Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Pred 2 mesecema kupila xiaomi mi9. Odlicen. Fajn fotke, res masina, velik ekran. Sem posledicno fuul manj na compu, prakticno vse delam na fonu. Sem pa kr "skesirala" 420e... Ne da se mi vec ubadat s temi aneksi pa narocninami...
Ponavljam.
Ponavljam.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ene 200 eur največ, mogoče 250, glede na moje relativno skromne potrebe. bolj mi je problem najti kakšen zanesljiv telefon s kvalitetnimi osnovnimi funkcijami ki bi dobro deloval veliko let. je pa takega težko najti na trgu, kjer imajo telefoni milijone funkcij ki jih ne rabim (in tudi ne mislim plačat zanje), narejeni so pa za potrošnike ki jih menjajo po 2h letih ali še manj.
EDIT: madona dve sta odgovorili preden sem jaz spisal tole
uporabljam sigurno raje računalnik kot telefon.
ponavljam
EDIT: madona dve sta odgovorili preden sem jaz spisal tole
uporabljam sigurno raje računalnik kot telefon.
ponavljam
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Vedno kupim telefon ki ga hocem, ampak rabljenega - nazadnje Huawei p20 pro. Se mi zdi bvz zapravljat za novega, ce za pol cene dobis super ohranjen 'rabljen' telefon dala sem 280€, 10/10 zadovoljna. Uporabljam pa tudi racunalnik, ja.
S kaksnimi igracami si se igral/a, ko si bil/a majhen/a?
S kaksnimi igracami si se igral/a, ko si bil/a majhen/a?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Da sem smešna/za fore (pač meni je to kompliment, če je mišljeno v pozitivnem smislu in ne kot dvorni norček seveda. )
Ponavljam
Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Em.. današnji, če se to šteje pod kompliment.. da ni imel pri vsaki punci filinga, da bi lahko imel otroka z njo in da pri meni ga ima; da sem taka, da dajem energijo in je ne jemljem; od prodajalke v calzedioniji; da mi ful dobro stojijo neke pajkice (rahlo svetleče črne oz črne malo na imitacijo usnja..)
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
vse, česar ni potrebe zapravit. plačam stroške, kupim tisto kar rabim, ostalo gre v prihranke, iz tega si pa občasno kej malega privoščim. težko je rečt o procentih, ker je ves čas različno, pa tudi, dokler je prihranka zadosti, sploh ne računam.
ponavljam
ponavljam
hej norci
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Imam podoben način razmišljanja kot slovenc.
Do par mesecev nazaj sem cca 2/3.
Zdaj cca 1/4 ker mava ful stroškov s stanovanjem.
Ti?
Ali varčujes dolgoročno za nek večji nakup? Kaj?
Do par mesecev nazaj sem cca 2/3.
Zdaj cca 1/4 ker mava ful stroškov s stanovanjem.
Ti?
Ali varčujes dolgoročno za nek večji nakup? Kaj?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm varčujem za določen nakup ne.. (so kakšne ideje, ma se bo še vidlo, kam bo potem šlo) vprašanje bolj v smislu, varčevanje samo, poleg tistega, kar nameravaš porabit v določenem času, ker naj bi bilo splošno priporočljivo, da imaš privarčevano nekaj na strani ali pa za penzije kao..
Kakšno zaščito uporabljaš pri seksu?
Kakšno zaščito uporabljaš pri seksu?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ga imam cisto 'zase'. Izpustila sem dva rojstna dneva, da se lahko naspim, grem si nafilat hladilnik za ta teden, grem v fitnes, potem pa delat (ker tedna nocem imet prevec nafilanega).
Koliko casa si bil/a najvec narazen s partnerjem?
Koliko casa si bil/a najvec narazen s partnerjem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]