Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
claire napisal/-a:a. blatnik - zakon želje - (trenutno) kratke zgodbe, love it, medosebni odnosi pod drobnogledom
trije tvoji najljubši hobiji?
trenutno:
- lutkarstvo
- vrtičkarstvo
- ilustracija
koliko kav spiješ dnevno in kakšno kavo rad/a piješ?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Približno 0,1 kavo . Pijem jo namreč cca 1x na teden ali dva. Najrajši imam espresso (če pijem popoldne) ali caffe latte (če pijem dopoldne). Ob bolj spešl situacijah si naročim še ledeno.
Pa ti?
Pa ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
okoli 2 na dan ponavadi kaka podalsana z mlekom
katera nadlezna (ampak nenamerna) navada bi te pri kaki osebi nemudoma odvrnila?
katera nadlezna (ampak nenamerna) navada bi te pri kaki osebi nemudoma odvrnila?
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
nekateri ne znajo biti tiho. in s tem ne mislim, da morajo biti sramežljivi, ampak kar naprej nekaj govori. in govori. in govori. daj nehaj že.
zakaj imajo ljudje grdo navado govoriti "saj se pa nikjer nič ne dogaja", al non stop povsod (povsod mislim mesto, nihče v sloveniji nima daleč do nikjer) ful dogaja in tam nikoli nikogar od le-teh ni na spregled?
zakaj imajo ljudje grdo navado govoriti "saj se pa nikjer nič ne dogaja", al non stop povsod (povsod mislim mesto, nihče v sloveniji nima daleč do nikjer) ful dogaja in tam nikoli nikogar od le-teh ni na spregled?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ker cakajo, da jim Festival XY pride v njihovo dnevno sobo s programom. Ker jim je dolgcas v lajfu, ker jih nic konkretnega ne zanima. Ker ne pridejo do informacij o dogajanju, zaradi lastne nezainteresiranosti, ne nedostopnosti le-teh. Po moje
Se to zdi, da se dosti dogaja?
Se to zdi, da se dosti dogaja?
-
Za stanje v katerem smo trenutno - še preveč. Potem se pa folk buni, ko v zabačenem mestu festival skrajšajo z enega meseca na dva tedna. Če bi blo pomojem bi morali ukinit več ali manj vse dogajanje, ker samo žre denar, interesa pa skoraj nobenega. Kultura je eno redkih področij, kjer ne velja osnovni zakon povpraševanja in ponudbe (pa bi trenutno moral).
Živelo ministrstvo za kulturo!
Kaj počneš ponavadi v soboto zvečer?
Živelo ministrstvo za kulturo!
Kaj počneš ponavadi v soboto zvečer?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
glede na to, da kultura požre zanemarljivo majhen del celotnega proračuna, bi bilo smiselno kje drugje začet šparat. za tako majhne narode kot je naš, je kultura izjemno pomemben narodotvoren element. tako da se načeloma splača vztrajat
sobota zvečer je navadno čas, ko nič ne počnem
pa ti?
sobota zvečer je navadno čas, ko nič ne počnem
pa ti?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
hm. Ponavadi se grem družiti s prijatelji, ali je to kakšna Fifa pri nekomu v stanovanju, ali pa gremo na kako pijačo in rečemo kako.
------------------
Imaš rada moške ki imajo bolj tradicionalne vrednote?
------------------
Imaš rada moške ki imajo bolj tradicionalne vrednote?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Obcasno mi zapase, ko kaj spijem. Vmes pa ne.
Ti?
Ti?
-
Občasno kadim travo, cigareta nisem dal še niti v usta.
-----------------------
Fant je slab v postelji, poskusila si vse, so mu šteti dnevi?
-----------------------
Fant je slab v postelji, poskusila si vse, so mu šteti dnevi?
-
Ja, če bi res poskusila vse. Ker je pa to vseeno pomemben faktor v zvezi. Se pa da priučit, in če se po 2374209384 lekcijah še ni naučil kdaj kaj kako prijet mu pač ni pomoči oz je egoist in s takim človekom nimam kej iskat.
Se ti zdi da veliko delaš na sebi? Na katerih področjih največ?
Se ti zdi da veliko delaš na sebi? Na katerih področjih največ?
-
Ogromno delam na sebi.
Najprej bi v prvi vrsti izpostavil, da se veliko družim, več hodim ven...včasih sem imel skoraj napade panike v tem.
Naučil sem se izražati ne le veselje in srečo, ampak tudi jezo in žalost.
Delam na tem da se učim kuhati, vadim jogo, telovadim in sem nasploh mnogo bolj prijazen in dostopen človek.
-----------------
pa ti?
Najprej bi v prvi vrsti izpostavil, da se veliko družim, več hodim ven...včasih sem imel skoraj napade panike v tem.
Naučil sem se izražati ne le veselje in srečo, ampak tudi jezo in žalost.
Delam na tem da se učim kuhati, vadim jogo, telovadim in sem nasploh mnogo bolj prijazen in dostopen človek.
-----------------
pa ti?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm.. Dejmo rect, da imam dovolj 'dobrega okusa', da dobro vem, kaj moram na sebi izboljsati, popraviti. Delam pa na nekaterih podrocjih vec, na nekaterih manj.. Z dolocenimi stvarmi sem pri sebi ze zelo zadovoljna, drugi cilji pa so se milje dalec. Tako.
Se ti zdi oralni seks bolj/manj intimen, kot vaginalni?
Se ti zdi oralni seks bolj/manj intimen, kot vaginalni?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov