Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
da. na krajša potovanja grem raje s prijatelji, na daljša pa najraje hodim sama.
Pri tretjih državah se poslužujem organiziranih tur. Mi je všeč da je ob meni veliko enako mislečih ljudi z vsega sveta, tako da dejansko nisem nikoli res sama.
Pa ti?
Pri tretjih državah se poslužujem organiziranih tur. Mi je všeč da je ob meni veliko enako mislečih ljudi z vsega sveta, tako da dejansko nisem nikoli res sama.
Pa ti?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
mogoče prvič ne, ker bi imel najbrž probleme, ker sam še nisem potoval. drugače mi je pa fajn če sem sam bi pa verjetno raje šel z nekom oz. bolj kot družba nekomu, ki ga zares mika potovati, jaz te želje nimam.
ti?
ti?
hej norci
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Sem že potovala sama, ampak ne za daljše obdobje (največ tam 2 tedna), tako da tudi za več časa bi šlo. Ne bi pa šla iz prve v države tretjega sveta, imam še prej nekaj mest na wishlisti.
Ponavljam vprašanje od prej, če bi lahko izbiral/a, kje bi živela (če pustimo službo, družino,..)
Ponavljam vprašanje od prej, če bi lahko izbiral/a, kje bi živela (če pustimo službo, družino,..)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nem/at/svica zaenkrat
Kupujes second hand cunje?
Kupujes second hand cunje?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sem prelen da bi investiral čas v iskanje oblačil, sem šel pa že nekajkrat na tisto dobrodelno izmenjavo oblačil.
ti?
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
ne, ker jih kupujem tako malo, da še za nove skoraj nič ne zapravim bi jih pa, če bi mi šlo slabo, ali pa bi si jih želel veliko. se je že zgodilo, da sem videl kakšna lepa oblačila položena na smetnjaku in jih vzel. nimam predsodkov glede tega
EDIT: joj ste hitri
kar je emanuela vprašala
EDIT: joj ste hitri
kar je emanuela vprašala
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 16. Feb. 2016 20:12, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
-
5000 evrov bi investiral v znanje ki bi mi prineslo več denarja, razne licence, razni izpiti.
Ostanek bi porabil z GH4 in kak dober trip.
ti?
Ostanek bi porabil z GH4 in kak dober trip.
ti?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
v nedeljo zvečer nisem mel časa pogledat "Na Žaru z Ladom Bizovičarjem" in sem si ful želel gledat, ker je bli prvih 10 min kukr sem uspel gledat res zabavno imamo pa tv ponudnik, s katerim si lahko ogledaš vse za 3 dni nazaj.
sanjal sem pa potem to, da ko sem si hotel to ogledat, je šlo vse možno narobe. najprej s tv, zato sem moral it na komp (ker se tudi prek kompa da) in najprej nevemkok časa iskal geslo, potem je internet zaštekal, potem je neki tako štekalo da se nič ni dalo gledat, sem rekel bom probal kasneje.. ko sem spet probal, pa sem ugotovil da je 3 dni mimo in se ne da več videt (no, danes mi je pa ratalo pogledat to, tko da ne bo več te skrbi )
eno noč prej sem pasanjal da sem dal polnit telefon (je jamral da je prazen, pa se mi ni dalo vstat in ga priklopit, sem raje nazaj zaspal in sanjal o tem, kako ga bom dal filat), in mi je polnilec razpadel v roki, iz telefona se je pa začela cedit tista tekočina ki je v baterijah
res mam travme
ponavljam
sanjal sem pa potem to, da ko sem si hotel to ogledat, je šlo vse možno narobe. najprej s tv, zato sem moral it na komp (ker se tudi prek kompa da) in najprej nevemkok časa iskal geslo, potem je internet zaštekal, potem je neki tako štekalo da se nič ni dalo gledat, sem rekel bom probal kasneje.. ko sem spet probal, pa sem ugotovil da je 3 dni mimo in se ne da več videt (no, danes mi je pa ratalo pogledat to, tko da ne bo več te skrbi )
eno noč prej sem pasanjal da sem dal polnit telefon (je jamral da je prazen, pa se mi ni dalo vstat in ga priklopit, sem raje nazaj zaspal in sanjal o tem, kako ga bom dal filat), in mi je polnilec razpadel v roki, iz telefona se je pa začela cedit tista tekočina ki je v baterijah
res mam travme
ponavljam
hej norci
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ne vem točno, neka zmešnjava... s kolegico sva bili v neki stavbi, ki se je spremenila v en srednjeveški grad v preteklost, spomnim se, da sva preurejali, pa da sem spala na velikem tepihu pred kaminom, potem sem se pa zbudila, krneki
Lastnost, ki te najbolj odbije pri potencialnem partnerju?
Lastnost, ki te najbolj odbije pri potencialnem partnerju?
-
1. vezanje svoje osebnosti na določen dogodek
2. nesposobnost ločevanja od primarne družine
3. delanje planov za vsako majhno stvar
4. ljubosumnost
5. projeciranje njihove nesamozavesti na tebe
----------------------------------------------------
Kateri so tvoji hobiji?
2. nesposobnost ločevanja od primarne družine
3. delanje planov za vsako majhno stvar
4. ljubosumnost
5. projeciranje njihove nesamozavesti na tebe
----------------------------------------------------
Kateri so tvoji hobiji?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Huge oseben hobi, ki mi vzame veliko časa, branje, sprehodi/pohodi/aktivnosti zunaj, kuhanje/pečenje/itd v kuhinji, pisanje kratkih zgodb, gledanje serij, kuhanje lastne kozmetike . Ziher je še kaka epic stvar, ki jo rada počnem ampak se ne spomnim ta moment
Bi preživel en teden v gozdu z osnovnimi potrebščinami in zalogo hrane?
Bi preživel en teden v gozdu z osnovnimi potrebščinami in zalogo hrane?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov