Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Vse kar je vkljucevalo ko sem bila sama, poslusala bozicno muziko in kaj ustvarjala, ali okrasevala jelko, delala ikebano, risala, modelcke iz testa za okraske za jelko.. ko smo vsako leto sli na izlet s staro lokomotivo, kjer je napoti nas obiskal dedek mraz/miklavz in prinesel darila, potem neke predstave novoletne, kjer so umes vsakega otroka aosebej poklicali na oder in je dobil darilo.. to dvoje je bilo v sklopu sluzbe enega od starsev ali samo ko sem hodila po domacem mestu, opazovala lucke in se mi je vse zdelo ful veliko in lepo.. Tudi 'plesni' ( bolj v vrtcu, zato narekovaji) nastopi so bili fajn, velika dvorana, kostumi, maskiranje.. ma tega se ne spomnim tako ful dobro, sem potem v osnovni soli za daljsi cas prekinila, preden sem zacela nazaj plesat..
Ponavljam + Trenutna vsebina tvoje torbe/ torbice
Ponavljam + Trenutna vsebina tvoje torbe/ torbice
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Kar je ostalo še od včeraj notri - dežnik, glavnik, šminka, denarnica, powerbank, tamponi ...
Govoriš mirno v stresnih situacijah/prepirih ali večkrat nehote povzdigneš glas/kričiš?
Govoriš mirno v stresnih situacijah/prepirih ali večkrat nehote povzdigneš glas/kričiš?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
Povzdignem glas oz mislim da zelo zrcalim sogovornika, recimo pri starših moj tata zelo 'povzdigne glas' in ko se z njim kregam ga tudi jaz, po drugi strani zadnji bivši fant pa ni nikoli povzdignil glasa/ kričal in ga tudi jaz z njim nisem..
Kaksno frizuro las najraje nosis v smislu polikani, nakravzlani/valoviti, na kak poseben nacin speti..?
Kaksno frizuro las najraje nosis v smislu polikani, nakravzlani/valoviti, na kak poseben nacin speti..?
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
doma jih imam vedno v copu, ker mi grejo na zivce. Za ven si jih pa 'navalovim', mi je vsec, ce je dosti volumna.
kaj boste jedli za bozic?
kaj boste jedli za bozic?
-
hayley - Cosmopsiho
Za kosilo bla porova-brokolijeva juha, zrezki z gobami in pire krompir, rdeča pesa, zelena solata, brez pireja zame, ker že cel mesec neki hujšam (pa mama mislim da ga tudi ni)
Katero božično pesem si največkrat slišal/ a /ti gre že na živce?
Katero božično pesem si največkrat slišal/ a /ti gre že na živce?
-
4x (plus malo morje manj resnih crushev)
Si bil/a kdaj nesrecno zaljubljen/a?
Si bil/a kdaj nesrecno zaljubljen/a?
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Zelo lepo, v družinskem krogu.
Kakšni so tvoji načrti za praznovanje novega leta?
Kakšni so tvoji načrti za praznovanje novega leta?
-
Dobim obiske, tako da bomo itak ze cel teden kje okoli. Za novo leto pa ne grem nikamor, ker so vstopnine oderuske. Koktejl parti na kavcu s fatnom, mogoce pride se en par.
Kaksna je tvoja letosnja bunda?
Kaksna je tvoja letosnja bunda?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Ista kot že par let poprej . Dva plašča iz mane, en vinsko sledeč, drugi petrolej moder. Kupujem neko novo zimsko opravo že lep čas.
Kdaj in kaj si nazadnje pila alkoholnega?
Kdaj in kaj si nazadnje pila alkoholnega?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]