Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Trenutno ogromno hodim, ker saniram raztegnjeno križno vez še iz vojske. Vsak dan se dvigujem na drogu, vsak drugi dan je dan za bench in uteži, vsak prvi dan pa za TRX. Trebušnih vaj ne delam na TRXu, ampak delam samo trebušnjake z medicinko in plank.
-------------------------
ti?
-------------------------
ti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Moj najboljši prijatelj ima IQ 167.
Preden se karkoli odloči, gre čez vsak možen scenarij, in to res mislim za vse. Včasih premišljuje ure in ure, o stvari ki bo trajala 5 minut.
--------------------------------------
Pri tebi?
Preden se karkoli odloči, gre čez vsak možen scenarij, in to res mislim za vse. Včasih premišljuje ure in ure, o stvari ki bo trajala 5 minut.
--------------------------------------
Pri tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hm.. Zelo malo stvari.
Kaj moras danes se opraviti?
Kaj moras danes se opraviti?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Danes me čaka:
-kuhanje večerje,
-pranje ene dveh strojev perila,
-spisati in poslati moram tekst za vodenje ene prireditve,
-naročiti ene pol Aliexpressa zavoljo dekoracije,
-ostalo po rutinskem urniku...
Bi bila sposobna imeti hišno pomočnico ali bi te motilo, da nekdo hodi po tvoji hiši/gre skozi tvoje stvari itd?
-kuhanje večerje,
-pranje ene dveh strojev perila,
-spisati in poslati moram tekst za vodenje ene prireditve,
-naročiti ene pol Aliexpressa zavoljo dekoracije,
-ostalo po rutinskem urniku...
Bi bila sposobna imeti hišno pomočnico ali bi te motilo, da nekdo hodi po tvoji hiši/gre skozi tvoje stvari itd?
The world is as you are.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
kar se tiče gospodinjskih opravil sem tako že bolj lena tako da če bi prišla kaka teta 1x na mesec narest generalko bi mi bilo kar kul
tvoja največja obsesija?
tvoja največja obsesija?
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Bulerji. Ker mi ta stil sploh ni blizu, ker so bili dragi in ker so me ozulili do kosti fail na polni crti.
Si ze kdaj potoval/a sam/a? Kam?
Si ze kdaj potoval/a sam/a? Kam?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
NA ene delavnice, z vlakom, na jug Slovaške. ampak samo do tam, tam sem nato imela družbo. drugače nisem neka fenica solo potovanj. kak izlet že še, ampak prav potovanje to pa raje ne.
___
kaj navadno počneš za vikend?
___
kaj navadno počneš za vikend?
-
cauliflower - Debatorica
- Na forumu od: 26. 12. 2014
Zjutraj sem dlje časa v postelji kot med tednom, potem pa grem po navadi na zrak (hribi, smučanje, daljši tek + hoja). Vsak vikend je na vrsti pospravljanje hiše, pa obvezen nedeljski popoldanski obisk babice. Skoraj vsak vikend se zvečer dobimo s prijatelji na pijači ali pa gremo kam ven žurat (čeprav zadnje mesece to ni več tako pogosto).
Tko nekak zgleda pri meni, ko sem še delala, so bili pa tudi vikendi delovni in je vse (razen pospravljanja) odpadlo.
Katera risanka ti je najbolj ostala v spominu iz otroških let?
Tko nekak zgleda pri meni, ko sem še delala, so bili pa tudi vikendi delovni in je vse (razen pospravljanja) odpadlo.
Katera risanka ti je najbolj ostala v spominu iz otroških let?
I'm just ... happy.
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
I've never felt that before.
I'm just exactly where I want to be.
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind )
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ufff, najboljši mi je bil v eni mini slaščičarnici v Rimu, kamor so me peljali "domordci" . Okusu se vsaj malo približajo 100% sadje sladoledi v Podčetrtku na Jelenovem grebenu, všeč so mi tudi nekateri s Kapetanije, zadnjič sva pa še v Izoli odkrila eno malo slaščičarnico. V Lj mi je pa všeč Cacao, predvsem kremni okusi, sadni so prav pusti.
Kje pa ti dobiš svoj sladoledni fix?
Kje pa ti dobiš svoj sladoledni fix?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov