Vprašaj me... #46
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Edit, nisem vidla novega vprašanja.
Serije in igrice, sprehod zunaj, gluposti z mojim dečkom, joga, bit doma z živalmi.
S kom v tvojem življenju imaš najmanj potrpljenja? (npr - mama, brat, sestra, partner, sodelavka...)
Serije in igrice, sprehod zunaj, gluposti z mojim dečkom, joga, bit doma z živalmi.
S kom v tvojem življenju imaš najmanj potrpljenja? (npr - mama, brat, sestra, partner, sodelavka...)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Z mamo in bratom. Se mi zdi da dobim pike, ze ko pridem skozi vrata. Zato so obiski tudi redki, ker me spravijo v slabo voljo.
Pc ali mac?
Pc ali mac?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pismo, odkar imam Maca sem totalno navdušen nad Macom in ne bom imel nikoli več Windowsov.
Za delo je res optimiziran, nič ne šteka, baterija je neverjetno dobra, komp se ne kuri, obdelava videa je bolj tekoča kot na hudih stacionarcih z windowsih....za igrce imam PS4.
---------------------
t?
Za delo je res optimiziran, nič ne šteka, baterija je neverjetno dobra, komp se ne kuri, obdelava videa je bolj tekoča kot na hudih stacionarcih z windowsih....za igrce imam PS4.
---------------------
t?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Nimam nič jabolčnega, tako da težko rečem. Če bi lahko kupila izdelke po ameriških cenah v us bi mogoče gledala drugače, ampak v EU so pa totalno precenjeni za moje pojme. Sploh ker je za mojo elektroniko velikost ekrana > vse ostalo .
Tvoji najljubši kosi elektronike?
Tvoji najljubši kosi elektronike?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Nisem se imela applovega izdelka, ker so mi predragi. Maca sem morala parkrat koristiti in mi je slo na zivce, ker sem bila hudo lesena pri uporabi operacijskega sistema. Se ga pa ne bi branila, ker ga imajo skoraj vsi iz foha in sem potem gnilo jajce, ko je treba kaj preposiljati.
Cene so pac pretirane in naceloma iz principa ne maram kupovati stvari, ki imajo ceno samo zaradi branda. Ce bi ga kdaj rabila zaradi dela, ga bom kupila, drugace se bom verjetno tudi vnaprej drzala gejming laptopov. (#antivse #diecapitalism)
_____
ups, prehitro odgovorila. Najljubsi kos elektronike bo seveda laptop. In pa likalnik za lase, ceprav sem ga zadnje mesece dala na pavzo
ti
Cene so pac pretirane in naceloma iz principa ne maram kupovati stvari, ki imajo ceno samo zaradi branda. Ce bi ga kdaj rabila zaradi dela, ga bom kupila, drugace se bom verjetno tudi vnaprej drzala gejming laptopov. (#antivse #diecapitalism)
_____
ups, prehitro odgovorila. Najljubsi kos elektronike bo seveda laptop. In pa likalnik za lase, ceprav sem ga zadnje mesece dala na pavzo
ti
-
Canon EF 24mm f/2.8 IS USM
----------------------------------
Tvoj največji skill za katerega ljudje ne vejo?
----------------------------------
Tvoj največji skill za katerega ljudje ne vejo?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Najbrž ga ni. Edina stvar, ki se je spmnim je, da sem enkrat imela v sobi eno sliko, za katero so bili na enem mojem rojstnem dnevu vsi malo šokirani, da je res moje delo.. Je bol bv, samo se mi dalo takrat malo več časa jajcat s tistim.
Ponavljam
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ni tolk, da ne vejo, dost ljudi ne verjame, da znam kuhat, in to dobro
Ponavljam
Ponavljam
-
Dobro streljam, z čemerkoli. Extremno neuporaben skill v današnjemu svetu .
Do konc lajfa lahko ješ samo tri okuse sladoleda, kaj izbereš?
Do konc lajfa lahko ješ samo tri okuse sladoleda, kaj izbereš?
-
Pico, dunajc s praženim
ti?
ti?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov