Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
V osnovni šoli sem sem z nekom stepel, zlomila sva lijak ko sva se ruvala.
V SŠ se nisem tepel, med faksom tudi ne, v vojski tudi ne.
Dve leti nazaj me je en zunaj brcnil v hrbet, potem sem mu izpahnil čeljust.
Potem sem imel pa še dva neprijetna srečanja z vinjenima človekoma, obema sem vrgel ramo ven, ni hudo, je pa boleče.
To je to.
Če si se tepla s punco, si šla na lase ali na druge stvari?
V SŠ se nisem tepel, med faksom tudi ne, v vojski tudi ne.
Dve leti nazaj me je en zunaj brcnil v hrbet, potem sem mu izpahnil čeljust.
Potem sem imel pa še dva neprijetna srečanja z vinjenima človekoma, obema sem vrgel ramo ven, ni hudo, je pa boleče.
To je to.
Če si se tepla s punco, si šla na lase ali na druge stvari?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nisem in ne in ne..
Kdaj si se nazadnje napil/a?
Kdaj si se nazadnje napil/a?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
En mesec nazaj. in planiram, da se še nekaj časa sploh ne bom, ker sem se potem vedno tako slabo počutila - beri: moralni maček. zgrizla me je slaba vest
ponavljam
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Kak mesec nazaj, ko mi je uspelo spraviti potovanje čez črto, moj kolega je potegnil ven steklenico 30 let starega viskija, in bi bila škoda če se ga ne bi.
Tvoj največji kompleks?
Tvoj največji kompleks?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Fizično mislim, da nimam lepih nog - celulit, smešna ušesa. Drugače pa to, da vedno mislim, da bi lahko še več naredila iz sebe, poslovno se preveč primerjam z določenimi sovrstniki in potem pač mislim, da bi lahko več imela/dosegla pri teh letih. Pa to, da folk vedno misli, da sem ful neka nežna punčka (vedno se sprašujem zakaj, najbrž zaradi obraza, ali pa očitno izpadem sramežljivo, al kaj jaz vem - sebe očitno vidimo drugače kot nas drugi) in imajo posledično o meni čisto napačen vtis/me jemljejo manj resno...
ponavljam
ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zivim sama in rada zivim sama.
Ti?
Ti?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Huh, ne, ne bi. Sem ful družaben človek in umrem brez družbe. V dvoje je najlepše .
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
LisičkaZvitorepka11 - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2016
- Kraj: Jesenice
Čeprav včasih paše družba, bi raje živela sama imaš le svoj red in mir
Če bi zadel/a na loteriji (res visoko vsoto), kaj je prva stvar, ki bi si jo privoščil/a?
Če bi zadel/a na loteriji (res visoko vsoto), kaj je prva stvar, ki bi si jo privoščil/a?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Trenutno živim doma, z mamo in njenim partnerjem, ker si žal ne morem privoščiti živeti drugje. je pa kr muka, ker sem pet živela za sebe (štiri leta v Mariboru, kjer sem študirala, in eno leto na Češkem, kjer sem bila na izmenjavi). Bi pa stokrat raje živela sama, ker mi ni nič lepšega, kot pa imeti lasten mir in si urediti nek svoj tempo življenja.
dobim pa alergijo, če mi kdo začnne: ja pa preseeel see, če si to tko želiš, pa se preseli. selitev je precej draga (varščina, prva najemnina, stroški, dejstvo, da je treba še poiskati novo zaposlitev v novem mestu)... in mora imeti človek prej že precej privarčevanega denarja... tak, da tak folk mi res ornk stopi na žulj. pa da ne omenjat dejstva, da mi starši ne morejo ravno pomagati v finančnem pogledu. ampak do konca leta se bom pa vsekakor preselila, počasi se bodo denarčki nabrali
ponavljam
dobim pa alergijo, če mi kdo začnne: ja pa preseeel see, če si to tko želiš, pa se preseli. selitev je precej draga (varščina, prva najemnina, stroški, dejstvo, da je treba še poiskati novo zaposlitev v novem mestu)... in mora imeti človek prej že precej privarčevanega denarja... tak, da tak folk mi res ornk stopi na žulj. pa da ne omenjat dejstva, da mi starši ne morejo ravno pomagati v finančnem pogledu. ampak do konca leta se bom pa vsekakor preselila, počasi se bodo denarčki nabrali
ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
Šel bi na eno dolgo potovanje da bi malo premislil, potem bi prišel domov, uredil stanovanjsko situacijo ljubljenih, fotra in mat poslal powder ski v Kanado, bratu lep dopust, varen avto in karto za tekmu Man U, sestri študij v tujini.
Potem bi si kupil hišo v okolici Bohinja, stanovanje v centru, varen avto, kupil 100000 air miles , denar naložil v varne indekse in stanovanja, najel stanovanje v tujini če gre tu kaj anrobe, nove zobe, tatoo oba sleeva, ene parim ljudem bi zlomil noge, naredil lastno strelišče, kupil nemškega ovčarja, in tako naprej
ti?
Potem bi si kupil hišo v okolici Bohinja, stanovanje v centru, varen avto, kupil 100000 air miles , denar naložil v varne indekse in stanovanja, najel stanovanje v tujini če gre tu kaj anrobe, nove zobe, tatoo oba sleeva, ene parim ljudem bi zlomil noge, naredil lastno strelišče, kupil nemškega ovčarja, in tako naprej
ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]