Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
V ozji nobenega, oz rabijo samo ob branju kdaj starsi zdaj v bolj starejsih letih, ko so bili mlajsi ni mel noben.
Glede outfitov, js nimam enega najljubsega, mi jih je vec tam tam.. mogoce mam bolj od poletnih kasno oblekco, kar zdej se ne nosim..
Ponavljam.
Glede outfitov, js nimam enega najljubsega, mi jih je vec tam tam.. mogoce mam bolj od poletnih kasno oblekco, kar zdej se ne nosim..
Ponavljam.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
4/5
------------------
Kateri predmet ti je bil najljubši v OŠ, in je ljubezen do njega kdaj minila?
------------------
Kateri predmet ti je bil najljubši v OŠ, in je ljubezen do njega kdaj minila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
V OS sem bila piflarka, vse mi je blo fajn.
Najbolj pa po moje knjizevnost pri slovenscini (slovnicni del mi je postal bolj zanimiv v gimnaziji), geografija in anglescina. Matematika mi je bila tudi kolikortoliko vsec, ker mi je se sla takrat.
Matematika me je minila, ker mi v gimnaziji ni sla, ostalo mi je se zdaj zanimivo. Je bil pa moj najljubsi predmet v gimnaziji psihologija.
Najmanj: fizika, sportna vzgoja ugh, smo imeli prasico za uciteljico sportne. Se opravicujem za izraz, ampak je bila res.
Ponavljam najljubsi in najmanj ljubsi (haha slovenscina, a?) predmet v OS?
Najbolj pa po moje knjizevnost pri slovenscini (slovnicni del mi je postal bolj zanimiv v gimnaziji), geografija in anglescina. Matematika mi je bila tudi kolikortoliko vsec, ker mi je se sla takrat.
Matematika me je minila, ker mi v gimnaziji ni sla, ostalo mi je se zdaj zanimivo. Je bil pa moj najljubsi predmet v gimnaziji psihologija.
Najmanj: fizika, sportna vzgoja ugh, smo imeli prasico za uciteljico sportne. Se opravicujem za izraz, ampak je bila res.
Ponavljam najljubsi in najmanj ljubsi (haha slovenscina, a?) predmet v OS?
-
hayley - Cosmopsiho
Najljubše sem že napisala, najmanj, slovenščina in zgodovina, mi je ratala pa slovenščina, sploh književnost, ful bolj zanimiva v srednji, ker so bile teme/ dela (svetovna književnost) bolj zanimive in boljši profesorji. Zgodovina mi nikoli ni bila preveč všeč, daleč najbolj mi je bil zanimiv 4. letnik v srednji, 20. stoletje, se mi je kar ocena dvignila tisto leto, vse pred tem pa bolj ne. V gimnaziji so mi bili ful zanimivi tudi filozofija in psihologija, sociologija (čeprav sociologijo smo mi meli malo po svoje k je bil nek ful uizi profesor). Na začetku gim sem mislila, da bom šla na maturi delat fiziko in filozofijo. Samo me je potem filozofija minila, ko sem ugotovila, da je treba esej pisat in sem preveč anti za pisanje..
Ponavljam
Ponavljam
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Lol jaz se sploh ne spomnim, ce smo imeli sociologijo v srednji (Sarissima)?
V osnovni likovni, ker me je trsica dosktikrat pohvalila pred razredom in se mi je zdelo fajn. Pa anglescina.
V srednji mi je bila pomoje tudi anglescina najmanj mucna. Skozi naravoslovne sem se komaj prebila, psihologija mi je bla krneki.
Do kdaj ponavadi spis?
V osnovni likovni, ker me je trsica dosktikrat pohvalila pred razredom in se mi je zdelo fajn. Pa anglescina.
V srednji mi je bila pomoje tudi anglescina najmanj mucna. Skozi naravoslovne sem se komaj prebila, psihologija mi je bla krneki.
Do kdaj ponavadi spis?
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Do sedmih, osmih.
(In ja, smo imeli sociologijo, ampak jo je učil en relativno mlad ampak po duši star krompir od ženske).
Spremljaš trenutno predvolilno dogajanje?
(In ja, smo imeli sociologijo, ampak jo je učil en relativno mlad ampak po duši star krompir od ženske).
Spremljaš trenutno predvolilno dogajanje?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kaj, a bojo kake volitve?
Ponavljam, da zvem kaj mogoce
Ponavljam, da zvem kaj mogoce
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A nas je ucila una od psihologije? Vse to mi je blurr..
Se kar, ni da se grozno poglabljam ampak priblizno vem, kam koga uvrstit. Si preberem, kar mi pac pade pred oci. Revolucije ne bo nardil noben, je pa zalostno videt, kako radikalno postaja javno mnenje.. In tudi to, kako tesno je politika v 2018 se povezana z vero (krscanski demokrati, sls, sds, razni primci, kanglerji.. prakticno polovica?). Smo se zelo nazaj, kar se tice dolocenij zadev.
Ta isti tip bo danes imel posvete v Drzavnem svetu (o preprecitvi izumiranja slovenskega naroda).
Sem pa ze pridno oddala glasovnico
Ponavljam
Se kar, ni da se grozno poglabljam ampak priblizno vem, kam koga uvrstit. Si preberem, kar mi pac pade pred oci. Revolucije ne bo nardil noben, je pa zalostno videt, kako radikalno postaja javno mnenje.. In tudi to, kako tesno je politika v 2018 se povezana z vero (krscanski demokrati, sls, sds, razni primci, kanglerji.. prakticno polovica?). Smo se zelo nazaj, kar se tice dolocenij zadev.
Ta isti tip bo danes imel posvete v Drzavnem svetu (o preprecitvi izumiranja slovenskega naroda).
Sem pa ze pridno oddala glasovnico
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Z kolegom občasno skupaj gledava soočenja, sam dnevno berem siol.net, nova24 in Reporter sta mi zabavna.
Dejstvo je da Slovenija obupano potrebuje neko zmerno desno-sredinsko opcijo, ker bodimo iskreni, Slovenci smo zelo konzervativen narod, in levica zmaguje zaradi extremno nesposobne desnice. V trenutku ko se bo pojavil nov mesija na desni je levica v Sloveniji fucked.
Tele volitve so mi misterij, je pa dejstvo da karkoli bo ven prišlo iz tega bo zelo nepovezano in slabo...zmagal bo SDS, samo ne bo mogel sestaviti vlade, ker se Janša ne pomakne v vlogo njegovega Voldemorta Kučana in vleče niti iz ozadja.
Folk ga ima poln k***c, ima več sovražnikov kot zaveznikov, sicer njegova stranka dobiva konstatni delež zaradi njega, ampak nič ne napreduje.
Levica je pa društvo jokajočih fantkov, en bolj joka od drugega in išče oporo na ramici od drugega, sam da ne bo un zlobn fant od Janeza zmagal, ko vidim Meseca se mi začnejo možgani radikalizirati v ultra desnico in začnem klicati k orožju, obenem si grem preveriti raven estrogena...ker take ko on nabija o nekem multikulti dreamlandu, začnem dajati za mašo. Problem levice je da so vsi preveč v comfort zonu, vse je zelo medlo, status quo, da ja ne bomo tvegali in se preveč izpostavljali , mamo ta šihte in je škoda zajebat.
Imamo dva extrema, imamo neko društvo kvazi Orbanov, na drugi strani pa društvo Jokajočih fantov ki mi tumijo neke ideje o super socialni liberalni multikulturni deželi pod soncem. Resnica je nekje v sredini, in upam da nekoč pride ven.
Smo pa fucked v vsakemu primeru.
-----------------------------
Kaj ti trenutno povzroča največ stresa?
Dejstvo je da Slovenija obupano potrebuje neko zmerno desno-sredinsko opcijo, ker bodimo iskreni, Slovenci smo zelo konzervativen narod, in levica zmaguje zaradi extremno nesposobne desnice. V trenutku ko se bo pojavil nov mesija na desni je levica v Sloveniji fucked.
Tele volitve so mi misterij, je pa dejstvo da karkoli bo ven prišlo iz tega bo zelo nepovezano in slabo...zmagal bo SDS, samo ne bo mogel sestaviti vlade, ker se Janša ne pomakne v vlogo njegovega Voldemorta Kučana in vleče niti iz ozadja.
Folk ga ima poln k***c, ima več sovražnikov kot zaveznikov, sicer njegova stranka dobiva konstatni delež zaradi njega, ampak nič ne napreduje.
Levica je pa društvo jokajočih fantkov, en bolj joka od drugega in išče oporo na ramici od drugega, sam da ne bo un zlobn fant od Janeza zmagal, ko vidim Meseca se mi začnejo možgani radikalizirati v ultra desnico in začnem klicati k orožju, obenem si grem preveriti raven estrogena...ker take ko on nabija o nekem multikulti dreamlandu, začnem dajati za mašo. Problem levice je da so vsi preveč v comfort zonu, vse je zelo medlo, status quo, da ja ne bomo tvegali in se preveč izpostavljali , mamo ta šihte in je škoda zajebat.
Imamo dva extrema, imamo neko društvo kvazi Orbanov, na drugi strani pa društvo Jokajočih fantov ki mi tumijo neke ideje o super socialni liberalni multikulturni deželi pod soncem. Resnica je nekje v sredini, in upam da nekoč pride ven.
Smo pa fucked v vsakemu primeru.
-----------------------------
Kaj ti trenutno povzroča največ stresa?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
hayley - Cosmopsiho
O fak saarijarvi prej mi sploh ni pokazalo te slike. Fucked up. Kdo je dejansko to spisal oz kam spada?
Ma kaj kak sds, kaj sanjas, kaj to so kasne napovedi/ ankete take al kaj? Ne spremljam nic tega..
Bolj s faxom povezane stvari..
Ponavljam
Ma kaj kak sds, kaj sanjas, kaj to so kasne napovedi/ ankete take al kaj? Ne spremljam nic tega..
Bolj s faxom povezane stvari..
Ponavljam
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Vprašanje ali bo zbolela še druga podgana ali ne. Ostalo je vse ful umirjeno in sem zadovoljna
Priporoči mi serijo! Kako manj mainstream, če se da
Priporoči mi serijo! Kako manj mainstream, če se da
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov