Topa bolečina v hrbtenici, ki je z živca prešla v mišice. In mogoče kakšen krut, večurni glavobol, ko bi najraje butala z glavo ob zid. Drugače se na srečo še nikoli nisem huje poškodovala *tok tok*.
Cuba libre, mojito, pa specialna mešanica, ki smo jo odkrili letos poleti. Njami
Kako se najhitreje rešiš prehlada ?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Nvm kaka točno je razlika, ampak je polento. Koruzno in ajdovo
Kaka je razlika med polento in žganci?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Polenta je izključno iz koruze (uh, če bi pri nas rekla, da si jedla ajdovo polento bi bilo precej hudo ), žganci pa so (according to Wikipedia) lahko iz koruzne, pšenične ali ajdove moke, ki je bolj fino mleta kot koruza za polento. Pa polente ne razdrobiš ko je kuhana.
Včeraj sem slišala zgodbico o polulani nečakinji in zajcu .
Kaj počneš danes?
5 ur pevskih vaj, kosilo in setnja s frendico, trgovina, zdejle pa me caka sh*tload dela, katerega bo najbrz nadomestil Downot Abbey maraton. Vmes veliko kaslja.