Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ja, definitivno. tako kot firestorm najprej štalca, pol kravca in pol telički. štalca že je. družina je moja največja želja
razmišljam pa, da bi še kakšnega posvojil da bi mel npr. svojega/dva in še enga črnčka, da bi skupaj odrasli. za spol mi je čist vseeno, najraj punčko in fantka.
ponavljam
razmišljam pa, da bi še kakšnega posvojil da bi mel npr. svojega/dva in še enga črnčka, da bi skupaj odrasli. za spol mi je čist vseeno, najraj punčko in fantka.
ponavljam
hej norci
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ja, seveda. Idealno bi si želela 3 otroke, mogoče 4. Ful imam to fantazijo oz. si predstavljam, kako bo, ko bom že stara nona in kako se bo cela (upajmo čim večja) familja zbrala pri meni na kosilu.. Luštno bo Ali bo fantek ali punčka mi je vseeno, dokler bodo prihajali en na nosečnost vn
Idealno praznovanje tvojega rojstnega dne?
Idealno praznovanje tvojega rojstnega dne?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
s punco, uživanje v kakšni zunanji aktivnosti če je lepo vreme, ali noter, če je slabo, do večera. potem strasten seks. dolgo tuširanje in potem večerja v kakšni fajn restavraciji, potem pa stiskanje ob kakšnem filmu/seriji dokler ne zaspiva.
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sem ga ze dozivela, ko so mi kolegi pripravili surprise party in povabili vse, ki so mi blizu, tega jim ne bom nikoli pozabila
Kako si najraje pripravis testenine?
Kako si najraje pripravis testenine?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Na frišno zamesene domače, polnozrnate.
Ostalo je samo še "variacija na temo" : pesto genovese, klasični pomidori gor, bolognese, lazanja (če šteje), zelenjavne omakice, karkoli ubistvu.
Naj comfort food?
Ostalo je samo še "variacija na temo" : pesto genovese, klasični pomidori gor, bolognese, lazanja (če šteje), zelenjavne omakice, karkoli ubistvu.
Naj comfort food?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cookies in podoben cuker, vsi presneti OH-ji.
Se izogibas kaksni hrani? oz se ti zdi, da se zdravo prehranjujes?
Se izogibas kaksni hrani? oz se ti zdi, da se zdravo prehranjujes?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Kaj pa vem...v bistvu bi rekla, da normalno jem...ne odrekam se, a hkrati tudi ne pretiravam z nezdravimi stvarmi. "pogrej in pojej" hrani se izogibam. večinoma jem zdravo oz. normalno (sveže sestavine kolikor se da, kuham sama), sadje, zelenjava...se mi pa v tistih dneh v mesecu malo zmeša in takrat moje telo enostavno hoče junk food, velik oh-jev, sladkiš, pic, burgerjev žensko telo je res zanimiva stvar
od donne - lešnik
ponavljam vpr.
od donne - lešnik
ponavljam vpr.
-
Vedno vzamem sladko-kislo kombinacijo.. npr cokolada + visnja
serije, ki jih spremljas?
serije, ki jih spremljas?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Nič jaz pa serije je bolj tako...ponavadi začnem kaj gledat, potem pa imam zarad pomanjkanja časa/interesa premor, posledično zgubim nit dogajanja in ne vidim več nekega smisla v nadaljevanju gledanja. zadnje čase sem bolj za filme. če mi pa zapaše, pa lahko med dopustom v enem tednu pogledam tudi par sezon. v glavnem neuravnovešena gledalka serij, bi se lahko zaključilo
pa ti?
pa ti?
-
Od tega kar se izhaja:
Game of thrones, Vikings, Shameless, Orange is the new black, New girl, It's always sunny in Philadelphia
Stare, ki jih trenutno gledam:
Scrubs
Ostalih starejsih se pa niti ne spomnim vseh, razen Frendov in how i met your mother, ki jih znam na pamet.
Si 'easy' kar se tice friend liste na fb-ju, ali striktno delas cistke in sprejmes res samo kolege?
Game of thrones, Vikings, Shameless, Orange is the new black, New girl, It's always sunny in Philadelphia
Stare, ki jih trenutno gledam:
Scrubs
Ostalih starejsih se pa niti ne spomnim vseh, razen Frendov in how i met your mother, ki jih znam na pamet.
Si 'easy' kar se tice friend liste na fb-ju, ali striktno delas cistke in sprejmes res samo kolege?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
nekje vmes.. sprejmem v glavnem vsakogar, ki ne deluje kej sumljiv. v glavnem so ljudje ki jih vsaj na videz poznam ali pa mamo skupne prijatelje. mam pa zelo striktno določen kaj se komu pokaže in nekatere mam tudi blokirane.
na drugem profilu brez pravega imena pa imam vse živo, vsake tok časa pa spucam kakšne spammerje ali težake.
ponavljam
na drugem profilu brez pravega imena pa imam vse živo, vsake tok časa pa spucam kakšne spammerje ali težake.
ponavljam
hej norci
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov