Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Nazadnje sem si kupila Mladino, ampak to je bilo pred kakšnim letom...
Sem pa včasih kot nora kupovala OK, Smrkljo, Frko, Cool etc.
Zadnja prebrana knjiga?
Sem pa včasih kot nora kupovala OK, Smrkljo, Frko, Cool etc.
Zadnja prebrana knjiga?
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Realno največ jem solate tako da neko mešano solato s tuno ali pa ribe na žaru/ ribji krožnik s kuhanim krompirjem s peteršiljem.
Če pa pogledam od take bolj comfort hrane pa palačinke z nutelo in domačo marelično marmelado(ne mešano) in ali 1. pašta/špageti z bolonjsko omako iz domačih paradižnikov z baziliko ali pa 2. pečen krompir s pečenim puranom(ovitim v nek pršut, ker začnem hrepenet po rdečem mesu, ko sem kak teden brez) + kakšna skleda solate zraven..
Ponavljam + imate navado, da kaj praznuejete rojstne dneve v službi al kaj prinesete?
Če pa pogledam od take bolj comfort hrane pa palačinke z nutelo in domačo marelično marmelado(ne mešano) in ali 1. pašta/špageti z bolonjsko omako iz domačih paradižnikov z baziliko ali pa 2. pečen krompir s pečenim puranom(ovitim v nek pršut, ker začnem hrepenet po rdečem mesu, ko sem kak teden brez) + kakšna skleda solate zraven..
Ponavljam + imate navado, da kaj praznuejete rojstne dneve v službi al kaj prinesete?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj ce recem nekaj splosnega, recimo testenine, potem lahko pac jem le-te na vse mozne nacine? Ker potem izberem testenine.
Ja, v tej pisarni je bila navada, da se je za rojstne dneve kupila torta + ob posebnih priloznostih je kdo prinesel kaj za pogostit. Potem pa se je odlocilo, da se bodo rojstni dnevi praznovali samo enkrat na mesec za vse v tistem mesecu
Mojega rojstnega dneva se nikoli ne praznuje, ker v Bangladesu (hvalabogu) pade na drzavni praznik. Ne maram pompa okoli svojega rd-ja.
Ponavljam glede praznovanj v sluzbi.
Ja, v tej pisarni je bila navada, da se je za rojstne dneve kupila torta + ob posebnih priloznostih je kdo prinesel kaj za pogostit. Potem pa se je odlocilo, da se bodo rojstni dnevi praznovali samo enkrat na mesec za vse v tistem mesecu
Mojega rojstnega dneva se nikoli ne praznuje, ker v Bangladesu (hvalabogu) pade na drzavni praznik. Ne maram pompa okoli svojega rd-ja.
Ponavljam glede praznovanj v sluzbi.
-
hayley - Cosmopsiho
Ja pr nas tudi, da se nekaj prinese, tistega, ki sem ga vprašala od sodelavcev, po navadah, je rekel, da on kakšne tortice prinese in za pit nekaj (vino, sok)..
Ni praznoval pa še nobeden odkar sem tam, bom prva..
Ponavljam + kaj si na zadnje jedla/ jedel, ko si jedla zunaj?
Ni praznoval pa še nobeden odkar sem tam, bom prva..
Ponavljam + kaj si na zadnje jedla/ jedel, ko si jedla zunaj?
-
hayley - Cosmopsiho
Odvisno, zdaj sem bila doma na zadnje na 2-3 tedne, nekaj časa vsak vikend, nekaj časa sem živela doma in se vozila dnevno v Lj, med študijem od enkrat na teden (večinoma bila samo en dan, ne cel vikend) do 1/ na 3 mesece nekje bil max..
Slišim se, kaj pa vem, od vsak dan do 1x na nekaj dni, je pa res, da ponavadi bolj samo z mamo telefoniram..
Ponavljam
Slišim se, kaj pa vem, od vsak dan do 1x na nekaj dni, je pa res, da ponavadi bolj samo z mamo telefoniram..
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Po telefonu se bolj na dolgo slisimo enkrat na teden. Vcasih se kako sporocilo oziroma mail vmes (mami si je ravno nalozila viber ), ce ne more pocakati.
Tvoj najbolj pogost/najljubsi vir novic?
Tvoj najbolj pogost/najljubsi vir novic?
-
hayley - Cosmopsiho
Am.. js tko novic namenoma niti ne neki berem..
Največ Delo (ker vidim na fbju, ker imam lajkano in potem preletim, preberem tiste članke kdaj, ko odprem fb) + radio, ko se vozim/ sem v avtu..
(+ razne tuje revije, isto na fbju na temo znanosti, tehnologije, sam ne vem če vse prav pod novice spada...)
Ponavljam + tvoji najljubši mafini (okus)
Največ Delo (ker vidim na fbju, ker imam lajkano in potem preletim, preberem tiste članke kdaj, ko odprem fb) + radio, ko se vozim/ sem v avtu..
(+ razne tuje revije, isto na fbju na temo znanosti, tehnologije, sam ne vem če vse prav pod novice spada...)
Ponavljam + tvoji najljubši mafini (okus)
-
hayley - Cosmopsiho
Mislim, da sem celo srednio šolo imela paž ? Od takrat naprej pa dolge..
Sem imela tud čist kratke, ko sem bila okrog 5 let.
Nimam pojma, če že krajše lase/ paž, po 40em, prej po mojem ni panike.. Oz bi rekla da paše skoraj karkoli po 40, samo tisti lasje zelo dolgi, do sredine hrbta ne.. Oz odvisno koliko zgledaš star tudi na videz, če si Amal Clooney ali Angelina Jolie paše karkoli.
Ponavljam + koliko pogosto hodite v tem času v trgovino?
Sem imela tud čist kratke, ko sem bila okrog 5 let.
Nimam pojma, če že krajše lase/ paž, po 40em, prej po mojem ni panike.. Oz bi rekla da paše skoraj karkoli po 40, samo tisti lasje zelo dolgi, do sredine hrbta ne.. Oz odvisno koliko zgledaš star tudi na videz, če si Amal Clooney ali Angelina Jolie paše karkoli.
Ponavljam + koliko pogosto hodite v tem času v trgovino?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov