Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 15. Avg. 2020 8:28

Haha ne, se vedno cakam, da se bom zbudila in rekla Aha, zdaj sem pa odrasla. Se vedno vcasih raje poiscem bolj odraslo odraslo osebo :lach: In mi je prav cudno, da obstaja malo bitje, ki me ima za ultimativno odraslo in upam, da ne bo nikoli vedel, kako fejkam :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2020 8:49

Ja jaz mislim, da se. Ne vem, kako bi se drugače jemala. Celo bi rekla, da se počutim še skoraj bolj odraslo, kot sem si predstavljala odraslost, ko sem bila majhna. Če pogledam zdaj nazaj na srednjo šolo ali fax, se mi zdaj zdi totalno en drugi svet..

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Avg. 2020 9:14

Tudi meni se zdi, da imam glede odraslosti imposter syndrome :lach:

Kaj si nazadnje naredila prvič?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2020 9:52

Hmm... mogoče je ena taka, bolj v zadnjem času, da sem imela piknik sredi Tivolija (drugače nisem toliko hodila po Tivoliju li imela piknikov tudi v štud. letih ne..) s skoraj neznancem in se tam kotalila in mečkala ( na dekci), kot da imam 15. :lach:

Pa še ena takih bolj v stilu seksualnih je, da sem bila prvič praktično sredi Lj zgoraj brez (ni bil Tivoli) :lach: :lach: Je bila tema, ampak javne luči čisto zraven.
Sicer nisem bila čisto brez majice brez, ampak v oblekci z gumbi (odprtimi) čez cel zgornji del..

Od takih čisto navadnih, sem pa včeraj prvič pila cedevito z okusom grozdja in na sploh prvič cedevito po več letih :D :D :D

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 15. Avg. 2020 11:51

- predavala o agilnosti v organizaciji :D
- očistila srebro s pecilnim praškom :D

Ti?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 15. Avg. 2020 22:23

emanuela napisal/-a:

hayley, poskusi mogoče še This is her-Zadig&Voltaire. Ga kar vsi opazijo, ampak ni vsiljiv. Pri meni je kar redno na spisku.

Bom pogledala, čeprav js malo najbrž izbiram dišave, ki jih poskušam tudi po embalaži (saj po navadi je embalaža v stilu dišave) in me po mojem okusu vizualno ne pritegne toliko ta Zadig&Voltaire. :/ :D Nisem sigurna Al sem jo že poskusila ali ne, če pa sem jo,
je bila bolj že takrat, ko sem jih že toliko, da nisem dobro vohala več..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Avg. 2020 6:58

Offtopic:
- si pa drugače predstavljam nek tak vibe Z&V, ker so npr že v mullerju tako razporejeni parfumi, v eni omari Z&V, Issey Miyake, Narciso, Elie Saab, ker so večinoma taki nekričeči, musk, white florals, aquatic..
- v drugi omari so pa skupaj vsi Cavalli, JPG, Mugler..vsi udarni, 'iskalci pozornsoti' ... meni od teh še najbolj JPG ali Aura, ostalo ne..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Avg. 2020 9:23

Spreminjam vprašanje v Kaj si na zadnje jedel/a zunaj?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 29. Avg. 2020 15:23

Tortico - sadno rezino.

Na voljo imaš ameriško in rusko cepivo proti covid-19 - katerega izbereš? :D
In bolj resno vprašanje - kakšno je tvoje resnično stališče do cepljenja?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2020 18:13

bi zmešal oba skupi in se cepil s tem :P hec na stran, najraje počakam da se vidi kateri bo bolj učinkovit in varen. ukrepov mi ni problem upoštevat, gnečam sem se pa vedno izogibal.

jaz podpiram cepljenje, ki je preverjeno varno in deluje, kar se še raziskuje pa naj se razišče kvalitetno, brez hitenja in tekmovanja kdo bo prvi in največ prodal. pomemben se mi zdi tudi nadzor kvalitete, kar mislim da je v zahodnih državah dober. v bedarije kot so mikročipi ipd. pa ne verjamem.

ponavljam
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Avg. 2020 19:15

Ja bi se cepla, če bi se tako uvedlo, da se morajo vsi.. sigurno bi pol moral še kje dokazovat, da si cepljen ali pri potovanjih ali kaj službeno.. tako, da bi že iz tega vidika verjetno bilo obvezno..

Tako po občutku bi prej ameriško vzela..

Ponavljam
Chaski
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Chaski » 29. Avg. 2020 22:28

Za enkrat ne bi izbral nobenega. Mislim, da je še malo za počakat.

Proti kakšnimi smrtno nalezljivimi boleznimi se zagotovo izplača. Sem pa proti cepljenju kar vse povprek, za vsak manjši prehlad.

Se je po tvojem mnenju smiselno pri 30 vpisati še na drugi faks, čeprav pri tem ne gre za boljšo službo ali denar. Ali je pri teh letih čas že za kaj drugega? Vem odvisno od prioritet vsakega posameznika ampak vseeno.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 30. Avg. 2020 2:31

Če je volja in življenjski slog ter finance to dopuščajo, zakaj pa ne? Leta se mi ne zdijo nobena večja ovira (ljudje dandanes študirajo, ali se vrnejo k študiju, ob zelo različnih starostih). Bolj je odvisno koliko se ti študij, kot rečeno, umesti in poklopi z ostalimi področji v trenutnem življenju (služba, družina; usklajevanje itd.) In koliko tebe to obogati oz. vidiš v tem dodano vrednost.
Vse odvisno od posameznika. Ljudje pri 30 so dandanes lahko na zelo različnih točkah v življenju.
Vseeno pa mislim, da je to seveda lažje izvesti takim, ki se lahko bolj posvečajo sami sebi (npr. še niso vezani na več drugih stvari, obveznosti, otroke,...kot si omenil sam - prioritete.)

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 30. Avg. 2020 3:30

Ja, če ima nekdo to možnost..casovno in finančno..
Tudi naš profesor od slo. iz gimnazije je šel kasneje okol 30 nekaj dodatno študirat, je začel učit kar mlad okoli 25.

Se mi pa v večini takšnih podobnih vprasanj zdi nesmiselno se ozirati na mnenja drugih. Če imaš občutek, da te nekaj zanima, da je realno, izvedljivo glede na lastno situacijo, potem res boli te k. kaj si kdo misli..

En sodelavec tudi MBA dela pri okrog 40, kar je druga smer od njegove prvotne.. Sicer pri tej smeri mislim, da je itak večina starejših..

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 30. Avg. 2020 11:38

Življenje je samo eno, če lahko nekdo preko faksa dobi to, kar si želi in bi ga to osrečilo, potem go for it. Seveda ob upoštevanju drugih okoliščin, ter mogoče vprašanju, ali se tega znanja ne bi dalo pridobiti drugače.

Si vraževerna?
The world is as you are.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]