel dan frej, kaj bi počel/a?
Če veš, da bo lep sončen dan in si cel dan frej, kaj bi počel/a?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
'Sigurja Rossa' simpaticno.
Eeem, poklicem koga za pijaco in dooolg cvek na soncku v centru, ta se zavlece pozno v noc, po moznosti konca na kakem partiju, luftanju, etc. Rada sem cimvec zunaj, ko imam cas.
Ti?
Eeem, poklicem koga za pijaco in dooolg cvek na soncku v centru, ta se zavlece pozno v noc, po moznosti konca na kakem partiju, luftanju, etc. Rada sem cimvec zunaj, ko imam cas.
Ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]