Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Za Game over pa se nismo premladi To je ravno tista generacija po Foxy Teens, njih pa se nisem poslusala.
Karta za tajsko, cakam kaksno akcijo.
Pa racun za elektriko zadnjega pol leta je treba placat.
ponavljam
Karta za tajsko, cakam kaksno akcijo.
Pa racun za elektriko zadnjega pol leta je treba placat.
ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Prej je nikoli nisem letos pa je tako naneslo, da sem bila s frendicami zunaj ravno na dan polfinala in smo z enim učem spremljale. Za finale pa smo bili z razširjeno familijo v našem "multimedijskem prostoru" in smo jedli kokice in komentirali obleke . Smo zamudili večino drame (torej začetek in konec) ker smo gledali samo vmes enih 10 pesmi (tudi našo).
Kaj in kdaj ješ zadnji obrok v dnevu?
Kaj in kdaj ješ zadnji obrok v dnevu?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Js sm pa jutro po finalu pogledla ene 3 al 4 izvajalce na ytu ( nasi, zmagovalna, islandci..) in potem se par intervjujev od islandcev, ker sta mi bila ful simpaticna. Js tudi sicer sem po mojem nazadnje spremljala evrovizijo v osnovni..
Jah, zdej zadnji cas je bilo bolj tako, da nisem bila prevec osredotocena kdaj/ kaj jem na zadnje, ta teden recimo sem sla spat en dan ob 2h, drug dan sploh nisem sla spat in sem jedla sladko se okol 11.. Drugace ko sem hujsala, sem imela pravilo, da ne jem po 6i in je bil zadnji obrok med 4:30 in 6:00. Ni blo nobenih omejitev kaj jem, ker sem itak ze kosila jedla brez ogljikovih med tednom.., samo kolicinsko sem gledla da ni prevec.. po navadi nekaj kar ni kuhano in/ali (doma narejeno) pecivo/sadje/jogurt..
Ponavljam
Jah, zdej zadnji cas je bilo bolj tako, da nisem bila prevec osredotocena kdaj/ kaj jem na zadnje, ta teden recimo sem sla spat en dan ob 2h, drug dan sploh nisem sla spat in sem jedla sladko se okol 11.. Drugace ko sem hujsala, sem imela pravilo, da ne jem po 6i in je bil zadnji obrok med 4:30 in 6:00. Ni blo nobenih omejitev kaj jem, ker sem itak ze kosila jedla brez ogljikovih med tednom.., samo kolicinsko sem gledla da ni prevec.. po navadi nekaj kar ni kuhano in/ali (doma narejeno) pecivo/sadje/jogurt..
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ne gledam na uro, ampak ponavadi je kakšni 2h pred spanjem. Ponavadi jem pečena jajca, mlečni gris,mlečni riž ali kaj podobnega, včasih tudi to, kar je ostalo od kosila.
Kateri izlet, ki si ga doživela do 10. leta ti je ostal v najlepšem spominu?
Kateri izlet, ki si ga doživela do 10. leta ti je ostal v najlepšem spominu?
The world is as you are.
-
o, kjut vprasaje
super sem se imela vedno, ko so me gosti na morju vzeli s sabo z gliserjem in smo sli raziskovat skrite koticke in zalive (par jih je bilo res cudovitih in dostopnih samo po vodi). Sicer so bili vedno nudisti in je okoli mene vse bingljalo, ampak mi takrat ni blo mar
pa z nono smo sle v nemcijo v 3. razredu in bile v parku pod neuschwasteinom, to je blo tudi lepo. Celo v mcdonalds me je peljala, takrat je bil to cel praznik.
ajaa, pa v Gardaland sem sla sama z neko organizirano grupo. Mater sem bla korajzna.
ponavljam
super sem se imela vedno, ko so me gosti na morju vzeli s sabo z gliserjem in smo sli raziskovat skrite koticke in zalive (par jih je bilo res cudovitih in dostopnih samo po vodi). Sicer so bili vedno nudisti in je okoli mene vse bingljalo, ampak mi takrat ni blo mar
pa z nono smo sle v nemcijo v 3. razredu in bile v parku pod neuschwasteinom, to je blo tudi lepo. Celo v mcdonalds me je peljala, takrat je bil to cel praznik.
ajaa, pa v Gardaland sem sla sama z neko organizirano grupo. Mater sem bla korajzna.
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Uf, noben ne izstopa zelo, niti se ne spomnim zelo dobro od takat. Mogoce, ko sem se spoprijateljila z eno punco iz sosednjega apartmaja na Hvaru, cene pa na splosno otoki v dalmaciji, kamor smo po navadi hodili tipa bolj na samotne lokacije, v naravi, kjer ni guzve in tega..
Tvoja all time favourite pesem?
Tvoja all time favourite pesem?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
November rain od Guns 'n Roses. Jo slisala lani v zivo na koncertu, magical <3
Ponavljam
Ponavljam
-
Across the universe od Beatlov
Komu si nazadnje poslala pismo / cestitko?
Komu si nazadnje poslala pismo / cestitko?
-
hayley - Cosmopsiho
(Ohh ta je bla tudi meni dosti casa naj od Beatlov. Edino me mogoce lih malo spominja na prvega fanta, sem nedavno najdla pri sebi doma 3 originalne cdje od Beatlov, ki so bili od njega.
November rain sem pa dosti poslusala v srednji in konc osnovne..)
Hm.. (drugi ) sestricni za veliko noc.
Plani za poletje tipa dopust/ pocitnice?
November rain sem pa dosti poslusala v srednji in konc osnovne..)
Hm.. (drugi ) sestricni za veliko noc.
Plani za poletje tipa dopust/ pocitnice?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov