Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
2
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
1 best frendico, 1 best frenda, se s cca 10 smo si zadnja leta res blizu.
ti? + menis, da si dober prijatelj?
ti? + menis, da si dober prijatelj?
-
2, mislim da sem dober prijatelj, stojim ob strani ko je treba, ponudim oporo ko je treba, in te brcnem v rit in napizdim ko je to treba.
Tvoja simpatija občasno jemlje plesne droge, redno kadi marihuano in je poskusila vse droge od A-Ž, lahko to požreš ali greš stran?
Tvoja simpatija občasno jemlje plesne droge, redno kadi marihuano in je poskusila vse droge od A-Ž, lahko to požreš ali greš stran?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
rekel bi da 3. pri meni je drugače, ker medtem ko najboljša prijateljstva zgledjao tkao, da se vsak teden dobiš na kavici, je pri mojih tako, da se tudi po pol leta ne slišimo, potem pa dobimo, dobivamo en čas, in potem spet mir.. z vsakem sem preživel določeno dolgo obdobje, da sem jih dobro spoznal, (enega poznam 10 let, druga dva pa skoraj 20 let), in vedno smo si v stiku, vedmo, da si lahko zaupamo, spoštujemo, in vedno lahko drug od drugega pričakujemo pomoč ali podporo. poznam še precej zelo dobrih prijateljev, s katerimi se sicer ne družim, ampak nisem imel z njimi tistega dolgega obdobja, da bi jih v nulo spoznal. so pa to v glavnem dobri prijatelji teh prijateljev, zato nekako tudi njim v veliki meri zaupam kot najboljšim.
če sem dober prijatelj.. sem, kar se tiče zaupanja, spoštovanja, podpore, ne pa ravno dober, kar se tiče druženja, kar je nekaterim pomembno pri dober prijateljstvu. ampak po moji definiciji.. ja, sem
EDIT:pa še na LZjevo bom odgovoril
bi odšel stran, ker taka oseba očitno razmišlja drugače kot jaz, kar ni praktično za resno zvezo, ki je moj edini interes. me pa ne moti, če bi bilo samo prijateljstvo - en mojih najboljših prijateljev kadi marihuano npr.
ponavljam.
če sem dober prijatelj.. sem, kar se tiče zaupanja, spoštovanja, podpore, ne pa ravno dober, kar se tiče druženja, kar je nekaterim pomembno pri dober prijateljstvu. ampak po moji definiciji.. ja, sem
EDIT:pa še na LZjevo bom odgovoril
bi odšel stran, ker taka oseba očitno razmišlja drugače kot jaz, kar ni praktično za resno zvezo, ki je moj edini interes. me pa ne moti, če bi bilo samo prijateljstvo - en mojih najboljših prijateljev kadi marihuano npr.
ponavljam.
hej norci
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Odgovarjam na vprašanje o simpatiji: zelo težko bi bil tak tip moja simpatija, ker sem zelo striktna kar se navad tiče - drog niti pod razno ne prenašam, že kajenje je no go... bi mi moral bit reeeees všeč, da bi tolerirala kajenje
Tvoja simpatija je bivši fant tvoje prijateljice, s katero nista več v stiku. Kaj bi naredila?
Tvoja simpatija je bivši fant tvoje prijateljice, s katero nista več v stiku. Kaj bi naredila?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nobena od nastetih substanc ne bi bila res deal breaker, ce bi jo konzumiral obcasno in na pravem mestu.. Aka nekaj kozarcev, ko gres ven, obcasen joint zvecer, niti kak cik me se ni motil (verizni kadilci so drugo, ta vonj se ti pa res zazre povsod).. Ce bi videla, da brez cesa od nastetega dejansko ne more, pa bi imela problem, jap.
ponavljam
Edit aargh, vsi hkrati klikamo.
___
vpr od cauli
ponavljam
Edit aargh, vsi hkrati klikamo.
___
vpr od cauli
-
Deci smo striktni do tega, nimam želje biti od nobenega Eskimo brother....so druge ženske na svetu, če ni lav of maj lajf, grem naprej.
ti?
ti?
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
bi mela problem s tem ker tudi, če nebi bile več v stiku, ne biuši od tvojih kolegic NIKOLI ne pridejo v poštev
si v petek zvečer raje doma ali ga kje žuraš?
si v petek zvečer raje doma ali ga kje žuraš?
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
V petek se po klasiki dobimo z frendoma, gremo na en sprehod po Ljubljani da naredimo briefing tedna...potem gremo na pijačo, ali je Guiness, ali je slaščičarna, ali gremo nekaj jest...kar nam sede. Potem pa se odločimo, ali gremo na večer družabnih iger, nekam v lokal, ali pa gremo na kako igro pokra, gledamo film in si naročimo pico.
ti?
ti?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Raje sem doma, ker ne žuram več na način kot pred nekaj leti. Mi ni, se najde veliko pametnejših stvari, ki so po mojem mnenju bolj pametne (17 year old me slaps me in the face again).
Bi imela nekoga, ki vsak vikend zunaj pije/se zakaja?
Bi imela nekoga, ki vsak vikend zunaj pije/se zakaja?
The world is as you are.
-
Ne, star sem 26 let, ne da se mi ukvarjati z ženskami take sorte, jih ne obsojam, ampak pač, zame to ni to.
ti?
ti?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Ne, ker je to obdobje za mano in je to zame enostavno preveč. Njega pa tudi ne bi vsak vikend čakala sama doma.
Kaj imaš oblečeno, da se pogledaš v ogledalo in si rečeš: Vau, v tem pa res dobro izgledam?
Kaj imaš oblečeno, da se pogledaš v ogledalo in si rečeš: Vau, v tem pa res dobro izgledam?
I'm just ... happy.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov