Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nazadnje sva pogledala The terror, kar kul (sploh, ker je deloma po resnicni zgodbi)
ponavljam
ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
The Night Manager <3 sicer je zunaj samo ena sezona (naj bi prišla letos ven druga), ampak so vsaj epizode kar dolge, čeprav jih ni veliko.
Kakšni ljudje te takoj spravijo ob živce?
Kakšni ljudje te takoj spravijo ob živce?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Arogantnezi, taki ki se nad vsem pritozujejo (aka vsak hrvat na irskem lol), folk ki te sploh ne poslusa in ne pusti do besede, preglasni ljudje
ponavljam
ponavljam
-
Cryselle - Kofetarica
-taki, ki gonijo svoje, tudi ko je že povsem očitno, da so se zmotili, ampak zaradi ega ne bodo priznali
-ki nasploh ne znajo komunicirat, se derejo za vsako malenkost, niso sposobni konstruktivne debate
-tudi preglasni, sploh v kakem lokalu/gostilni (pa se sploh ne slišijo največkrat)
-taki sanjači, da ko nekaj razlagaš so ves čas v svojem svetu in ti potem 3x rečejo, če lahko ponoviš
-tisti ki se ne zanimajo za nič kar jim sogovornik govori in samo kimajo “aha, ok, ja”. (Povezano že s predzadnjo točko)
S kakšnimi ljudmi se po navadi najbolj ujameš? (tko karakterno in po načinu življenja)
-ki nasploh ne znajo komunicirat, se derejo za vsako malenkost, niso sposobni konstruktivne debate
-tudi preglasni, sploh v kakem lokalu/gostilni (pa se sploh ne slišijo največkrat)
-taki sanjači, da ko nekaj razlagaš so ves čas v svojem svetu in ti potem 3x rečejo, če lahko ponoviš
-tisti ki se ne zanimajo za nič kar jim sogovornik govori in samo kimajo “aha, ok, ja”. (Povezano že s predzadnjo točko)
S kakšnimi ljudmi se po navadi najbolj ujameš? (tko karakterno in po načinu življenja)
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
- Ananhas
- Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 1. 2013
Nezanesljivi (torej taki na katere se ne da za nič zanest, se ne držijo dogovojenega, vedno ampak vedno znova pozabljajo prinest kaj dogovorjenega, zamujajo....) pikasta postanem.
Edit: me je Cryselle prehitela
S kakšnimi ljudmi se takoj ujameš?
Edit: me je Cryselle prehitela
S kakšnimi ljudmi se takoj ujameš?
-
Cryselle - Kofetarica
Haha, a kr isto vprašanje sva dali?
Drugače pa...živahnimi, energičnimi, ki dajo življenje od sebe...radi govorijo, izražajo mnenje, jih ni strah povedat, kaj si mislijo, se ne prilizujejo drugim, so to kar so. So mal nagajivi, se znajo nasmejat šalam.
Ponavljam
Drugače pa...živahnimi, energičnimi, ki dajo življenje od sebe...radi govorijo, izražajo mnenje, jih ni strah povedat, kaj si mislijo, se ne prilizujejo drugim, so to kar so. So mal nagajivi, se znajo nasmejat šalam.
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ne vem, res, imam zelo veliko različnih ljudi ob sebi, z različnimi vrednotami, življensko energijo...je pa vsem enaka lastnost, za vsakogar lahko trdim da je močna oseba. Ne prenesem šibkosti karakterja, ne prenesem lomlenja besede, in imam radar za ljudi za katere vem da so malo bolj grobi, ampak vem da imajo hrbtenico.
Daj mi grob karakter ki ima ostrino in meje, ampak da vem pri čem sem.
-------------------
Cel lajf boš poslušala eno pesem za alarm, kaj izbereš?
Daj mi grob karakter ki ima ostrino in meje, ampak da vem pri čem sem.
-------------------
Cel lajf boš poslušala eno pesem za alarm, kaj izbereš?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- banananjammm
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 3. 2017
Popotovanje večne optimistke
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Lovljenje neulovljivega
-------------------------
Kateri okus Ben & Jerrysa ti je najljubši?
-------------------------
Kateri okus Ben & Jerrysa ti je najljubši?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov