Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
VW beetle. Sva pa v nakupu dodatnega.
Drugače pa peš ali bicikel. Ampak če nisi vezan na eno samo mesto je javni prevoz v slo jeba.
Ti?
Drugače pa peš ali bicikel. Ampak če nisi vezan na eno samo mesto je javni prevoz v slo jeba.
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Verjetno bolj govorec, ampak znam tudi dobro prisluhnit. Če oseba ne govori veliko, potem vedno prevzamem pobudo in se trudim, da pogovor teče.
Če bi morala cel mesec jesti samo tri različne stvari - kaj bi zbrala v trgovini?
Če bi morala cel mesec jesti samo tri različne stvari - kaj bi zbrala v trgovini?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
Zelje piščanca in polnozrnato moko . Z glave mam že najmanj 8 različnih obrokov
Ti?
Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Meh ne vem če bi lahko sam tri stvari, recimo zeleno solato, rjav riž in puranje meso. Pa kak kis, olje, pa kasne začimbe, čili v začimbi upam da se šteje da maš lahko avtomatično zravn xD.
Katero kavo najraje kuhaš doma?
Katero kavo najraje kuhaš doma?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Doma zelo poredko, za vikend včasih ko se hočemo pocartat.
Lavazza v kafetjeri. Ampak nisem izbirčna pijem skoraj vse.
Edino turške sem se naveličala ker jo ostali sodelavci najrajši pijejo in potem dobiš avtomatično tudi ti turško zjutraj na mizo, čeprav sem študente že 3x prosila naj mi jo na espresso avtomat naredijo (prisežem da je za njih manj dela, ker samo gumb stisnejo in počakajo, avtomat sam zmelje, skuha in očisti).
Drugače pa mam rada še ledeno kafe ali pa affogato.
Ledena kava - yay nay?
Lavazza v kafetjeri. Ampak nisem izbirčna pijem skoraj vse.
Edino turške sem se naveličala ker jo ostali sodelavci najrajši pijejo in potem dobiš avtomatično tudi ti turško zjutraj na mizo, čeprav sem študente že 3x prosila naj mi jo na espresso avtomat naredijo (prisežem da je za njih manj dela, ker samo gumb stisnejo in počakajo, avtomat sam zmelje, skuha in očisti).
Drugače pa mam rada še ledeno kafe ali pa affogato.
Ledena kava - yay nay?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov