Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Se strinjam s predhodnico. Če bi vprašali ljudi, ki me poznajo, bi vsi rekli, da sem odprta in zgovorna, ampak resnica je, da niti približno vsak dan ne pokam od energije in imam moody momente, ko se mi sploh ne da odpreti ust.
Ampak definitivno pa izberem ekstravertiranost, ker predvidevam, da imajo SKORAJ vsi ekstravertiranci svoje ''zaprte'' dneve, introvertiranci pa so bolj ali manj isti in verjetno nikoli zares ne uživajo v grupi novih ljudi.
Se bojiš staranja?
Ampak definitivno pa izberem ekstravertiranost, ker predvidevam, da imajo SKORAJ vsi ekstravertiranci svoje ''zaprte'' dneve, introvertiranci pa so bolj ali manj isti in verjetno nikoli zares ne uživajo v grupi novih ljudi.
Se bojiš staranja?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
poletje-morje-stari starši, skupno preživljanje, pa še to vse bled spomin.
Glede na to da je bil zadnjič na poptv Plestenjak v tisti odaji me tako malo zanima, kakšno mnenje imate pa vi o njem, se pravi, na splošno kot oseba in njegovo stalno popravljanje las. In tudi vizualno kako mnenje na postavo, obraz, lase, obrvi ... itd pač vse kar je bilo v odaji popluvano ? Pa tudi mnenje na njegovo muziko, da ali ne v playlisti ?
Glede na to da je bil zadnjič na poptv Plestenjak v tisti odaji me tako malo zanima, kakšno mnenje imate pa vi o njem, se pravi, na splošno kot oseba in njegovo stalno popravljanje las. In tudi vizualno kako mnenje na postavo, obraz, lase, obrvi ... itd pač vse kar je bilo v odaji popluvano ? Pa tudi mnenje na njegovo muziko, da ali ne v playlisti ?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Tip ma svoj stil, tip se dobro stara.
Njegova muska mi ni ogabna, je pa malo preveč pocukrana za moj okus.
Cenim njegovo dobrodelnost, ker sem slišal da je zbral ogromno denarja, in to je pač to, me boli ku*ac za njega, ampak dela dobro...in to je to.
------------------------------------
Najbolj spontana stvar ki si jo kdaj storila?
Njegova muska mi ni ogabna, je pa malo preveč pocukrana za moj okus.
Cenim njegovo dobrodelnost, ker sem slišal da je zbral ogromno denarja, in to je pač to, me boli ku*ac za njega, ampak dela dobro...in to je to.
------------------------------------
Najbolj spontana stvar ki si jo kdaj storila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
kaj vem, bi mogla kr konkretno pobrskat po spominu..v zadnjem času mogoče to, da sm na enem žuru, kjer me je en tip, tujec, zelo pritegnu, po le par izmenjanih besedah zapustila žur in se odpeljala z njim in njegovim frendom..
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Definitivno takrat, ko sem sla z dvema random couchsurferjema na kresovanje in koncala na hokej tekmi v Pragi. Best decision ever lih sta prejela mojo novoletno cestitiko, hehe.
Ponavljam
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Preselila se na drug kontinent (sicer je to s sabo potegnilo kar nekaj urejanja zadev, ampak odlocitev je bila pa kar tako mimo grede). Al pa enkrat sem mela slab teden in sem rekla kurc gleda in sem kupla (ne ravno poceni) letalsko karto za Juzno Ameriko (in zgubla sluzbo cez en teden, ampak je blo do odhoda potem financno vseeno kul ) Drugac pa ne maram tak zlo nepremisljenih odlocitev.
Kaj si jedla za kosilo?
Kaj si jedla za kosilo?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
štatnberg, ampak predvidevam, da si tam že bila
__
ponavljam
__
ponavljam
-
Koštabona.
------------------------
Koliko fantov si že imela?
------------------------
Koliko fantov si že imela?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Enega.
naj risanka iz otrostva?
naj risanka iz otrostva?
-
vrata zaklenjena, rolete dol, okno na kip.
Knjiga ki ti je res dala misliti?
Knjiga ki ti je res dala misliti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov