Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Odvisno.. Obstaja nek profil ljudi, s katerimi se ujamem in ce ze na zacetku vidim, da tu ni prihodnosti, se mi ne da vlagati energije v tak odnos. Primer: cimri so sicer cisto fajn ampak nimamo nic skupnega, zato mi ni do nekega kofetkanja v kuhinji in se posledicno s fantom drziva bolj zase. Se zelo rada druzim, ampak z ljudmi, ki mi pasejo. Se pa kar dobro odrezem, ko se moram (razgovori, sestanki, dejti ( ), itd).
Koncert, ki si ga zelis obiskati?
Koncert, ki si ga zelis obiskati?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm ... Paramore še vedno (tudi že leta! ), enkrt že dolgo časa nazaj sm hotla it, ko je bil še celoten band, še z Joshom, ker so bili v bližini v Italiji, samo mislim da je bilo lih med maturo enkrat,..
Pol pa še recimo Pearl Jam, Depeche mode, 21 pilots (za njih mislim d s bli že večkrt v bližini, ma nisem še šla, bivši tip bil in pravil da je blo kul), Red hot chilli peppers..
Od naših mi je pa od Gramatika bil vedno top koncert in bi šla kadarkoli še enkrat.
Joj se spomnem k sm js nekaj let nazaj prvič odkrila cheta in fluma , ko sem še hip hop plesala ker smo meli nek njihov komad (mogoče samo od fluma) in sm jih tud en čas ful poslušala..
* To ime Chet Faker je najbrž neka inspiracija od Chet Bakerja
Pol pa še recimo Pearl Jam, Depeche mode, 21 pilots (za njih mislim d s bli že večkrt v bližini, ma nisem še šla, bivši tip bil in pravil da je blo kul), Red hot chilli peppers..
Od naših mi je pa od Gramatika bil vedno top koncert in bi šla kadarkoli še enkrat.
Joj se spomnem k sm js nekaj let nazaj prvič odkrila cheta in fluma , ko sem še hip hop plesala ker smo meli nek njihov komad (mogoče samo od fluma) in sm jih tud en čas ful poslušala..
* To ime Chet Faker je najbrž neka inspiracija od Chet Bakerja
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Empire of the sun
sem jih videla na szigetu. kr kul.
jp, je prevzel od bakerja ime, sicer pa zdj deluje pod svojim imenom, nick murphy
sam za mene je še vedno faker kr mi je seksi rečt FAKER
zihr je bil komad drop the game edn mojih najljubših
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
hayley - Cosmopsiho
Mislim da je bil Holding on (mogoče mal zremiksan ta komad) pa na No diggity - Chet faker so tud ble ene koreografije.. Drob the game je mogoče malo prepočasen. Trener je bil ful ponosen nase, ker je kao znal izbirat pesmi, ki so pol prišle čez pol leta ali eno leto na radio.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Kul, a lahko še jaz debatiram v temi: VPRAŠAJ ME?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Led Zeppelin napisal/-a:Kul, a lahko še jaz debatiram v temi: VPRAŠAJ ME?
Pa sj a je res važno, če gre folk malo off-topic, itak nas je samo 5 na tem forumu
bom jaz odgovorila naprej Jaz si že veliko let strašno želim na koncer Breaking Benjamin, ki pa jih praktično nikoli ni v Evropi, ker se njihov lead singer boji letenja.
Drugi, ki si ga pa v zadnjem letu brezsramno želim slišati, je pa Ed Sheeran
Kdo je trenutno tvoja najljubša oseba v življenju in zakaj?
-
hayley - Cosmopsiho
Firestorm napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Kul, a lahko še jaz debatiram v temi: VPRAŠAJ ME?
Pa sj a je res važno, če gre folk malo off-topic, itak nas je samo 5 na tem forumu
Meni se zdi čist logično, da ti je otrok, če ga imaš, najljuši, verjetno vsem mamam ali večini je..
Meni sta starša, ker sta mi najbližja družina.
Ponavljam
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Trenutno so moji prijatelji, nasplošno družina, sam trenutno je tako.
------------------------------------
Top trije guilty pleasure pesmi?
------------------------------------
Top trije guilty pleasure pesmi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
^ Lih zadnjic so jih vrteli v enem klubu in se je cel plac cisto znorel na to pesem
ponavljam
p.s.: trije
-
hayley - Cosmopsiho
Uf ne vem se mi zlo pogosto menjujejo komadi, ki se jih preposlušam, potem pa grem naprej na druge in jih pozabim, trenutno nimam nobenih posebnih guilty pleasure
Recimo, da sm v zadnjem času kdaj poslušala te, ma niti niso tolk 'guilty, ma ne vem druzga..
Si kdaj dobil/a job/e na določenem mestu po vezah al da je kdo dodatno malo pripomogel s kakšno besedo..?
Recimo, da sm v zadnjem času kdaj poslušala te, ma niti niso tolk 'guilty, ma ne vem druzga..
Si kdaj dobil/a job/e na določenem mestu po vezah al da je kdo dodatno malo pripomogel s kakšno besedo..?
-
Hm, prav siht samo enkrat (kolega je nehal in sem jaz prevzela). Pri sedanjih projektih pa ze.
ponavljam
ponavljam
- Firestorm
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 4. 2016
Do sedaj nobene stvari še nisem dobila po vezah, ampak bolj zato, ker sem jih na intervjujih uspela prepričati.
ampak se jih iskreno povedano ne bi branila, ker s tem, kar bi trenutno rada počela, drugače kot po vezah praktično ni šans, da prideš zraven (če si na pravem kraju ob pravem času, se tudi sem in tja kaj najde, upam, da se bo tudi zame slej ko prej).
Kaj je tista stvar, ki te pri tvojem partnerju/partnerki najbolj moti (oz. kdor je samski, kaj vas je motilo pri prejšnjih partnerjih)?
ampak se jih iskreno povedano ne bi branila, ker s tem, kar bi trenutno rada počela, drugače kot po vezah praktično ni šans, da prideš zraven (če si na pravem kraju ob pravem času, se tudi sem in tja kaj najde, upam, da se bo tudi zame slej ko prej).
Kaj je tista stvar, ki te pri tvojem partnerju/partnerki najbolj moti (oz. kdor je samski, kaj vas je motilo pri prejšnjih partnerjih)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov