Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Najrajs se druzim, grem na kaksne pijace s frendicami/kolegi, na kasn koncert, pa tudi kaj bol aktivnega, kam hodit, na izlet.. Rada tudi risem, ma ze ogromno casa nisem.. Ce sm pa ful utrujena, da se mi ne da oz nisem sposobna nikamor it v javnost, potem pa sam gledanje yt, tv..
Katere pijace bi izbrala, ce bi mogla pit samo 3 do konca lajfa?
Katere pijace bi izbrala, ce bi mogla pit samo 3 do konca lajfa?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
O sit, kava ja! Se odpovem pivu na račun kave
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
Ja, verjetno tri četrt hrane, ki jo zdaj jem, je nisem marala kot otrok. Od zelenjave npr. jem čisto vse, kot otrok večino stvari nisem marala. npr. fižola,brstičnega ohrovta,brokolija,cvetače, malancanov, čebule..oliv.. ful bi lahko naštevala. Zdej v bistvu jem prav vse, nimam hrane, ki je ne bi marala, edina stvar bi bilo kakšno žilavo meso..
Sarissima zanimivo, kako zelo ti je pri srcu juice, da si rajši pivo vrgla vn.
Pri meni bi pa bili 4. izbira čaji, mi jih je blo kar težko izločit.
Ponavljam
Sarissima zanimivo, kako zelo ti je pri srcu juice, da si rajši pivo vrgla vn.
Pri meni bi pa bili 4. izbira čaji, mi jih je blo kar težko izločit.
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Meni so mi pa olive blazno dobre, pogosto jih jem v solati. Edino mi je ful motece jest, ce niso izkoscicene.. Ko sm bla majhna sm jih pa vedno mami dajala, ko so ble na pici.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Uf, precej hrane nisem jedla, sedaj pojem skoraj vse, ceprav mogoce nimam prevec rada: olive, cvetaca, brokoli in se kaksna zelenjava, majoneza, razne rizote... Edino kakih skoljk se vedno ne jem, pa se to sem lani poskusila in je bilo prebavljivo (ampak ne bom vec, hvala).
Koliko je stal najdrazji obrok (v restavraciji ali doma skuhan) in kaj je bilo?
Koliko je stal najdrazji obrok (v restavraciji ali doma skuhan) in kaj je bilo?
-
hayley - Cosmopsiho
Mah js sm hodila bolj po navadnih restavracijah, nobenih takih ful drgaih.. mogoce so bili najvec skampi ali pa kaksni uni ribji krozniki, kjer dobis vse vrste morske hrane, razlicne vrste skoljk in podobno.. ne spomnim se cen, samo vec kot kaksne pice ali kalamari vem da je Pa v eni fuuul dobri indijski v Londonu sem tudi bila, ampak nimam pojma kaksne so bile cene.
Ponavljam
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Midva, ce kaj proslavljava, greva kaj bolj fancy pojest, in pride tam nekje do 40 do max 50 evrov za oba, ker je Banglades poceni Najvec sem po moje placala dobrih 100 dolarjev za dva pred leti v Las Vegasu, tudi so bili steaki.
Ce jes zunaj, narocis preverjene jedi ali vedno poskusis kaj novega?
Ce jes zunaj, narocis preverjene jedi ali vedno poskusis kaj novega?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov