Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Skoraj vedno sem taglasen in vsem siten člen
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Glasna med poznanimi, zgovorna med nepoznanimi. Se prilagajam situaciji. Tiha pa zgolj če ocenim, da bolj paše v situacijo.
Ljudje po navadi pristopijo do tebe ali daješ bolj videz nedostopnosti?
Ljudje po navadi pristopijo do tebe ali daješ bolj videz nedostopnosti?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Po mojem ne dajem videza nedostopnosti, je pa tko d vedno bolj drugi pristopijo, js nikoli ne (oz samo ce kaj rabim), kar se neznancev tice pa tud malo na splosno velja.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Ne vem, v bistvu nikoli nisem globje razmišljala o tem. Se mi je pa večkrat zgodilo, da je kdo potem, ko me je pobliže spoznal, rekel, da sem čisto drugačna kot delujem na prvo žogo - da zgledam hladno in vzvišeno. Tako da prvi vtisi niso vedno pravi
Če malo bolj pomislim, se mi pa zdi, da več ljudi pristopi kadar sem manj urejena in boljše volje. Tako da "vibe" očitno igra svojo vlogo pri tem.
Se kdaj nasmehneš mimoidočim neznancem? (nima veze spol)
Če malo bolj pomislim, se mi pa zdi, da več ljudi pristopi kadar sem manj urejena in boljše volje. Tako da "vibe" očitno igra svojo vlogo pri tem.
Se kdaj nasmehneš mimoidočim neznancem? (nima veze spol)
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja dostikrat. Ampak veckrat zenskam ali otrokom, kot moskim, ker v 80% narobe razumejo, ce samo ocesni stik vzpostavim Se pa vedno nasmehnem (in zahvalim, ce je na mestu) recimo prodajalcem v trgovini, vratarjem, itd.
Ponavljam
Ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Hmm verjetno z eno besedo osebni rasti - dodatnemu izobraževanju na kariernem področju, branju literature, ki me zanima, učenju tujih jezikov še vedno vsak dan, ker imam vedno občutek, da še nisem dovolj dobra, pa skrbi za telo (šport, zdrava prehrana), takoj zatem pa družabno življenje - obiskovanje dogodkov, ki me zanimajo, druženje z ljudmi, ki mi veliko pomenijo.
Kako izgleda tvoje delovni okolje/pisarna itd.? Urejeno ali bolj kaos?
Kako izgleda tvoje delovni okolje/pisarna itd.? Urejeno ali bolj kaos?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov