Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Kdaj je misljeno kot kaj se je zgodilo, ne na kateri datum
Kaj je blo res in kaj ne je vedel samo on (in to s sabo odnesel v grob), tako da resnice ne bomo izvedli nikoli. Gut-filing mi pravi, da je imel velike psihicne probleme, da so ga kariera in ljudje zlomili in da je iskal uteho v druzbi otrok, ker je imel odraslih dovolj. Podobno, kot se nekateri raje obdajo z zivalmi, kot ljudmi. Ce je jih je dotikal ne vem, imam pa obcutek, da ni nikoli imel namena skodovat komurkoli.
Kot stars si pa pac debil, ce svojega otroka posljes k 40+ letniku na pizama parti (pa ce je to MJ ali kdo drug).
ponavljam
Kaj je blo res in kaj ne je vedel samo on (in to s sabo odnesel v grob), tako da resnice ne bomo izvedli nikoli. Gut-filing mi pravi, da je imel velike psihicne probleme, da so ga kariera in ljudje zlomili in da je iskal uteho v druzbi otrok, ker je imel odraslih dovolj. Podobno, kot se nekateri raje obdajo z zivalmi, kot ljudmi. Ce je jih je dotikal ne vem, imam pa obcutek, da ni nikoli imel namena skodovat komurkoli.
Kot stars si pa pac debil, ce svojega otroka posljes k 40+ letniku na pizama parti (pa ce je to MJ ali kdo drug).
ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Če bi se mogla odločit ja/ne, potem rečem ja. Bi bilo zanimivo slišat mnenje psihologov npr., ker sama nikoli nisem brala o tematiki zlorabe otrok oz. kaj se dogaja z duševnim stanjem take osebe.
Verjameš v kakšno teorijo zarote?
Verjameš v kakšno teorijo zarote?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ne
(Ja težko je reči, kaj je res.. glede psihologov, tako kot bi lahko en psiholog potrdil, da se neko obnašanje ujema z žrtvijo, bi lahko tudi ljudje, ki se želijo okoristit, se vnaprej pozanimali pri psihologih, kako vse izpeljat, da bo čim bolj verodostojno..)
Ponavljam
(Ja težko je reči, kaj je res.. glede psihologov, tako kot bi lahko en psiholog potrdil, da se neko obnašanje ujema z žrtvijo, bi lahko tudi ljudje, ki se želijo okoristit, se vnaprej pozanimali pri psihologih, kako vse izpeljat, da bo čim bolj verodostojno..)
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
ne (in je blo ze parkrat, ja )
Imas balkon, kjer zivis?
Imas balkon, kjer zivis?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ravnokar posteljnino na 95. Bolna sem bila.
Zanimiy - ti?
Zanimiy - ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Ee, ne vem. Cunje.
Od 0-10, koliko komaj cakas game of thrones?
Od 0-10, koliko komaj cakas game of thrones?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
0, ze dvakrat obupala sredi 1. sezone
Ponavljam
Ponavljam
-
0 ker sva nehala gledat po 3 sezoni. Knjižna purista sva, in pa skrajno vzvišena nad vsem tek hajpom, vem
Nazadnje gledana serija (tista, ki si jo na zadnje začela gledati na novo, sem nekako zmedeno napisala) + ali jo priporočaš?
Nazadnje gledana serija (tista, ki si jo na zadnje začela gledati na novo, sem nekako zmedeno napisala) + ali jo priporočaš?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Enak odgovor kot exit hahahahaha
Sodeluješ na dobrodelnih akcijah (a la zbiranje keša za xy, tombole itd)
Sodeluješ na dobrodelnih akcijah (a la zbiranje keša za xy, tombole itd)
-
Ne. Enkrat sem zbirala za kitaro in smo jo kupili, pa je otrok dobil ze 4, haha.
ponavljam zadnja zaceta serija?
ponavljam zadnja zaceta serija?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov