Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Maj. 2018 15:37

Nisem nikoli nic namerno delala na sebi. Ko sem se trenirala sem pac delala da sem tam bila cim boljsa.. Zdaj pa to, da se potrudim bolj zdravo jest in vec telovadit/ jogirat in bit zdrava fizicno in psihicno..

Ti?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Maj. 2018 10:34

V bistvu sva se tam 2 leti nazaj oba z možem odločila, da začneva z branjem literature na temo odnosov, našla sva vzorce iz preteklosti in jih ozavestila, ter potem začela delati na tem.
Mene je recimo večkrat vleklo na stran, da moram za vse poskrbeti sama, da moram biti tista "močna", ki ji nihče nič ne more. Zdaj je to drugače, znam delati v timu, zrcaliti čustva ljudi okrog sebe in ne popi*dim več isto minuto-kar je daleč od tega, da sem tiha miška,samo ne počim takoj. Obenem se znam umakniti iz toksičnega okolja ter od konfliktov z ljudmi, ki ne sprejemajo drugih mnenj v stilu povem v stavku, dveh in je to to,se več ne kregam toliko.
Se pa učim iz dneva v dan. Posebej odkar imam otroka, mi je to še toliko bolj pomembno, da se znam umiriti, biti potrpežljiva in topla tudi ko je to težje. Grem v glavnem v smer,kamor želim iti.

Koliko časa posvetiš svojim prijateljem, svoji družbi?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Maj. 2018 12:08

Najmanj 2x na teden se srečam z nekom iz bližnje družbe, to pomeni nekaj ur, 1x na teden se pa dobim z nekom ki ga vidim recimo 1x na dva meseca, tako da potem vsak pride na vrsto recimo enkrat na 3 mesece, medtem ko bližnji skoraj vsak teden.

Čedalje manj klepetem preko sporočil, in raje opravim kratke klice. Nekako tu bi rad da vsak dan pokličem za 5 minut vsaj dva človeka, ker mi je bolj osebno, nisem še tam, ampak na potovanju bom raje klical ljudi.

------------------------------

Ti je nelagodno ob kateri živali?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Maj. 2018 12:11

Ob mravljah

ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Maj. 2018 13:10

Ja, vsem, ki nimajo stririh nog in niso hisni ljubljenccki. Vsi crvi, hrosci in podobno so mi nagnusni. Kace mi tudi niso, sem jih ze par vidla letos. In pa kasnih vecjih potencialno nevarnih tudi.. also misi, podgane mi niso.. moceradi tud ne, sem sla enkrat tect kmalu po dezju in sem skor pristala na enem.

Kater sladoled si nazadnje jedel/a?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 29. Maj. 2018 17:09

Uff je bil mešanica 4 okusov. Cheesecake, črna čokolada, grški jogurt pa še en okus, ne vem več kater.

Kater kompliment glede svojega videza najpogosteje slišiš? :mrgreen:
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Maj. 2018 17:56

Ojej nevem, zadnji je bil, da lepo disim in ce je to kak parfum al moj naravni vonj (oz najprej je bilo vprasanje kater parfum imam). Ma dejansko nism vedla al si je to kar nekaj zmislu al je mislu resno, ker js sm v unem momentu vohala cevape s sosednjega lokala, kar sm se komentirala zravn :D Cene pa kaj vem.. vem da eno obdobje ko sem bila malo bolj suha mi je ful tipov s katerimi sem bila govorilo, da imam dobro rit. Tip mi je pa tud non stop daju neke komplimente, dost take seksisticne, npr da se mu zdim dobra kombinacija riti, josk in frisa. Sam to je blo tko malo na pol zajebancija.. :D

Ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 29. Maj. 2018 21:44

Hm...da imam lepe oči. Goste lase. Drugače pa sem v predporočnem :D obdobju prevečkrat slišala kaj o dekolteju oz velikosti le-tega.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Maj. 2018 22:16

Zadnjic me je nekdo vprasal, ce imam lastne lase :lol: je bil navdusen, ceprav moji lasje res niso v najboljsem stanju.

Drugace pa klasika, oci/nasmeh/obline (ceprav se vedno ne vem, a je 'baba in pol' kompliment ali bolj ne :D)

Imas kaksno bolezen/simptom modernega cloveka?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 29. Maj. 2018 23:07

Nimam.

Katere tvoje karakterne lastnosti ljudje okoli tebe po navadi opazijo in pohvalijo?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 29. Maj. 2018 23:16

saarijarvi napisal/-a:Drugace pa klasika, oci/nasmeh/obline (ceprav se vedno ne vem, a je 'baba in pol' kompliment ali bolj ne :D)

Jap je, to je moj največji kompliment. Če jaz eni rečem da je res oreng baba, uh, to je v moji glavi skoraj tako romantično kot tole.

Slika

Pep talk sposobnosti, humor, sposobnost da se vpičim v nekaj

---------------

pr teb?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 29. Maj. 2018 23:31

Mene pa besedna zveza “baba in pol” spomni na potrebne 50+ moške, ki se slinijo ob umetnih joških kake Špele Grošelj in podobnih sln. estradnic. :lol: ugl. mi zveni primitivno in nekak še nisem slišala, da bi to besedno zvezo uporabil moški, ki bi me pritegnil. Razen če jo uporabljajo vsi, ampak zgolj ko so okoli samo moški. :D

Kar se tiče karakternih lastnosti največkrat to, da poskrbim za živahnost v družbi, smeh pa da sem odgovorna, znam prisluhnit, svetovat, pomagat.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 29. Maj. 2018 23:35

^ haha sej zato, tudi meni ima vcasih malo smesen prizvok, ampak ce je misljeno dobro potem super :lol: :cool:

Da sem ekstremno prijazna/vljudna, humor, zrel pogled na stvari

Si kdaj porabil/a vec ur na nekaj, pa potem vse izgubil/a? Kaj se je zgodilo?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 30. Maj. 2018 0:15

Iskreno, če mi je ženska res všeč, in vem da se lahko nanjo zanesem, plus ima obline in podobno, klic mojemu prijatelju nekako izgleda takole:

Ej piz*a, veš kako oreng babo sem srečal, prov tist faaaaaaaaaaaaak.

:lach:

To je moj ekvivalent: Dragi prijatelj, ne moreš verjeti kakšno pripadnico nasprotnega spola sem srečal danes. Ženska me je presunila s svojo lepoto, inteligenco in po pogovoru sem spoznal da je zelo močna ženska kar kot veš mi je zelo všeč in pomembno.

--------------------------------

Nazadnje sem zbrisal en Word dokument ki sem ga pisal nekaj ur, porabil sem 2 uri da sem pogruntal kako na Macu povrniti iz diska zbrisane stvari.

Fun times.

Plani za poletje?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 30. Maj. 2018 7:00

Vietnam čez 11 dni, mal bazena vmes, kak vikend Yoga Retreat, avgusta pa domov al pa kamorkoli, kar ni Banglades.

Si "poletje" splaniraš ful vnaprej, al je vse bolj sproti improvizacija?

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov