Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Zadnje čase spim zelo slabo, tako da se veliko preobračam z ene strani na drugo. Drugače pa večinoma spim na trebuhu, z eno nogo stegnjeno in eno pokrčeno. Pa roke obvezno pod blazino zatlačim. Večkrat blazino obrnem okrog, da je prijetno hladna. Pa vedno sem pokrita čez glavo, tako da imam samo nos zunaj.
Največja zamujena priložnost, ki ti še danes ne da miru? (torej npr. bi lahko šel študirat v tujino, pa nisi šel, sprejel službo nekje pa nisi, bil z neko osebo...itd).
Največja zamujena priložnost, ki ti še danes ne da miru? (torej npr. bi lahko šel študirat v tujino, pa nisi šel, sprejel službo nekje pa nisi, bil z neko osebo...itd).
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm, nimam pojma.. nimam nekih obzalovanj. Ponavadi kr zagrabim priloznosti
Prvi celebrity crush v najstniskih letih?
Prvi celebrity crush v najstniskih letih?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mogoče da bi investiral več energije v to, da bi že prej lahko šel na potovanje?
Ampak spet, s tem bi spustll nek proces..tako da, lahko bi spremenil nekaj stvari, ki bi jih lahko bolje naredil v odnosih in ostalo, ampak spet so bili vse to samo posledice neizkušenosti ali naivnosti, in ne slabosti karakterja.
Če bi lahko kaj spremenil, je to da bi se več družil s stricem preden je umrl v nesreči. Evo, to.
Edit saarijarvi: Natalie Portman
-----------------------------------------------
Si grizeš nohte?
Ampak spet, s tem bi spustll nek proces..tako da, lahko bi spremenil nekaj stvari, ki bi jih lahko bolje naredil v odnosih in ostalo, ampak spet so bili vse to samo posledice neizkušenosti ali naivnosti, in ne slabosti karakterja.
Če bi lahko kaj spremenil, je to da bi se več družil s stricem preden je umrl v nesreči. Evo, to.
Edit saarijarvi: Natalie Portman
-----------------------------------------------
Si grizeš nohte?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ne. To mi je res ogabno, da ne govorim o tem, kako neprivlačno izgleda.
Kaj se ti zdi bolje izkoriščen denar --> da živiš bolj lagodno vsak dan, zapravljaš za te in one malenkosti (npr. hodiš ven jest itd.), si privoščiš sem in tja kakšno sprostitev ALI da šparaš tekom leta in živiš skromno pa si potem za ta denar priviščiš npr. eno bolj eksotično potovanje.
?
Kaj se ti zdi bolje izkoriščen denar --> da živiš bolj lagodno vsak dan, zapravljaš za te in one malenkosti (npr. hodiš ven jest itd.), si privoščiš sem in tja kakšno sprostitev ALI da šparaš tekom leta in živiš skromno pa si potem za ta denar priviščiš npr. eno bolj eksotično potovanje.
?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Drugo, seveda.
Ker prinaša rast in ti lahko bolj kvalitetno izboljša življenje.
Sicer je extremen primer, ker nisem fan da si zateguješ pas za vse, ampak vseeno, drugo.
pa ti?
Ker prinaša rast in ti lahko bolj kvalitetno izboljša življenje.
Sicer je extremen primer, ker nisem fan da si zateguješ pas za vse, ampak vseeno, drugo.
pa ti?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Sproti, denar mora krožit Pa tudi nikoli ne veš kdaj te pobere. Torej bolj resno, jaz si privoščim sproti in se znam razvajat, če mi finance dopuščajo. Ne pomeni pa to, da razsipam z denarjem ali pa, da kupujem nepotrebne stvari. Samo dobro živim. Je pa res, da nimam v načrtu nobenega večjega izdatka - beri potovanja, zidanje in podobno...
Misliš, da drži tisto, da prve ljubezni ne pozabiš nikoli? Tvoja izkušnja?
Misliš, da drži tisto, da prve ljubezni ne pozabiš nikoli? Tvoja izkušnja?
-
Moja prva ljubezen je bil Ash Ketchum in ne, ne bom ga pozabila.
Lahko reces, da delas to, kar te veseli? (poklicno)
Lahko reces, da delas to, kar te veseli? (poklicno)
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
študiram, kar me veseli, in upam da je to prava pot so službe, ki me bo veselila. ne vem še točno, kakšen poklic bi to bil, vem pa, da si želim delat na tem področju, za vrednote, ki jih predstavlja.
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
Delam na temu, da nekoč pridem do tja, ker ni šole ne firm da se lahko to naučiš, pač greš in delaš.
---------------------------------------------------
Si se kdaj res stepla, in zakaj?
---------------------------------------------------
Si se kdaj res stepla, in zakaj?
-
Ne, ce s tamalim ne steje.
Najboljsi dopust do zdaj?
Najboljsi dopust do zdaj?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Vzkipljive,čustvene oz. povem takoj,ko mi nekaj ni prav
Slavne osebe(liki,igralci/ke,glasbeniki..), ki bi lahko bili tvoj 'spirit animal',te nekaj v njihovi osebnosti,obnašanju,nazorih spominja nase
Slavne osebe(liki,igralci/ke,glasbeniki..), ki bi lahko bili tvoj 'spirit animal',te nekaj v njihovi osebnosti,obnašanju,nazorih spominja nase
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Hmm.. nikoli nisem razmisljala o tem, mogoce se ze od nekdaj najlaze 'poistovetim' z glasbo in besedili pevca skupine Foals. Ne vem, mam filing, da bi oni lahko napisali soundtrack o tem, kaj mi dogaja v lobanji
Koliko si bil/a star/a, ko si imel/a svoj prvi crush? in kdo je to bil?
Koliko si bil/a star/a, ko si imel/a svoj prvi crush? in kdo je to bil?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov