Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 09. Okt. 2018 10:31

Popolnoma "vse stran" tip človeka. Kar ni uporabno oz nima res noro sentimentalne vrednosti zame mora it. Sem dobila kar napad zelenih pik ko je sodelavka razlagala da ima 4! škatle dekorativnih Nici (uni kičasti, ki so se zbirali ko smo bili osnovnošolci) obeskov za ključe, in je kupila regal za v novo stanovanje da jih bo imela kje skladiščit. Wat.

Ti?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Firestorm
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 4. 2016

Neprebrana objavaNapisal/-a Firestorm » 09. Okt. 2018 13:45

Imam na ključu lisičko Nici in je luskana :oops: ;D
Drugače pa znam biti malo hrckaste narave in težko dam stvari stran. Se vsake toliko opomnim, da bi morala bolj začeti z minimalizmom in spokam en kup stvari stran, pa jih še vedno preveč ostane.

Ali verjameš v sorodno dušo / dušo dvojčico?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 09. Okt. 2018 14:10

Ma niti ne, samo da z enimi se malo bolj ujames, dopolnjujes, z drugimi manj.. Oz da pristanes s tistim, ki se nakljucno nahaja v tvoji okolici in je tisto takrat zate sorodna dusa in lahko dobis v Afriki, Aziji, Ameriki, Marsu.. enako x^n sorodnih dus, ce bi se le v tisti okolici gibal..

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Exit » 10. Okt. 2018 6:45

Joj bi še rada odgovorila vprašanje glede "skladiščenja" stvari. da. bila sem hrček. ampak nisem več :D iz sobe v domačem kraju sem VSEEEE pometala. tega je bilo cca 20 vreč (ne pretiravam) - od oblačil, do nekih obeskov (:D), škatlic... stare skripte adijooo, stari zvezki adijooo.
po tem se počutila kot prerojena, res tko lažje dihaš. in mislim tako tudi naprej funkcionirat.
edino knjige me mal tepejo, ker jih imam res veliko, ampak dobro :D knjige <3

Ne verjamem. verjamem, da se najde neka oseba s katero si na določeni točki v življenju ustrezata, ampak slej kot prej pride do točke, ko you just grow apart.
to se mi zdijo neki ideali h katerim vsi stremimo, so pa dokaj nerealni, in smo zaradi tega posledično nesrečni, in vseskozi v iskanju nečesa boljšega..

ponavljam
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Okt. 2018 12:24

Verjamem, itak - nekateri so jo ze nasli, nekateri jih imajo vec, nekateri je nikoli ne bodo.. stvar posameznika. Poznam nekaj starejsih parov, pri katerih si vedno vsi mislimo: fak, ta dva sta se pa res nasla :) tako da mi je ze to dokaz, da so dolocene 'duse', ki so se 100% nasle. Moras pa seveda imeti to sreco.

Si kdaj kaj prodal/a na bolhi? Kaj?
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 10. Okt. 2018 12:51

Pred par leti kletko.
To je pa to. Hkrati je bila ta kletka tudi moj edini nakup preko bolhe ever :D

Kupuješ rabljene stvari?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 10. Okt. 2018 13:01

Ja, kar dosti. Mi je super, ce lahko prisparam in dobim prakticno isto kot v trgovini..tako da pohistvo, telefone, zvocnike (etc) najdem rabljeno. Ne bi pa kakih cunj kupovala preko bolhe.

Ponavljam
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 10. Okt. 2018 13:05

Jap, tričetrt stanovanja je opremljenega s second-hand pohištvom. Se da super deale dobiti od expatov, ki zapuščajo delovno mesto in posledično državo. Moj je recimo komplet pohištvo (2 spalnici, jedilnica, dnevna soba, razne kuhinjske zadeve) odkupil za drobiž, ko so se v prejšnji firmi odločili odpovedat stanovanje, ki so ga imeli v najemu za tujega managerja.

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 10. Okt. 2018 16:25

Ja, vsake toliko časa, če najdem kaj kar je skoraj novo in je cenovno dober deal.
V bistvu sem dosti več stvari prodala do sedaj. Mi je pa mal creepy, ko dobim potem prošnje za prijateljstvo na fb od kakšnih kupcev.

Nosiš seksi spodnje perilo (mesh, čipke) vsak dan ali samo "za v posteljo" - sicer pa "grandma" gate :D? In ali se tvoje spodnje perilo razlikuje glede na to ali si v zvezi ali samska?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 10. Okt. 2018 18:29

Am.. ne definitivno ne nosim vsak dan neko sexy spodnje perilo. Tudi za v posteljo sem imela verjetno največkrat neko bolj navadno. Verjetno bol uno na začetku zveze bolj pogledaš kaj imaš oblečeno, ko veš, da se bosta dobila in to.. Se ne razlikuje glede na to ali sem v zvezi ali samska. Grandma gate.. ne vem, trenutno mam ene navadne, klasične črne spodnjice. :D

Ponavljam
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 10. Okt. 2018 23:07

Ohh jaz obožujem lepo perilo :) Že od nekdaj, ne glede na zvezo ali samskost in tudi redno kupujem kakšne elegantne/seksi kose (samo ne poceni sintetike). Grandma gate so na sporedu samo "se ve kdaj" :D

Kaj posebnega počneš za noč čarovnic ali gre mimo tebe?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 11. Okt. 2018 7:25

Tudi jaz obozujem lepo perilo. Samo za vsak dan se mi pa zdi prvo kot prvo drago, ce imas neke kompletke pa tako skoz, drugo pa so obicajno taki materiali kot je cipka, prosojno blago obicajno iz umetnih materjalov in mi je boljsi filing nosit bombaz za vsakodnevne priloznosti..

Za letos se ne vem kaj bom, klasika je bla ida se je slo kam ven zurat najveckrat, pa se malo uizi nasemit/ porisat

Ponavljam
MayaKay
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a MayaKay » 11. Okt. 2018 12:51

Ponavadi se ne našemim za noč čarovnic, bolj za pusta potem februarja. Se pa lih pogovarjamo s frendi, če se mogoče letos našemimo tudi za noč čarovnic.

Ponavljam.
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 11. Okt. 2018 13:54

Nič v bistvu, so mi pa bile vedno všeč izrezljane buče s svečkami.

ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 11. Okt. 2018 14:06

Lani sva bila nekaj iz Stranger things, se res potrudila za kostum.. in bila edina namaskirana v celem mestu :cry: (s tem da sva bila takrat na irskem in je to kar velika stvar.. so celo otroci hodili 'trick or treat-at', se mi je zdelo lustno :) ) Letos ne vem ce bom kaj, bom videla dan prej.

kaj si nazadnje spekla?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov