Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
nevem če ravno simpatija, ma je pa kr fajn tuki
there is something with bad guy with long hair
ponavljam
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ponavljam
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
jih je mali miljon, ampak ko sem ravno v vikingih:
I'd ride that into battle
ponavljam
I'd ride that into battle
ponavljam
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
iskren sem toliko, kolikor je najboljše za dober odnos s človekom. če me kaj tako moti, da bi ogrozilo odnos, ali da bi nekaj koristilo komurkoli, povem, pomembne stvari morata oba vedeti drug o drugem. ne bleknem pa čisto vsega, kar mi na pamet pade, pa tudi kakšnih osebnih podrobnosti o sebi ne govorim, če to nima veze z odnosom.
ponavljam.
ponavljam.
hej norci
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Z ljudmi, s katerimi smo si blizu, sem odkrita in jim povem svoje, čeprav bi bilo kdaj bolje, da bi se zadržala. Z ostalimi pa tako-tako, odvisno od situacije. Včasih je bolj enostavno povedati laž/zamolčati resnico
Prilepi pesem, ki ti dvigne razpoloženje na še tako siv dan
Prilepi pesem, ki ti dvigne razpoloženje na še tako siv dan
I'm just ... happy.
-
Edit: sem pribrala 'nekaj', ne 'pesem', pardon.
tebi?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pišem neke dialoge za kratki film, štemam lukno za cev v moji hiši,dopoldne sem bil na Dolenjskem, danes smo imeli moški večer ki ga je prekinil svinjski dež....jutri nadaljujem z točko 1., in 2.
------------------------------------
Tvoja najljubša študentska malica?
------------------------------------
Tvoja najljubša študentska malica?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
dokaj umirjeno, petek do sobote zjutraj s fantom/fwbjm,prvo je bil plan it na en koncert,samo naju je čas prehitel in je ostalo pri večurnem 'razgrajanju' po stanovanju in gledanju filma ob glodanju smokija,slanih palčk in drug drugega..do nedelje malo nadoknadit s spanjem za celoten teden,pisanje poročil za fax in priprave na vaje za sledeči teden,pijača/druženje z dvema prijateljicama iz domačega kraja,vaje za kratki igrani film s soigralcem in režiserko..se spokat nazaj v lj
študentska malica? hm..kapučin brez sladkorja iz avtomata..jabolka,oreščki, sendvič iz polnozrnatega kruha s čimveč različne zelenjave,v smislu kosila: pastičo,kaj ribjega,kaj tajskega/azijskega in da ne vleče na sladko ampak bolj na pekoče
tebi?
študentska malica? hm..kapučin brez sladkorja iz avtomata..jabolka,oreščki, sendvič iz polnozrnatega kruha s čimveč različne zelenjave,v smislu kosila: pastičo,kaj ribjega,kaj tajskega/azijskega in da ne vleče na sladko ampak bolj na pekoče
tebi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Lz: v casu bonov smo po faksu najveckrat sli v mehisko, nomz
hayley: V petek metelkova, dans na hitro spackala promo material za en dogodek + poslovilna pijacka za eno frendico, noc iz sobote na nedeljo bo tudi delovna, jutri imam ogled fleta in potem bom sla pod deko in spat.
en trenutek, ko si se prav ustavil/a in si rekel/a ''ta moment je fkin popoln''?
hayley: V petek metelkova, dans na hitro spackala promo material za en dogodek + poslovilna pijacka za eno frendico, noc iz sobote na nedeljo bo tudi delovna, jutri imam ogled fleta in potem bom sla pod deko in spat.
en trenutek, ko si se prav ustavil/a in si rekel/a ''ta moment je fkin popoln''?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov