Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Verjamem svoji bivši svakinji in še mogoče dvema (glede nege kože). To je to od influencerjev, ostalega ne "kupim". Torej Gabi od parokeets, tixy beauty, cosmedoc, ta stil.
Bi lahko imela partnerja z otroki?
Bi lahko imela partnerja z otroki?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Nisem nikoli imela opravka z nikomer z otrocmi, tako da res ne vem, da bi nekaj na pamet govorila, če bi..Me pa po moje ne moti toliko, da že samo zaradi tega dejstva, ne bi hotela nič imeti..
Ponavljam
+ ste se navajeni ali bili navajeni v prejšnjih letih kaj obdaroval v službi za miklavza
Ponavljam
+ ste se navajeni ali bili navajeni v prejšnjih letih kaj obdaroval v službi za miklavza
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Cristiansen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2020
hayley napisal/-a:Nisem nikoli imela opravka z nikomer z otrocmi, tako da res ne vem, da bi nekaj na pamet govorila, če bi..Me pa po moje ne moti toliko, da že samo zaradi tega dejstva, ne bi hotela nič imeti..
Ponavljam
A: bil v zvezi, imela otroka.
Če bi znova? Zakaj pa ne. Sem tudi sam oče 12.letnice.
Obdarovanja; kar potujem, več dajem na praktična darila, v katerih je moč uživati; steklenica vina, fino kosilo, izkušnja z gokartom izlet.
Ker je vse zaprto v SLO, hodim v toplejši Portugal.
+Si upaš oditi na kratek oddih nekam na toplo v tem mesecu? Če ja, kam?
- Cristiansen
- Sramežljivka
mmm napisal/-a:Ker je vse zaprto v SLO, hodim v toplejši Portugal.
S kakim razlogom te pa pustijo iz države?
A te ne skrbi, da bi potem tam fasal virus in bi bil slabo obravnavan glede zdravljenja?
A:Moj odhod je poslovne narave.
B:Od oktobra sem bil že trikrat na Portugalskemin v tem času je v domačem Posavju bilo vse več okuženih..ki pa si bili doma.
C:Me ne skrbi; zakaj bi virus ogrožal mene? Sprejmem ga kot del tega univerzuma. In će je virus, kakor smo mi vsi del trga univerzuma in smo universum, torej smo eno..zakaj bi sam sebi škodil?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Odg. Na zadnje vprasanje:
Ne bi hodila nikamor, dokler se ne ukrepi sprostijo. Potem pa odvisno od epidemioloskega stanja drzav/ lokacij, ne bi bila izbirčna.
Kam bi sel/šla po koncu omejitev?
Ne bi hodila nikamor, dokler se ne ukrepi sprostijo. Potem pa odvisno od epidemioloskega stanja drzav/ lokacij, ne bi bila izbirčna.
Kam bi sel/šla po koncu omejitev?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Uf, kamorkoli, niti ne bi izbirala. Nedolgo nazaj sem po občini prevozila cca 200km, tako da res ne bi bila izbirčna z destinacijo
Si eden od tistih ljudi, ki grejo k zdravniku ko to rabijo, ki z obiskom odlašajo dokler jim ne manjka pol noge ali ki grejo za vsak malenkost v čakalnico?
Si eden od tistih ljudi, ki grejo k zdravniku ko to rabijo, ki z obiskom odlašajo dokler jim ne manjka pol noge ali ki grejo za vsak malenkost v čakalnico?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Cristiansen
- Sramežljivka
Sarissima napisal/-a:Si eden od tistih ljudi, ki grejo k zdravniku ko to rabijo, ki z obiskom odlašajo dokler jim ne manjka pol noge ali ki grejo za vsak malenkost v čakalnico?
Večkrat imam rojstni dan kakor obiščem zdravnika
Q: Kateri je zadnji film, ki si ga gledala/gledal in te je nasmejal do solza?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Do solza ( ) me je nazadnje nasmejal Nick Miller iz New Girl.. Rekel je nekaj o tem, da boksarice rad nosi narobe obrnjene, ker ima rad ventilacijo zadaj. Nimam pojma zakaj, ampak sem jokala zraven.
Drugace mi je pa ena najbolj smesnih scen ever tista, kjer Kevinu iz The Office pade chili na tla. Pa dosti scen iz An Idiot Abroad. I was wheezing
ponavljam
Drugace mi je pa ena najbolj smesnih scen ever tista, kjer Kevinu iz The Office pade chili na tla. Pa dosti scen iz An Idiot Abroad. I was wheezing
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ni film sem se pa režala ko nora - poslušala sem za pavzo med službo nebuloze iz avgusta letos o "ultimativni želji za 2020" . Same gluposti
Kaj bi bila tvoja ultimativna želja za 2020, ki bi vse ljudi osrečila?
Kaj bi bila tvoja ultimativna želja za 2020, ki bi vse ljudi osrečila?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Cristiansen
- Sramežljivka
Sarissima napisal/-a:Kaj bi bila tvoja ultimativna želja za 2020, ki bi vse ljudi osrečila?
Vsak je svoje sreče kovač.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov