Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Zdaj prej bolj udobno kot urejeno. Lase bi si mogla oprat ze vceraj, makeupa nimam nic /skoraj nic (bb krema in poudarjene obrvi), bel udoben topel hoodie in (udobne) cevlje brez pet...
(Ma kaj je pa za žensko motečega pri 'pazi' metodi? Za moje pojme nič, bolj za tipe je lahko moteče, če že. Razen če imaš v mislih neželjeno nosečnost (mi smo v dnevih okrog ovulacije uporabljali kondome). Ma dobro sej baje obstajajo tudi redki primeri, ki kljub tabletkam zanosijo.. )
Kateri temperament si po testu temperamentov? http://www.tempera.si/temperamenti/test-temperamenta
(Ma kaj je pa za žensko motečega pri 'pazi' metodi? Za moje pojme nič, bolj za tipe je lahko moteče, če že. Razen če imaš v mislih neželjeno nosečnost (mi smo v dnevih okrog ovulacije uporabljali kondome). Ma dobro sej baje obstajajo tudi redki primeri, ki kljub tabletkam zanosijo.. )
Kateri temperament si po testu temperamentov? http://www.tempera.si/temperamenti/test-temperamenta
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Flegmatik.
Moja anksioznost umira od smeha
Ponavljam
Moja anksioznost umira od smeha
Ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Največ melanholik in vsi ostali temperamenti izenačeni očitno. Zdej me prav zanima kaj je zaen pomen, če imaš vse štiri temeramente precej izenačene.
Sončno rumena: 9
Ognjeno rdeča: 9
Globoko modra: 13
Umirjeno zelena: 9
Ponavljam
Sončno rumena: 9
Ognjeno rdeča: 9
Umirjeno zelena: 9
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sončno rumena: 7
Ognjeno rdeča: 15
Umirjeno zelena: 5
Najvišja vrednost = vaš osnovni temperament; druga najvišja vrednost = sekundarni temperament.
Vaš osnovni temperament je OGNJENO RDEČ oziroma KOLERIK.
Flegma res nisem, družaben pretirano tudi ne...kolerik je način komunicanja z zunanjim svetom, moj notranji svet je pa umirjene narave. Bo kar držalo.
Po dveh mesecih Indije vem da sem kolerik, tukaj ni debate .
--------------------
Ponavljam?
Ognjeno rdeča: 15
Umirjeno zelena: 5
Najvišja vrednost = vaš osnovni temperament; druga najvišja vrednost = sekundarni temperament.
Vaš osnovni temperament je OGNJENO RDEČ oziroma KOLERIK.
Flegma res nisem, družaben pretirano tudi ne...kolerik je način komunicanja z zunanjim svetom, moj notranji svet je pa umirjene narave. Bo kar držalo.
Po dveh mesecih Indije vem da sem kolerik, tukaj ni debate .
--------------------
Ponavljam?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Flegmatik, testa se mi ne da resevat
Kaj je v tvoji zvezi (oz ex zvezi) najveckrat jabolko spora?
Kaj je v tvoji zvezi (oz ex zvezi) najveckrat jabolko spora?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Humor in izjemno prijeten karakter / prijaznost. Pa izgled seveda, ipak je na tinderju zacelo.
ponavljam
ponavljam
-
hayley - Cosmopsiho
Hm.. verjetno najbol to, da je/ bil taka ful prijetna oseba in sem že od začetka se v njegovi družbi počutila ful sproščeno, kot da bi se že dobro poznala.. kasneje tudi humor, neka taka odločnost, samozavest, top sex , kemija med nama, tudi podoben okus za muziko (..nekatero, ne čisto vse).. to je blo potem postopoma, sva začela čez nekaj časa, mislim, da sva bila oba v zvezah, ko sva se prav spoznala..(za zadnjo zvezo pišem). Se mi je pa na začetku zdel čisto drugačen, kot potem ko sem ga bolj osebno spoznala..
Ponavljam
Ponavljam
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Izgled. Pac, Tinder match. Pol pa osebnost, al kaj pac
Komu si poslala zadnji email?
Komu si poslala zadnji email?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov