Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tega so fantki vedno veseli
Starejša hči- kuku pisalo s knjigo, družabna igra pirat (ko v sod vtikaš sablje).
Mlajša hči- didaktična igrača, sploh ne vem kako bi jo poimenovala in ena kartonka.
Mož-neki brusilec ali kako se reče temu orodju.
Mami komplet krem, sestri set mat šmink, svaku lego kocke (en set), očimu set kozmetike za občutljivo kožo. Malo sem zadnje čase vlekla na ušesa, kar kdo rabi/si želi. Najtežje je s starejšo, ker en dan piše Božičku za nek set za izdelavo sončnega sistema, drugi dan bi dinozavra na daljinca, tretji dan pa make up kovček. Aja, pa cry baby-ja. Šure
Kaj boš skuhala/jedla za božično večerjo?
Starejša hči- kuku pisalo s knjigo, družabna igra pirat (ko v sod vtikaš sablje).
Mlajša hči- didaktična igrača, sploh ne vem kako bi jo poimenovala in ena kartonka.
Mož-neki brusilec ali kako se reče temu orodju.
Mami komplet krem, sestri set mat šmink, svaku lego kocke (en set), očimu set kozmetike za občutljivo kožo. Malo sem zadnje čase vlekla na ušesa, kar kdo rabi/si želi. Najtežje je s starejšo, ker en dan piše Božičku za nek set za izdelavo sončnega sistema, drugi dan bi dinozavra na daljinca, tretji dan pa make up kovček. Aja, pa cry baby-ja. Šure
Kaj boš skuhala/jedla za božično večerjo?
The world is as you are.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam pojma, lani sem imela celoten 4 hodni meni za 2 osebi splaniran, nazadnje sva ful pozno prišla nazaj domov, sva na hitro pojedla neko kosilo in nisva bila lačna za večerjo .
Letos bom bolj skromno planirala .
Mogoče res kak losos in zelenjava v pečici, pa spekla bom domači paneton .
Ponavljam + ali za praznike kaj pečeš?
Letos bom bolj skromno planirala .
Mogoče res kak losos in zelenjava v pečici, pa spekla bom domači paneton .
Ponavljam + ali za praznike kaj pečeš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Gov. juho, štefko, kruhovo rolado, omako s šampinjoni, solato.
Ponavadi v času praznikov spečem torto Pavlovo, potično torto, medenjake in kekse.
Je katera pesem, ki si jo vrtiš ob božiču, pa ni božična kot taka?
Ponavadi v času praznikov spečem torto Pavlovo, potično torto, medenjake in kekse.
Je katera pesem, ki si jo vrtiš ob božiču, pa ni božična kot taka?
The world is as you are.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Trenutno The National - I need my girl. Ni pa povezano z bozicem.
Si dobil-a kaksno darilo in kaj?
Si dobil-a kaksno darilo in kaj?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Doma smo imeli vedno navado obdarovanja za novo leto (Dedek mraz) , ne božič.
Sem pa vseeno dobila eno svetlo zeleno jopico z gumbi spredaj od orsaya vceraj, ko je mama šla par stvari kupovat zase..
Mi je kar fajn neki novega, sama sem na zadnje kupovala obleke začetek julija, ko sem iskala za poroko nekaj, pa ena črna ledr jakna septembra (sam jaken in plascov skoraj ne štejem pod soping oblek.. ).
Ponavljam
Sem pa vseeno dobila eno svetlo zeleno jopico z gumbi spredaj od orsaya vceraj, ko je mama šla par stvari kupovat zase..
Mi je kar fajn neki novega, sama sem na zadnje kupovala obleke začetek julija, ko sem iskala za poroko nekaj, pa ena črna ledr jakna septembra (sam jaken in plascov skoraj ne štejem pod soping oblek.. ).
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Sarissima napisal/-a:Mogoče res kak losos in zelenjava v pečici, pa spekla bom domači paneton .
Najprej da se pohvalim, da sem se res držala obljube, da ne bom preveč komplicirala . Kupila sem res odličnega svežega lososa, zraven pa pomfri na željo mojega, zelenjava na žaru zame in solata. Ful je bilo dobro!
Dobila sem nekaj daril decembra ja, najlepše je blo da je frendica z barke varno nazaj v Sloveniji
Materialno pa en ugly Christmas sweater ki ga bom.nosila dokler mi ga nasilno ne slečejo z mene!
Kateri osebni dogodek/dosežek/spoznanje ti je bil najbolj pomemben v letošnjem letu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Aja glede daril sem jih pa dobila kar nekaj v decembru, od sebe. V obliki parfumov zadnji, tudi nekaj dni pred božičem je bil Chanel Coco noir.
Hm.. osebni dogodek.. Ma tako na splošno imam občutek, da sem se nekaj naučila tudi na osebni ravni v službi, da sem nekako se malo več pridobila na čustveni inteligenci, da sem imela več opravkov, ki so mi bili zelo neprijetni dokler jih nisem dala skozi in sem nekako zrasla s tem, da sem bila porinjena izven comfort zone.
Druga stvar je, da sem po mojem nekaj pridobila tudi skozi tista dva 'razhoda', ki sem ju imela z dvema.. Pri druženju s prvim sem sploh dobila pogled v čisto nek nov svet Oz. Drugačen, človek lahko ni bil primeren zame kot tip, ampak je imel mnogo življenjskih izkušenj, vec kot kdo drug primerljive starosti, vidla sem malo kakšno je pri njemu razmišljanje in kako deluje v nekih Bussiness stvareh (cela njegova družina v tem) kakšno disciplino ima..(bil mi je zanimiv tudi prav zaradi tega, ne samo videz ali ker bi bil malo znan.. )
Mislim, da je največja razlika, da sem bila pred enim letom veliko bolj naivna različica sebe od sedaj..
Ponavljam
Hm.. osebni dogodek.. Ma tako na splošno imam občutek, da sem se nekaj naučila tudi na osebni ravni v službi, da sem nekako se malo več pridobila na čustveni inteligenci, da sem imela več opravkov, ki so mi bili zelo neprijetni dokler jih nisem dala skozi in sem nekako zrasla s tem, da sem bila porinjena izven comfort zone.
Druga stvar je, da sem po mojem nekaj pridobila tudi skozi tista dva 'razhoda', ki sem ju imela z dvema.. Pri druženju s prvim sem sploh dobila pogled v čisto nek nov svet Oz. Drugačen, človek lahko ni bil primeren zame kot tip, ampak je imel mnogo življenjskih izkušenj, vec kot kdo drug primerljive starosti, vidla sem malo kakšno je pri njemu razmišljanje in kako deluje v nekih Bussiness stvareh (cela njegova družina v tem) kakšno disciplino ima..(bil mi je zanimiv tudi prav zaradi tega, ne samo videz ali ker bi bil malo znan.. )
Mislim, da je največja razlika, da sem bila pred enim letom veliko bolj naivna različica sebe od sedaj..
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Je bilo ogromno enih stvari letos, zal vecinoma negativnih
Ampak najbolj pa morda edina res pozitivna stvar letos, rojstvo otroka.
Ponavljam
Ampak najbolj pa morda edina res pozitivna stvar letos, rojstvo otroka.
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Meni najbolj pomembnk spoznanje, da sem prvic v zvezi v kateri si oba zeliva ostati, kljub vsem vzponom in padcem.. torej tisti 'when you know, you know' moment
Ponavljam
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Jaz pa sploh ne razumem tega, da ostaneš več let v zvezi, če ti ni.. dobro nekih izkušenj s skupno nepremičnino in kreditom nimam, ma vseeno..
Ma prav božič ne, ker sem bila običajno doma, samo kak dan pred ali po božiču pa sem bila navajena se dobit s prijateljico, prijateljicami, it na kako pijačo, tudi kaj žurat okrog tega datuma.. (Sicer pa najbrž vseeno bolj sproščen kot kdaj med faxom, ko sem se mogla ob tem času učit za kolokvije, seminarske delat..)
Ponavljam
Ma prav božič ne, ker sem bila običajno doma, samo kak dan pred ali po božiču pa sem bila navajena se dobit s prijateljico, prijateljicami, it na kako pijačo, tudi kaj žurat okrog tega datuma.. (Sicer pa najbrž vseeno bolj sproščen kot kdaj med faxom, ko sem se mogla ob tem času učit za kolokvije, seminarske delat..)
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov