Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
V bistvu se mi zdi, da se nikoli ne sporecem v zadnjem casu/ letih. Z druzino/ starsi se ne sporekam, z ostalimi pa tudi ne..
Ponavljam + dodajam ce bi se ali ce si se porocila cerkveno in ce bi/si krstila svoje otroke?
Ponavljam + dodajam ce bi se ali ce si se porocila cerkveno in ce bi/si krstila svoje otroke?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
S sestro se ponavadi kaj okrog biznisa. Ampak to ne šteje, midve sva si hitro v laseh in se isto hitro pobotava. Z drugimi se niti ne prerekam.
Cerkveno se nisem poročila, otroka pa sem krstila.
Ponavljam glede cerkvene poroke, krsta ter ali boš otroke dala k verouku?
Cerkveno se nisem poročila, otroka pa sem krstila.
Ponavljam glede cerkvene poroke, krsta ter ali boš otroke dala k verouku?
The world is as you are.
-
hayley - Cosmopsiho
Glede na to, da nisem nic verna in ne hodim v cerkev in tudi noben partner do zdaj ni bil, se verjetno ne bi in ne bi dala krstit, sej verjetno niti ne mores ce nisi veren tako al tako. Grem pa poleti na poroko od prijateljice, ki se bo porocila tudi cerkveno. Aja k verouku pa itak da ne..
Ponavljam
(Bdw me malo firbec ce je Ananhas zdaj se vedno v enem kosu )
Ponavljam
(Bdw me malo firbec ce je Ananhas zdaj se vedno v enem kosu )
Zadnjič spremenil hayley, dne 04. Maj. 2019 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
hayley - Cosmopsiho
O lepo, cestitke!
Ne, ampak glede na to, da nikoli sploh nisem na neke zmenke hodila, je niti nisem mogla.. Aja en edino mi je bil ze pred leti vsec, ma je bil bolj tak, se mu ni sploh dalo neki imet punce.. pa tudi nevem ce so bili prav definirani kot zmenki al bol neko druzenje, sm pa imela en cas malo crusha nanj, tudi spala z njim..(na 3. Ne prvem, ma sva se ze od pr3j poznala..) ma pac ni blo namenjeno..
Ponavljam + max razlika v letih, ki so jo imela pri dejtanju?
Ne, ampak glede na to, da nikoli sploh nisem na neke zmenke hodila, je niti nisem mogla.. Aja en edino mi je bil ze pred leti vsec, ma je bil bolj tak, se mu ni sploh dalo neki imet punce.. pa tudi nevem ce so bili prav definirani kot zmenki al bol neko druzenje, sm pa imela en cas malo crusha nanj, tudi spala z njim..(na 3. Ne prvem, ma sva se ze od pr3j poznala..) ma pac ni blo namenjeno..
Ponavljam + max razlika v letih, ki so jo imela pri dejtanju?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Hvala hayley
Ne, kakor se spomnim ne. Če na koncu do drugega zmenka ni prišlo, očitno obema ni bilo tako pomembno, vedno pa je bilo "uradno" povabilo na drug "zmenek".
Uh...max razlika ne vem več točno... kakih 6 let. Čeprav so se našli tudi 15-20 let sterejši, samo me nekak to ni pritegnilo takrat (če ne bi bila zdaj vezana, me v bistvu še vedno nekaj zelo starejši ne bi zanimali).
Ponavljam + kolikšna razlika v letih bi ti še ustrezala (za starejše in mlajše od tebe)?
Ne, kakor se spomnim ne. Če na koncu do drugega zmenka ni prišlo, očitno obema ni bilo tako pomembno, vedno pa je bilo "uradno" povabilo na drug "zmenek".
Uh...max razlika ne vem več točno... kakih 6 let. Čeprav so se našli tudi 15-20 let sterejši, samo me nekak to ni pritegnilo takrat (če ne bi bila zdaj vezana, me v bistvu še vedno nekaj zelo starejši ne bi zanimali).
Ponavljam + kolikšna razlika v letih bi ti še ustrezala (za starejše in mlajše od tebe)?
-
hayley - Cosmopsiho
S prvim fantom sva bila 9 let razlike, z naslednjim, s katerim sva bila bolj ff, sva bila 5, ta dva sa bla ko sm bila se najstnica, od tam naprej, v 20ih pa vsi bolj isto stari in eden eno leto mlajsi..
Mah ni mi zdaj neki ful pomembno, ma recimo splosno gledano, v teoriji nekje od -4 do +5 priblizno,..izjemoma vec.
Ponavljam
Mah ni mi zdaj neki ful pomembno, ma recimo splosno gledano, v teoriji nekje od -4 do +5 priblizno,..izjemoma vec.
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Cestitke, Ananhas
Ja, enkrat se tipu iz tindra ocitno toliko nisem dopadla, da me je takoj po dejtu odmatchal in mu niti pisat nisem vec mogla Aja pa na enem potovanju sem se dobila s tipom, dejt je bil meni zelo v redu.. malo pred drugim dejtom pa je rekel, da je njegovemu bratu umrl pes (?) in da ga gre tolazit. se danes ne vem, ce je bilo to res ali ne.
Razlike sva 8 let, ne bi bla pa z moskim, ki ni vec v tridesetih. Razen, ce me Gary Oldman poklice
Edit, prepocasna sem: stara sem 26
ponavljam
Ja, enkrat se tipu iz tindra ocitno toliko nisem dopadla, da me je takoj po dejtu odmatchal in mu niti pisat nisem vec mogla Aja pa na enem potovanju sem se dobila s tipom, dejt je bil meni zelo v redu.. malo pred drugim dejtom pa je rekel, da je njegovemu bratu umrl pes (?) in da ga gre tolazit. se danes ne vem, ce je bilo to res ali ne.
Razlike sva 8 let, ne bi bla pa z moskim, ki ni vec v tridesetih. Razen, ce me Gary Oldman poklice
Edit, prepocasna sem: stara sem 26
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Ne morem govorit, ker nisem se provala, bi po mojem tudi bla ce bi bla taka situacija, da bi se tako odlocli. Je pa tko, da pri fantu ne bi bla, ker so starsi v bloku, pri meni pa imamo se eno prazno hiso zraven, kjer je bila nona. So zraven tudi teta, stric ter bratranec v enem delu hise s punco. Mislim, da je sicer v mojem kraju kar nekaj mladih na tak nacin v isti hisi.. Ena prijateljica je pa npr kupila stanovanje s fantom v istem bloku kot ima starse..
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ne, ne, ne. Nope, ne.
Si v kaksni trgovini kdaj kaj ponesreci unicila/razbila?
Si v kaksni trgovini kdaj kaj ponesreci unicila/razbila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov