Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Letos je dopust se pod vprasajem, ker bom najbrz vecino poletja porabila na iskanje stanovanja. Ce se nasmehne sreca, bom sla lahko kaj domov.
Toplice, yay or nay?
Toplice, yay or nay?
- linamalina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2017
Pozimi pašejo ja, poleti pa raje morje
Ponavljam.
Ponavljam.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hrckov, zajckov, vse kar je bolj po kletkah.. Saj so lustni ampak na dolgi rok mnjeh
se kaksne zivali bojis?
se kaksne zivali bojis?
-
Cryselle - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 8. 2015
Od teh, ki jih najdemo pri nas imam nepojasnjeno fobijo pred krastačami. Vbistvu ne vem, če sem že kakšno zares videla v živo, ampak so mi res ene izmed najgrših živali na svetu in že ob misli na njih dobim kurjo polt. Res upam, da jih nikol ne vidim v živo, ker me že ob sliki sili na bruhanje. vbistvu nasploh žabe so mi ogabne.
Potem manjš fobijo imam tudi pred sršeni. Me tudi ni še pičil, ne vem sploh, če sem alergična na pik, ampak mi je res grozno za videt tisto ogromno žuželko, kako brenči po zraku. sem šla za foro zadnjič mal guglat, če je moj strah sploh utemeljen, in v bistvu ni, ker je njihov pik baje manj strupen od osjega in naj bi bili tudi manj agresivni (če si alergičen je druga pesem.)
Kakšna hrana, ki jo imaš na wish listi za probat?
Potem manjš fobijo imam tudi pred sršeni. Me tudi ni še pičil, ne vem sploh, če sem alergična na pik, ampak mi je res grozno za videt tisto ogromno žuželko, kako brenči po zraku. sem šla za foro zadnjič mal guglat, če je moj strah sploh utemeljen, in v bistvu ni, ker je njihov pik baje manj strupen od osjega in naj bi bili tudi manj agresivni (če si alergičen je druga pesem.)
Kakšna hrana, ki jo imaš na wish listi za probat?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Na jastoga sem tudi jaz potem pomislila, samo mi niti ne deluje tko dober, se mi zdi da so škampi boljši. Aja pa školje une ta večje, okrogle - ne vem imena. Ker ponavadi jem bolj une tačip. To pa res bi, pa še kakšne različne školjke, ker so mi ful dobre. Škoda, ker baje jih je dosti 'onesnaženih', če niso iz res čistega morja..
Kaj je bla kakšna hrana, pijača, ki si jo na zadnje prvič jedla in ocena?
Kaj je bla kakšna hrana, pijača, ki si jo na zadnje prvič jedla in ocena?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov