Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Ja, pazduhe si redno, noge kdaj malo z zamudo. Sem se pa vedno redno depilirala/ brila tudi pozimi zaradi treningov, se s sabo sem po navadi vedno imela eno britvico, da ne bi slucajno kdaj se pozabla doma urihtat in bla na treningu z nepobritimi pazduhami.. Drugace pa tudi vedno, preden se vidim s fantom postimam, da je vse, kot mora bit.
Kaksen makeup uporabljas za obrvi?
Kaksen makeup uporabljas za obrvi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
hayley - Cosmopsiho
Tudi meni temno rdeca (ampak ne tisto zelo temna rdece crna), samo mislim da ni tolk vpadljiva, je precej hladen odtenek, se nekako zlije z videzom, pa se na meni vse sminke delujejo svetlejse kot so na videz v stiku.
Nic razne obveznosti, mozno da grem v soboto se dopoldan se po lj po nekih opravkih pa se spotoma se s fantom vidim. Cene pa spanje, pocivanje, malo telovadbe..
Ponavljam
Nic razne obveznosti, mozno da grem v soboto se dopoldan se po lj po nekih opravkih pa se spotoma se s fantom vidim. Cene pa spanje, pocivanje, malo telovadbe..
Ponavljam
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Nič posebnega - delo, počitek, kosilo z družino...
Ponavljam.
Ponavljam.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Sla sva gledat animirn film v en artsy kino, film nima nobenega dialoga, samo glasbo. Priporocam
Vmes sva se ustavila pri enem njegovem kolegu, ki tudi zivi tukaj. Dan prej pa sva tudi hotela v kino, ampak sva film zamudila za 30min in namesto tega sla v Obi po rastline. V petek sem delala presne low carb kroglice z mandlji (niso ble bogvekaj).
kako izgleda potek tvojega povprecnega dneva?
Vmes sva se ustavila pri enem njegovem kolegu, ki tudi zivi tukaj. Dan prej pa sva tudi hotela v kino, ampak sva film zamudila za 30min in namesto tega sla v Obi po rastline. V petek sem delala presne low carb kroglice z mandlji (niso ble bogvekaj).
kako izgleda potek tvojega povprecnega dneva?
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Huh...povprečnost? Če en ni enak prejšnjemu. Ok, te stvari se ponavljajo- kuhanje, urejanje, razvažanje, umivanje, delo, ustvarjanje, sprehajanje, tekanje okrog, igranje, pospravljanje, načrtovanje,...kakorkoli obrnem, večino dneva mi je glavna vloga mami.
Si bila v tem mesecu kaj bolna?
Si bila v tem mesecu kaj bolna?
The world is as you are.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja, ze vec kot en mesec imam ene probleme, upam, da bojo izvidi sedaj koncno boljsi
Imas kak poseben stil oblacenja ali bolj sledis trenutnim trendom?
Imas kak poseben stil oblacenja ali bolj sledis trenutnim trendom?
-
hayley - Cosmopsiho
Bi rekla da ne eno ne drugo, rada kdaj iz firbca pogledam kaj na netu o modi ce ze lih naletim na kasno stvar, ampak dalec od tega da bi neki se trudila sledit in pogosto kupovala nove stvari.. kot najstnica sem imela eno obdobje ko sem bila bolj v crnem rock/metalish samo je bla to tkrt kar moda sploh tle na primorskem se mi zdi xD.
Ponavljam
Ponavljam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov