Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Jaz tudi, ko sem bila v zvezi, sem tudi cenila še druga področja precej poleg quality time skupaj, tle je tudi bivši imel 33% največ od vseh stvari, višje kot jaz, pri Act of service pa 27%..
V bistvu je to leto zame skoraj da boljše od prejšnjih (štud.) let., imam v službi manjšo ekipo, kjer čutim veliko več neke čustvene/ mentalne podpore, vzpodbude, kot sem jo kadarkoli do zdaj v štud. letih, ko sem se počutila zelo sebi prepuščeno, brez neke podpore, vzpodbude, bolj izgubljeno.. Tudi bolj koristno se počutim, finančno neodvisno..
Največ mi najbrž manjka druženja s prijatelji/ prjateljicami
Ponavljam
V bistvu je to leto zame skoraj da boljše od prejšnjih (štud.) let., imam v službi manjšo ekipo, kjer čutim veliko več neke čustvene/ mentalne podpore, vzpodbude, kot sem jo kadarkoli do zdaj v štud. letih, ko sem se počutila zelo sebi prepuščeno, brez neke podpore, vzpodbude, bolj izgubljeno.. Tudi bolj koristno se počutim, finančno neodvisno..
Največ mi najbrž manjka druženja s prijatelji/ prjateljicami
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Druženje z ljudmi ki mi veliko pomenijo (dejansko se prek telefona/zooma skoraj nikoli ne slišimo, ni pravi filing). Une buzzing dneve ko opraviš 15mini nalogic s to do lista na 15 različnih koncih (zjutraj hitro vstat, v fitnes, ravno še dovolj časa za kavo in rogljiček s sodelavko pred službo, hop fizično po sestankih, na malico, po sihtu na pošto, v trgovino, domov, na hitro neki pojest, zvečer h kolegom na pijačo... Pač uni dnevi ko jih v 'obicajnem' svetu sovražiš in te izmozgajo da si v petek čisto hin .
Pa se usesti v avto in pač it nekam. V nedeljo sem naredila 200km po občini. Ker pač.
Ponavljam + Kako hendlas trenutke panike/zaskrbljenosti/žalosti/osamljenosti med korono?
Pa se usesti v avto in pač it nekam. V nedeljo sem naredila 200km po občini. Ker pač.
Ponavljam + Kako hendlas trenutke panike/zaskrbljenosti/žalosti/osamljenosti med korono?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Jaz mislim, da sem imela več takih trenutkov prejšnja leta kot zdaj. Mi edino manjka se malo več fizično gibat, ko delam po več dni naenkrat od doma.. Pa tle kjer živim ni nekam posebno it za pes, par metrov od hiše v bistvu že druga občina cene pa cesta zraven.. Edino če se peljem na kak hrib v Lj..
V bistvu nekako zaposlitev službenih in se kakšnega izobraževanja, če bi mi ostal cas, mi ne zmanjka.. Webinarje imam vsake toliko..
Drugače pa telefonski klici in messenger pogovori..
V bistvu nekako zaposlitev službenih in se kakšnega izobraževanja, če bi mi ostal cas, mi ne zmanjka.. Webinarje imam vsake toliko..
Drugače pa telefonski klici in messenger pogovori..
-
hayley - Cosmopsiho
Karkoli se bo dogajalo tisti teden
Možno, da kaj v domačem mestu, ker kolegice, ki bolj hodijo ven, so tam in ne v Lj zdaj.. ali pa s kakšno drugo družbo kaj v Kinu Šiška..
Ponavljam
Možno, da kaj v domačem mestu, ker kolegice, ki bolj hodijo ven, so tam in ne v Lj zdaj.. ali pa s kakšno drugo družbo kaj v Kinu Šiška..
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Kolikor se poznam, bo to kak 48-urni open air rave
Ne, ne vem. Manjkajo mi naguzvani berlinski bari in pivo. Ki ga lahko narocis za 90 centov in med cakanjem kaksno reces s prijaznim hipsterjem, ki sedi za sankom. pa it jest v kaksno novo restavracijo. Na razstave, kulturne dogodke. Pa ful hoceva na neko klasicno glasbo, sva imela karte za december pa so propadle. Pa potovat, kamorkoli (!). Tudi karte za Rim spomladi so propadle. V Florido do njegovih, co bog da, ker se njemu ze mesa brez domacih. ampak saj bo..
ponavljam
Ne, ne vem. Manjkajo mi naguzvani berlinski bari in pivo. Ki ga lahko narocis za 90 centov in med cakanjem kaksno reces s prijaznim hipsterjem, ki sedi za sankom. pa it jest v kaksno novo restavracijo. Na razstave, kulturne dogodke. Pa ful hoceva na neko klasicno glasbo, sva imela karte za december pa so propadle. Pa potovat, kamorkoli (!). Tudi karte za Rim spomladi so propadle. V Florido do njegovih, co bog da, ker se njemu ze mesa brez domacih. ampak saj bo..
ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Luka, stara sem bila 17.. takrat mi je blo kak teden cisto lustno, ker sem koncno imela fanta in mi je nekdo dal malo pozornosti fino mi je bilo med poukom kak sms dobit, za vikend smo se malo podruzili, to je bilo pa tudi vec ali manj vse. Prvi poljub je padel na zadnjem sedezu avta med voznjo - dal mi je glavo na kolena, jaz pa sem se sklonila v poljub - sva si skoraj razbila zobe. Mislim, da sem ga po nekaj mesecih pustila, ker sem si zacela pisat z nekom drugim.. in ta drugi je bil v zivo na dejtu obupen, mi je bilo potem kar malo zal.
bog se usmili, lol. Sarissima, se spomnis tega?
ponavljam
bog se usmili, lol. Sarissima, se spomnis tega?
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Imena ne vem, če bi pisala.. Zgledlo je v bistvo kot običajna zveza, bilo pri 18.. Nekje pri 19 sva tudi hodila skupaj po ogledih stanovanj v Lj, Na koncu sva si premislila, ostala na svojem in on se je dnevno vozil na delo tja.. Nekaj mesecev/ pol leta sva bila tudi na daljavo, ko je on bil v ZDA.. Rada sva filozofirala skupaj, se pogovarjala o vesolju, črnih luknjah, relativnosti in odkrivala neke svoje teorije.. Pa tudi vsakodnevno sva skupaj hodila tečt, občasno na tenis ali v hribe, pozimi bordat.. On je bil prijatelj z mojimi starši, jaz sem bila prijateljica z njegovimi starši in bratom, sestro malo manj.. Ko sem prvič prespala pri njem sva s frendico naredile finto za moje starše, da sem prespala pri njej in so me naslednji dan dopoldan prisli k njej iskat/nisem še imela izpita takrat (ravno ta frendica je bila, ki je pred kratkim 2. otroka dobila) . Proti koncu zveze sem ga že videla bolj kot nekega družinskega člana kot fanta/ljubimca.. Toliko sva si bila podobna ali povezana, da kdaj, ko sva bila skupaj, sem se počutila, kot da sem v bistvu samo jaz Oz kot da bi bila sama.. Se sama ne razumem čisto Oz. ne znam razložit..
Mislim, da sva se dobro ujela na neki duhovni ravni in bila dobro prijatelja, me je pa fizicno in po smislu za humor bolj privlačil tisti iz 2. zveze in bil bolj neko moje nasprotje, dopolnjevanje..
Ponavljam
Mislim, da sva se dobro ujela na neki duhovni ravni in bila dobro prijatelja, me je pa fizicno in po smislu za humor bolj privlačil tisti iz 2. zveze in bil bolj neko moje nasprotje, dopolnjevanje..
Ponavljam
-
Saarijarvi - prvega ne pozabiš nikoli .
Nim pa pojma kateri je bil drugi A uni s skravzlanimi blond lasi? Iz lj?
Moj prvi "fant" je bil bratranec od mojega prijatelja iz otroštva. Bili smo stari tam ene 12? 13? Ne vem, majhni uglavnem. SMSji so bili še plačljivi po "komadu" in ker sva se v trajanju najine veze videla samo 2x (enkrat na pici za njegov rojstni dan in enkrat na prijateljevem rojstnem dnevu) sva si večinoma pisala. Še to je on samo o bureku pisal . Veza se je končala tako, da sva si po dobesedno par tednih nehala pisat . In potem ko sva se še videvala na teh skupnih familiarnih praznovanjih, sva se ful pretvarjala da se ne poznava .
Ponavljam
Nim pa pojma kateri je bil drugi A uni s skravzlanimi blond lasi? Iz lj?
Moj prvi "fant" je bil bratranec od mojega prijatelja iz otroštva. Bili smo stari tam ene 12? 13? Ne vem, majhni uglavnem. SMSji so bili še plačljivi po "komadu" in ker sva se v trajanju najine veze videla samo 2x (enkrat na pici za njegov rojstni dan in enkrat na prijateljevem rojstnem dnevu) sva si večinoma pisala. Še to je on samo o bureku pisal . Veza se je končala tako, da sva si po dobesedno par tednih nehala pisat . In potem ko sva se še videvala na teh skupnih familiarnih praznovanjih, sva se ful pretvarjala da se ne poznava .
Ponavljam
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Ok en moj ne prav fant, je bil proti koncu osnovne šole - 14? , ampak sva si samo dopisovala, je bil nekje iz Krasa, sva bila oba ful oboževalca Boba Marleya in sva planirala, da si bova šla skupaj drede delat.. Mislim, da sva se dejansko dodala na msnju, ko sva bila v nekem večjem skupinskem pogovoru. Dejansko mislim, da ga imam še vedno na fbju in ima zdaj že majhnega otroka in je poročen..
V prvem letniku gimnazije sem zamutila ( = meckanje/poljubljanje, ne seks) na zuru s svojim sošolcem iz gimnazije ( ki mu je bilo isto ime kot pozneje mojemu fantu in sošolcu iz faxa) in bil mi je všeč vsaj prvo polovico gimnazije ali prve 3. Letnike samo sva bila oba ful sramežljiva in ni noben nič naredil, jaz sem pa se z enimi drugimi malo mutila vmes.. Potem v 4. Letniku sem pa imela fanta/ bila v zvezi..
Ponavljam
V prvem letniku gimnazije sem zamutila ( = meckanje/poljubljanje, ne seks) na zuru s svojim sošolcem iz gimnazije ( ki mu je bilo isto ime kot pozneje mojemu fantu in sošolcu iz faxa) in bil mi je všeč vsaj prvo polovico gimnazije ali prve 3. Letnike samo sva bila oba ful sramežljiva in ni noben nič naredil, jaz sem pa se z enimi drugimi malo mutila vmes.. Potem v 4. Letniku sem pa imela fanta/ bila v zvezi..
Ponavljam
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Bila sem v osmem razredu. On je bil star 17, ekstra popularen. "Par" sva bila malo časa, manj kot tri mesece. Bil je moj prvi poljub, bila sem zatreskana. No potem je hotel več, jaz ne in je šel nazaj k bivši svojih let
Kako si spoznal-a zadnjega partnerja?
Kako si spoznal-a zadnjega partnerja?
The world is as you are.
-
Bila sva sošolca
Ponavljam + ali je bila "ljubezen na prvi pogled"?
Ponavljam + ali je bila "ljubezen na prvi pogled"?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]