Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Zgleda da se bomo res napackale z babami... Zame bo to prvic. Pol pa nekam ven v izi.
Imas navado za vse svete hoditi po pokopaliscih?
Imas navado za vse svete hoditi po pokopaliscih?
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Ful si težko predstavljam kakšen tip mame bom, sigurno pa ne bom perfekcionistično stroga glede šole in ocen in vzgajala jih bom v duhu, da so lahko karkoli si želijo in naj imajo pogum slediti svojim sanjam. Zlajnano vem, ampak res upam, da bom taka mama, ki mi bodo lahko povedali in zaupali vse. To pa predvsem zato, ker sem sama imela nekaj neizživetih sanj (ki so me sedaj, ko sem odrastla sicer že minili) ampak jim nisem upala sledit, (pa čeprav samo probati) ker je to nekaj 'izven okvirja' ki so si ga zamislili starši.
Si uresničila vse kar si si zadala oz. imaš kakšne neizživete sanje?
Si uresničila vse kar si si zadala oz. imaš kakšne neizživete sanje?
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mnogo sem jih že uresničila, ampak kaj ko se sanje z leti spreminjajo in nastajajo nove. če bi uresničila, vse kar si želim itak ne bi vedela kaj naj sama s sabo.
___
kako si preživel/a martinovo?
___
kako si preživel/a martinovo?
-
Ewyx - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2013
Da bi imel dan dvakrat več ur, da bi končno imela svoje stanovanje in da bi bila najboljša na svojem področju
Najnovejša neprijetna navada/razvada, ki se je ne moreš znebiti in te živcira?
Najnovejša neprijetna navada/razvada, ki se je ne moreš znebiti in te živcira?
See I'm so far off the map the sun is shining...
-
Da se povsod furam s trolo in se mi nikamor vec ne da pes. Ampak ce me pa tako zebe..
Domaca zival, ki si jo ze dolgo zelis?
Domaca zival, ki si jo ze dolgo zelis?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
ne želim si nobene,ker ne bi imela sploh časa skrbet zanjo, bi imela nekoč , ko bom bolj ustaljena( ponovno) psa,mogoče tudi kakšno mačko,za kakšne eksotične živali pa nisem preveč..
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ce je omejitev nebo - slona, konja in macko. V tem vrstnem redu.
Koliko casa na dan prezivis za racunalnikom?
Koliko casa na dan prezivis za racunalnikom?
-
Nedvomno tujina. Bo kr v obeh primerih, verjetno.
ti?
ti?
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
Tudi tujina, čeprav pa ne bi šla za vsako ceno kamorkoli. In isto v Sloveniji. Mogoče par let bi še zdržala nekje kjer je plača dobra, ampak na dolgi rok mi dosti več pomeni, da živim nekje kjer se dobro počutim, mi klima, kultura in ljudje boljše ustrezajo. Malo sem zašla z odgovorom
Ponavljam vprašanje.
Ponavljam vprašanje.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Slovenija, ker 2200 evrov je dobra plača samo v nekaterih državah Evrope . Avstrija,Nemčija, Sever, Anglija....je vse to k***c.
Tako da 1500 v Sloveniji je definitivno boljša kvaliteta življenja, plus klima, plus varnost.
--------------------------------
Ponavljam
Tako da 1500 v Sloveniji je definitivno boljša kvaliteta življenja, plus klima, plus varnost.
--------------------------------
Ponavljam
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
capo di banda - Debatorica
- Na forumu od: 29. 1. 2015
To je vprašanje na katerega ni odgovora, ker bi bilo fajn vedeti tudi katera država in vsaj približno kakšno delo. Če gledamo nekako splošno bi jaz po teh 2 plačah kot jih navajaš raje ostal v Sloveniji, čisto tako ta dela v tujini so ratala že dosti preveč napumpana kot da je tam med in mleko tukaj pa malo manj kot kamena doba. So države kjer bi bil na boljšem pod istimi pogoji samo na koncu dneva bi pa še zmeraj za njih bil balkanac in priseljenec. Potem kakšna Avstralija ki je tako "priljubljena" pri mladih ki lupajo v tri dni je šel prijatelj tja delat pa raje da vam ne govorim kakšne urnike je imel pa praktično nič prostih dni pa ni bil nek fizični radnik. IN potem se vprašaš a je res bolje it po večjo plačo na drugi konec sveta da si na koncu za njih "tujec" in delaš dosti daljši urnik od 8 ur. Z Nemci je pa tako če ne znaš Nemško bo bolj slaba, striktno nočejo govoriti angleško tudi če znajo vsaj po večini takšna izkušnja tako da spet si balkanac v drugi državi kjer te jebejo da še po angleško jim je težko kaj spregovorit. Tako, da malo več podatkov kakšno delo pa katera država bi bilo fajn vedet.
ponavljam in dopiši Nesanica ...
ponavljam in dopiši Nesanica ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]