Vprašaj me... #46

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 21:28

Hayley. Se mi zdi taka nekomplikatorka. :)

Misel iz zadnje knjige, ki si jo prebral/a in ti ne gre iz glave? Če ne iz zadnje pa pač iz ene, katere se spomniš.
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Apr. 2018 21:43

Slika

skeniral

tvoja?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Apr. 2018 21:54

Zal sem eden tistih mungotov, ki ne beremo veliko knjig.

Ti je ze kdo 'zlomil srce'?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 24. Apr. 2018 21:57

Kje začnem?

:lach:

tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 21:57

Polno jih je v tej knjigi, ki jo zdaj berem...bom napisala enega iz strani, kjer sm ostala. Bo mal polomljeno, ker bom prevedla iz nemščine in se mi ne da delat perfekt prevoda. :D

Ni popolnih odgovorov na svet v preobratu/na prelomu. Zatorej moramo vedno ostati iskalci. Učinkovita pot, da bo to iskanje trajnostno, pa naj si bo v privatnem ali poklicnem življenju, je, ko si redno postavljamo vprašanje: Kako lahko storim nekaj, kar nisem ŠE NIKOLI?

Ups, spet novo vprašanje.

Bi rekla, da ne. Gledam na ljubezen (preveč) racionalno in zaenkrat mi je to prineslo dokaj ok izkušnje. Ampak verjetno me tudi to še čaka, tako da ne bom preveč pametna, kako sem nezlomljiva. :)

Ponavljam
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Apr. 2018 21:57

O hvala cryselle. :)
No js sm se pa že lih lotila odgovarjat in sem hotela napisat, da bi šla z večimi, ampak, če bi mogla prav eno zbrat bi mogoče bla Pačuli. :D

Nisem lih brala knjig zadnji čas. Sem pa prebrala tole in mi je blo všeč.
Slika

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Apr. 2018 22:03

Uf zdaj ko gledam za nazaj, se mi zdi, da je blo bolj vse brezveze in da prav resničnega pomena 'zlomil srce' nisem doživela. Ampak, ko se je dogajalo, je bilo pa vse zelo živo in kot da je konec sveta. Z zadnjim tipom sva parkrat imela prepir in kao prekinila enkrat sredi zveze in takrat mi je blo ful bolj hudo, kot kasneje ko sva zares nehala. Imam od enga takega trenutka še zdaj brazgotino, staro kakšno leto. Ful neumno blo to, vem.

Ponavljam
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Apr. 2018 22:08

Ja, tudi sama sem veckrat mislila, da mi ga je kdo 'zlomil', dokler mi ga nekdo ni prav zares. Takrat se ti vse od prej zdi macji kakec.

ponavljam, nimam inspiracije
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 22:13

Ne, nobeden še zares.

Novo vprašanje.

Povej eno svojo karakterno lastnost IN eno navado, za katero misliš, da bi ob živce spravljala/oz je že spravljala tvoje partnerje?
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 24. Apr. 2018 22:19

Na zivce mu gre, da moram imet vcasih vse 'takoj' porihtano in potem tezim, dokler ni tako, kot mora biti. (Ampak to moti njega, sama tega ne bi spreminjala :D ). Od navad pa to, da sem z laptopom na postelji brez podlage. Ups.

ponavljam
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Apr. 2018 22:29

Lastnost bo verjetno to, da prehitro vzkipim (zanimivo, do otrok imam huhuhu prag tolerance), navada pa, da ga včasih ne "slišim", ko sem na telefonu in imam svojih 5 minut.

Ponavljam.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 22:45

Lastnost pomoje ta, da ko se enkrat vržem v eno stvar jo raziskujem v detajle, si zamislim vse možne scenarije, da grem že sama sebi na živce. Mogoč mam kej žilice za detektiva, who knows. Samo detektivk pa nikol nisem marala brat. ;D

Navada mogoče ta, da vedno pišem po papirjih, ki jih dobim pod roke. Delam neke čačke al pa trgam tist notranji ovoj pri tabletih stran. Na kratko povedano: delam nepotrebne odpadke. :lol:

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 24. Apr. 2018 22:46

Si predstavljam, kako bi iz zajebancije potegnil ven kako stvar iz sexa, česa je bilo kao premalo alpa da bi mogla bit v stanovanu skos brez oblek al kej podobnega :lach:

Da se kdaj v kakšnem obdobju nisva dovolj videla, samo je bil tudi on neprilagodljiv in nerazumljiv glede tega (vsaj kar sem iz primerov prijateljic slišala) ni bil top prioriteta čez čas, ampak tudi kakšne druge obveznosti, cilji..egoistična?
Navade.. če sem ga imela 'na urniku' in sem morala nekam it čez 2,3 ure, enkrat je blo ful slabo, ker sem jedla nutelo s prstom :oops: pač ne vem sej je bla bolj pri koncu. :D

ok neki novega.. kaj ti je blo najbolj všeč pri zdajšnem / bivšem partnerju?
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Cryselle » 24. Apr. 2018 23:45

Njegov humor. Res je bil zabaven, hitro se je tudi zarad tega vklopil v vsako družbo itd. Nisem do sedaj še spoznala nobenega tipa s pol tolk fajn humorjem, damn. :P

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 25. Apr. 2018 7:19

Da so mu bile všeč stvari pri meni, ki meni sami niso in za katere si, ko sem bila mlajša, nisem predstavljala, da bodo kadarkoli komu všeč, oz. da bom kadarkoli komu všeč res čisto taka kot sem. In to, da je zelo samosvoj in mu dol visi kaj si kdo misli, kaj se pričakuje,da izpade kul v družbi in da je res zelo samozavesten, ne narejeno, ampak tako pri sebi, ne na tisti način, da je takoj vidno navzven. In taka močna direktnost in iskrenost.

Ponavljam

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov